• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANTIHERO: mne to prijde tedy dost husty, pozadas o vydani karty a tyden nemuzes platit, tohle by mohlo byt uplne v pohode do dvou dnu, co za strasny proces za tim stoji, ze to musi trvat tyden?
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    DRAGON: ja jsem nadsena
    SM3
    SM3 --- ---
    NELDE: já jsem dneska u nich založil mBusiness a k tomu i eMax Plus ....

Jen jsem se trochu pousmál, jak tam je kolonka (ted přesně nevím) výše částky do 100tis, 500tis. a pak rozmezí milionů, jakože za jednu transakci,,, a má to být jako ochrana před financování terorismu a peníze z tr. činnosti či co,,,

Tak jsem se na pobočce ptal co když mi přijde víc než ten "limit" co jsem si nastavil a prý stejně kdyby mi přišlo víc než milion tak by mi volali z FÚ kde jsem to vzal,,, nějak jsem se v tom nepatlal,,, ale to je trochu blbost ne?

Nebo banka má povinnost hlásit nějaké vyšši částky na účtech, např. nad ten milion na FÚ?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANTIHERO: dalsi hrebicek :)
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    tak kdyby to nekdy nekoho zajimalo: po zablokovani stare karty a zadosti o novou prijde nova presne za tyden. tyden!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SM3: jj, uz resim, kam si odnesu penize a na mbank z vysoka ahoj.

NELDE: moje auto neumi jezdit na dalnici, proto mam jeste jedno, ktere tu dalnici zvladne a jsem v pohode. ne, tohle neni cesta pro mne :)

TOXICMAN: jasne, ja mam ve smlouve vyslovenen napsano, ze banka mi nevezme hotovost. A jestli to tam opravdu je (coz priznavam, necetl sem ji celou), tak to neni zadna polehcujici okolnost, je to normalne low cost pristup. A ja s nim nejsem spokojen a odchazim. Respektuji, ze to nekdo vidi jinak.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    když si člověk zakládá účet a podepisuje smlouvu, tak by si měl být vědom toho, co služba umožňuje a co ne
    a ne se pak divit, že nejde něco, co je známé a co si člověk svobodně vybral a odsouhlasil :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    SM3: mBank nikdy nedělala s hotovostí. Doporučovaná cesta je přes poštu složenkou. Prý funguje Žabka.
    Nejlepší cesta je samozřejmě mít k mBank ještě banku, která tuhle službu nabízí za nula. Třeba Fio.
    SM3
    SM3 --- ---
    DRAGON: nedávno jsem tohle řešil taky a docela jsem koukal, potřeboval jsem prachy dostat na účet mBanky, které jsem držel v ruce a museli tam být druhý den, když mi na pobočce řekli, že nedělají s hotovostí tak jsem se na ně usmál co to je za blbost :) ... nakonec to šlo přes účet u čs a přeposlat ...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak to je luxus, dik :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: ne není to možné stále. Vkladomaty jsou odložené na neurčito a práci s hotovostí mBank nepodporuje.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosim, mam dotaz, ktery se mi nedari dohledat na webu: mohu si zajit do Anglicke ulozit hotovost na svuj ucet? nekde sem slysel ze toto u mbank nebylo mozne, nevim jak je tomu ted.

dekuji
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    o vikendu jsem zablokovala kartu k mkontu a hned zazadala v inet bankovnictvi o novou. mate nekdo odhad, za jak dlouho ta nova prijde? diky
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: jen jedno mKonto u dalšího může být disponentem. Pokud mají dva mKonto jako spolumajitelé tak každý sám už ne opět pouze disponent.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    KOC256: Děkuji.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHEVALIER:
    ale mnyslim ze muzes mit i vice mKont ale pod stejnym prihlasenim...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHEVALIER:
    2 mKonta nevim ale muzes urcite mit treba mKonto, eMax, eMax+, prevod muzes udelat trvalakem ale asi ne na zaklade prichodu platby ale treba na zaklade datumu.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Pochopil jsem, že nemůžu mít dvě mKonta najednou.
    Můžu mít mKonto a zároveň eMax?
    Lze nějak nastavit aby po příchodu platby se část té platby převedla z mKonta na eMax?
    Děkuji.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    KAREN:
    BUNDA: diky, bude delfini carpaccio.
    KAREN
    KAREN --- ---
    JUANITA: jj, skartuj ji;) diky za pripomenuti, na to bych uplne zapomnela)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam