• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: ne není to možné stále. Vkladomaty jsou odložené na neurčito a práci s hotovostí mBank nepodporuje.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosim, mam dotaz, ktery se mi nedari dohledat na webu: mohu si zajit do Anglicke ulozit hotovost na svuj ucet? nekde sem slysel ze toto u mbank nebylo mozne, nevim jak je tomu ted.

dekuji
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    o vikendu jsem zablokovala kartu k mkontu a hned zazadala v inet bankovnictvi o novou. mate nekdo odhad, za jak dlouho ta nova prijde? diky
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: jen jedno mKonto u dalšího může být disponentem. Pokud mají dva mKonto jako spolumajitelé tak každý sám už ne opět pouze disponent.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    KOC256: Děkuji.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHEVALIER:
    ale mnyslim ze muzes mit i vice mKont ale pod stejnym prihlasenim...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHEVALIER:
    2 mKonta nevim ale muzes urcite mit treba mKonto, eMax, eMax+, prevod muzes udelat trvalakem ale asi ne na zaklade prichodu platby ale treba na zaklade datumu.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Pochopil jsem, že nemůžu mít dvě mKonta najednou.
    Můžu mít mKonto a zároveň eMax?
    Lze nějak nastavit aby po příchodu platby se část té platby převedla z mKonta na eMax?
    Děkuji.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    KAREN:
    BUNDA: diky, bude delfini carpaccio.
    KAREN
    KAREN --- ---
    JUANITA: jj, skartuj ji;) diky za pripomenuti, na to bych uplne zapomnela)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JUANITA: jj přesně tak po aktivaci již jen s novou.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    KAREN: btw. po aktivaci karty automaticky prestava fungovat stara? vzapesti jsem aktualizoval data v paypal (datum expirace a koncovy trojcisli) a doufam, ze nenastane nejaky glitch v chodu paypalu, cekam na nekolik dulezitych plateb.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    KAREN: dnes! taky mi narvali delfina do schranky, parada.
    KAREN
    KAREN --- ---
    JUANITA: uuuuuuuuuž! delfín je ve schránce, opakuji: delfín je ve schránce. (a to jsem v Šalingradě;D)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PISTA1: já už v mBank nepracuju od roku 2009 :) ale napsal jsem teď mail generálnímu řediteli, mám s ním v pátek oběd, tak doufám, že si to přečte - kdybych se sám něco dověděl, tak vám tady napíšu.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    ADAMM: To jsem jim taky psal ale odpověd na mail ma aukro min. 72 hodin sice uz to je vic ale nic nevypnuli a ani mi neodpovedeli... To same pise X uzivatelu na Aukro foru ze by to meli zamezit aby nebyli dalsi a dalsi.. aukro mlci...
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ADAMM: Nevíš alespoň rámcově v jakým se to nachází stavu?

ADAMM
    ADAMM --- ---
    PETRPEDROS: no teď jsem měl na mysli to, že by Aukro mělo aspoň dočasně "vypnout" možnost mPeníze, ať už za to může jedna strana nebo druhá. to za ně mBank udělat nemůže.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    ADAMM: http://www.mbank.cz/forum/read.html?f=1&i=207124&t=207124&sr=ld&pn=1

podle tohodle je to na obou stranách podle aukra je to vsechno vinna Mbank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PETRPEDROS: to ale není chyba mBank, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam