• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ATAN:
    a neni to MAX 54 dnu? a ty ses zrovna trefil spatne?
    ATAN
    ATAN --- ---
    nejak nechapu jak funguje mkreditka. dame tomu 17.9. jsem neco na ni poprve nakoupil - uplne nova kreditka. 17.10. se mi strha minimalni splatka (mel jsem za to, ze mam nastaveno od zacatku 100% splatku, ale budiz) a 20.10. se mi strhl urok 59kc. neni nahodou bezurocni obdobi 54 dnu?
    KAREN
    KAREN --- ---
    TOM: no... posilat 5 eur takhle pres banku (bez napr. eurovyho uctu u fio) mi prijde celkove jaksi kontraproduktivni - to je snad lepsi ji poslat bankovku v obalce postou))) ... nebo pouzit neco jako paypal
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM:
    dále třeba "nepozastavovat se nad tím, že potvrzovací sms při ukládání adresáta přijde vždy bez ohledu na zaškrtnutí "Ano" "Ne" u "Autorizovat provádění šablony SMS kódem""

ukladani je vzdy s potvrzenim ale NE znamena ze pri dlasich platbach nebude vynuceno potvrzeni teto platby :)
    TOM
    TOM --- ---
    možná bych dal do zdejšího záhlaví užitečné tipy
    jako velmi užitečný tip mi připadá "nechtít při zahraniční platbě potvrzení" (100Kč)

posílal jsem kamarádce ze Slovenska poslat 5EUR za poštovní poplatky
    výpis:
    POPL.ZA POTV.O PROV.VALUT.PŘEV­ODU
    -100,00 CZK

POPL.ZA ZAHR.A VALUTOVÝ PŘEVOD 5,00 EUR
    -220,00 CZK

ODCHOZÍ VALUTOVÝ PŘEVOD
    -127,41 CZK

dále třeba "nepozastavovat se nad tím, že potvrzovací sms při ukládání adresáta přijde vždy bez ohledu na zaškrtnutí "Ano" "Ne" u "Autorizovat provádění šablony SMS kódem""
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    E2E4: měly by se započítávat všechny. máš nějaký příklad?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Je to jen můj pocit, nebo se dřív do transakcí kartou započítávaly veškeré transakce typu nákup přes Internet, a teď jen platby u obchodníků?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    tak nový ředitel je minimálně fakt odhodlaný se do toho o dost výrazněji opřít - pokud se mu to bude dařit, tak by mohlo svítat na lepší časy :) uvidíme, jak s ním zacvičí neidylická všedodenní situace a boje s Polskem :) držím palce - a budu to napjatě sledovat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    to je spise dotahovani trhu. cekam cim zacne byt inovativni... nejake zajimave bonusy na kreditkach, zajimave sporeni, ... nechci zbytecne sluzby jen aby stoupl jejich pocet :(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: imho spousta toho se "jen" konečně dotáhla :) změna ředitele se ještě neprojevila, ale co jsem zaslechl, tak rozhodně má nějakou vizi... jdu s ním dneska na oběd, tak uvidím :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    Nepřijde vám, že mBank se začala poslední dobou snažit? Zahraniční platby, kontokorent, iPhone aplikace, zrušení omezení na 10 jednorázových příkazů. Je to změna ředitele nebo tlak konkurence? V každém případě je to dlouho očekávaný pokrok.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: bude - pokud si to správně pamatuju - do konce roku.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: a droid? :-(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    iPad / iPhone aplikace...

Aplikace internetového bankovnictví pro iPhone a i... - Blog
    http://www.mbank.cz/blog/article,318,aplikace-internetoveho-bankovnictvi-pro-iphone-a-ipad.html#comm
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Jen pokud nemusím současně těch 40,- použít na poplatek za kreditku.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: není lepší při útratě 4k získat 40-80,- a těch 9,- u mBank z toho zaplatit? :-D
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Do těch výběrů zdarma se ale počítá i útrata mBank kreditkou - takže si pořiď aspoň tu, abys získal bezúročné období a možnost ty peníze mít mezitím na spořícím účtě. Nicméně přijde mi, že soupeření o kreditky začíná přituhovat, a doufám, že se brzy dočkáme něčeho od mBank - skoro všichni totiž něco mají. A ty peníze z kreditek mBank potřebuje.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    BUNDA: mivali akci, ze prvn tri mesice to bylo snad 10% zpet, ale max 1500,-nebo tak nejak, ale ja uz ji mam par let....musim rict, ze ji pouzivam hodne, protoze tam je az 60 dnu, coz treba me, kdy sme dostavali pravidelne ctvrtletni odmeny dost vyhovovalo
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    oka promyslím... :) díky za tip
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: pokud hodně platíš a nemáš psychický problém s GE tak doporučuju na rok založit MoneyCard Plus, aktuálně akce 10% zpět po dobu 3 měsíců (limit 500,- na měsíc) tedy při max využití 1.500,- pak klasické 1% zpět a roční vedení zdarma první rok. A za rok uvidíš.

Nebo Citi 2% zpět a bonus zkraje tuším 250,-, ale tam se o vratku musí telefonicky žádat po celých 500,- nepřipisuje to automaticky jako GE.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    zrovna dneska jsem na poste premyslel nad letakem ERA kreditky kde pridavaji 1 rok zaruky. prvni rok vedeni zdarma, dalsi za 250 a je tam slusne a hlavne LOGICKE bezurocne obdobi...

Asi to zacnu resit protoze 3vybery zdarma me asi zacinaji motivovat mene nez nektere dalsi vyhody u kreditek...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam