• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    zacinam znervoznovat, platnost mkarty konci v 03/12 a zatim schranka zeje karetni prazdnotou.
    SKORZ
    SKORZ --- ---
    CASTER: nenechal tam i kód banky?
    CASTER
    CASTER --- ---
    Kamos mi chtel poslat platbu z FIO a prej "zadane cislo nesplnuje format CNB" (daval ho s predcislim, copy/paste z platby co sla drive opacnym smerem) netusite cim to?
    CASTER
    CASTER --- ---
    BUNDA: prisel
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: jen jestli před neobnovou přijde varovný email jak bylo slibováno.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: Poplatek za obnovení hlavní karty - 0 Kč, právě protože byla zadarmo, tak to obnovení je za nula, aby nebyli naštvaní lidi, co si ji kdysi objednali a najednou by překvapeně zjistili, že musí platit. ovšem zároveň teď platí, že pokud ji někdo půl roku před obnovou nepoužije, tak už se neobnoví (= x lidí, co mělo kartu v šuplíku a nepoužívalo ji, přitom to byla docela zátěž na náklady, ta karta přeci jen něco stojí).
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: ale byvala zdarma, ne? tzn clovek co ji uz ma a dojde mu platnost zaplati automaticky 100? nebo jen na zacatku?
    PALIULI
    PALIULI --- ---
    Díky moc.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PALIULI: ale napíšu ex-kolegům, že informaci o tom, že vydání není zdarma, by měli přidat na stránku - je tam jen "vedení zdarma" a o vydání nic, což může být matoucí.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PALIULI: karta k eMaxu zadarmo není - je to sice možná varianta pro placení kartou, ale stejně bezpečně se dá platit i s kartou k mKontu - limity se dají kdykoliv okamžitě změnit, takže jde nastavit potřebnou částku a po zaplacení snížit limit pro online platby zase na nulu...
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    PALIULI:viz sazebník:
    Karta Visa Classic neembosovaná ke spořícímu účtu eMAX nebo úvěrovému účtu PŮJČKA
    a. Poplatek za vydání hlavní karty 100 Kč

Takže bych to co nejřív zaplatil ať ti nepošlou za 150 upomínku.
    PALIULI
    PALIULI --- ---
    Ahoj, založila jsem si k mkontu ještě emax s kartou, abych mohla na internetu bezpečně platit. Po založení mi bylo strženo 100 Kč, jsem tedy v mínusu. Nikde v sazebníku jsem informace o tomto nenašla a účet by měl být zdarma se vším všudy. Přehlédla jsem snad něco, nebo je to chyba banky? Díky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SM3:
    eMax je dneska uz asi na nic...
    jeste tam je eMax+ ale ten je dle me uz pochybny... proto posilam penize do AXA...

Jinak pro podnikani ma mBanka podnikatelsky ucet...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SM3: s prošlou občankou budeš mít problém v každé bance. Ale když to čtu možná stojí za to upozornit, že mKonto je osobní účet nikoliv podnikatelský.
    SM3
    SM3 --- ---
    SM3: hahaá tak to je dobré, jsem to chtěl odeslat a najednou upozornění, že musím jako občan ČR zadat doklad OP, který mam přes rok prošlý :)
    Takže se nejdřív asi projdu na ten úřad no... :x
    SM3
    SM3 --- ---
    KOC256: ted ten účet zakládám... mBank

To že za ty sms zaplatím, je mi jasné, co jsem koukal na ty balíčky, tak je to únosné, resp. se srovnáním poplatků u ČS je to téměř směšné...

Neberu si k tomu účtu ani kartu, zakládám ho jen proto, aby měli klienti kam posílat prachy, z toho důvodu potřebuji ihned vědět, že se ty prachy připsali abych mohl klienta kontaktovat a dál řešit... a nechci to dělat přes svůj účet co používám.

Platby z tohoto účtu budou probíhat max. 1x za měsíc a to že převedu určitý obnos do jiné banky odkud ty peníze rozešlu a odkud mam nastavené placení, uvidím časem, že bych to u ČS možná zrušil a vše dal k mBance, ale chci si to odzkoušet...

Koukám ža nabízejí k tomu spořící účet eMax, tak to taky zakládám, nedohledal jsem důvod abych to nezaložil. Argument?

Když tak přemýšlím tak max přesunu vždy část peněz z toho běžného účtu na ten spořící, a na tyhle peníze v mBance bych chtěl nešahat a případně platit z jiného zdroje,,, tzn. ty prachy tam budou ležet, pokud ovšem vše bude tak jak se předpokládá... tzn. myslíte, že je lepší ty prachy případně převést na nějaký výhodnější spořící? ale přijde mi to trochu zbytečné, když se to liší pár desetinami procent, a zároven chci abych ty prachy měl k použití, téměř okamžitě, protože nikdy nevím co se kdy stane a čekat pak třeba měsíc na prachy nechci,,,
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SM3:
    to se ti bude spatne testovat ne :) ?

Ta mBanka je OK az na ty notifikacni SMS ale to je tusim placena sluzba... Pokud teda nemyslis potvrzeni plateb pres SMS...

Jinak na uroky pouzivam AXA... u mBank je snad jediny zadrhel a to je davat bacha na vybery jinak s nicim jsem zatim nemel problem...
    SM3
    SM3 --- ---
    BUNDA: toho jsem si vědom
    ADAMM: Koukal jsem, uvidím jaká bude četnost ...
    ADAMM: Snad se k tomu dostanu přes víkend, to nějak vykoumat, ale zatím to vidím, že asi založím oba a ten který se mi osvědčí po čase lépe, vyhraje a druhý zruším,,, zatím to vidím spíš na mBanku.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    2.2. chodily i potvrzeni zustatku za minuly rok takze to bych treba i omluvil ;-)

dalsi priklad vidim 10.1. 12 hodin ale to zase chodily zustatky za mesic...

proste HW mozna dostatecny ale jen na bezny provoz :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: nedalo mi to a kouknul jsem :-) A nemusel jsem hluboko.

2.2. 2012 13:35 (7,5 hod zpoždění - obvykle chodí v 06:03)

Před lety jsem to zkoušel opakovaně i reklamovat a bez účinku tak jsem se po letech smířil s tím, že dá-li bůh přijde, nedá-li bůh ... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam