• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CMLKA: RPSN je kolem 20% - podle částky, protože je tam 19 Kč / měsíčně za kontokorent do 25k a 29 Kč / měsíčně za kontokorent 25-50k. ještě to není otevřené pro veřejnost, ale je to poslední testování před spuštěním.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ADAMM: a ten naklad je tedy jaky? a takova ta RPSN
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: když to omezí zbytečné cesty klientů na kiosek a zabrání jejich naštvání z odmítnutí "předschválené půjčky" jenom dobře (pro mBank i pro klienty).

Jinde totiž opravdu předschálené produkty fungují např. v tolik kritizované ČS.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: jinak už ho mám - včera požádáno, dnes schváleno, nabízený limit 50k, mnou požadovaný 20k.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: jak se to na kontokorentu zavede, tak to potom nasadí i na ostatní věci (kreditka, mPůjčka).
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: to jo souhlasím, příjemná změna oproti jiným "předschváleným produktům" :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: ovšem příjemná věc je na něm ta, že půjde sjednat s potvrzením smskou, bez návštěvy kiosku / FC... jinak poplatek za možnost je, ale není to imho žádný killer.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: akorát jak jsem předpovídal, poplatek je za možnost nikoliv za využití. Takže zájem bych tipnul vlažný.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    mBank mi dnes poslala nabídku kontokorentu :)
    úroková sazba 18,9% - já si ho zařizovat nebudu, ale za ty roky tu bylo dost lidí, co po něm toužili, tak jen že už je to opravdu tady...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: jako obvykle najdete nejpodrobnější informace na mFóru :)

mFórum
    http://www.mbank.cz/forum/read.html?f=1&i=195658&t=179208&new#195658
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Zuno: známe ceník nové internetové banky - FinExpert.cz
    http://finexpert.e15.cz/zuno-zname-cenik-nove-internetove-banky

Nejspíše to není míněno jako konkurence mbance ale chtějí urvat další lidi z velkých bank...
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    RESTINPEACE: Neposkytuje ani náhodou. Pokud jsem něco nepřehlédl, jediná tuzemská banka, která umí active 3DS, je Citina.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    prosim o radu
    dneska jsem se poprve setkal pri platbe kartou Visa na zahranicnim eshopu s tim, ze vyzaduji nejake overeni Verified by Visa
    pri platbe jsem si niceho nevsimnul, normalne jsme zadal vsechny udeje jako vzdy, platba (zdalo se) probehla a prisel mi potvrzujici email
    jenze potom se ozval clovek z eshopu a napsal:
    Unfortunately as you are outside of the UK to enable us to accept your card as payment you must complete the 3D Secure also known as Verified by Visa or MasterCard SecureCode scheme (depending on the card type) and ‘Authenticate’ your card. It says on your order details that you have not completed this but it maybe worth checking this with your bank or clicking on either of the links below to see if you can sign up for the scheme.
    a tenhle odkaz:
    http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

bohuzel jsem pri registraci Ceskou Republiku nenasel, ale v infu je, ze banka tuto sluzbu muze poskytovat
    nevite jestli mBank neco takoveho poskytuje?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    Odpoved znas...

SEOMAN:
    Uz davno...
    NELDE
    NELDE --- ---
    SEOMAN: Kde zrušili? Jako, že ho přestali dávat, nebo ho zrušili existujícím klientům?
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Koukam ze ti sasci zrusili mbilans....hezky....asi jedina vyhoda proti konkurenci
    VANEK
    VANEK --- ---
    MEDAN: To lze říct o kterékoli bance.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    R6ANDREW: lol :o) tak bez jinam, kdyz si myslis, ze to bude lepsi... btw. 35,- neni zatajena informace. jen sis asi neprecetl sazebnik.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Když má 4+ výběr nebo 1+ u disponenta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam