KOC256: ted ten účet zakládám... mBank
To že za ty sms zaplatím, je mi jasné, co jsem koukal na ty balíčky, tak je to únosné, resp. se srovnáním poplatků u ČS je to téměř směšné...
Neberu si k tomu účtu ani kartu, zakládám ho jen proto, aby měli klienti kam posílat prachy, z toho důvodu potřebuji ihned vědět, že se ty prachy připsali abych mohl klienta kontaktovat a dál řešit... a nechci to dělat přes svůj účet co používám.
Platby z tohoto účtu budou probíhat max. 1x za měsíc a to že převedu určitý obnos do jiné banky odkud ty peníze rozešlu a odkud mam nastavené placení, uvidím časem, že bych to u ČS možná zrušil a vše dal k mBance, ale chci si to odzkoušet...
Koukám ža nabízejí k tomu spořící účet eMax, tak to taky zakládám, nedohledal jsem důvod abych to nezaložil. Argument?
Když tak přemýšlím tak max přesunu vždy část peněz z toho běžného účtu na ten spořící, a na tyhle peníze v mBance bych chtěl nešahat a případně platit z jiného zdroje,,, tzn. ty prachy tam budou ležet, pokud ovšem vše bude tak jak se předpokládá... tzn. myslíte, že je lepší ty prachy případně převést na nějaký výhodnější spořící? ale přijde mi to trochu zbytečné, když se to liší pár desetinami procent, a zároven chci abych ty prachy měl k použití, téměř okamžitě, protože nikdy nevím co se kdy stane a čekat pak třeba měsíc na prachy nechci,,,