• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ZRZKA
    ZRZKA --- ---
    mám aktuálně dobrou zkušenost s cestovním pojištěním ke kartě, tak jsem se chtěla podělit.
    Za 35Kč měsíčně jsem překvapená, že to funguje :)
    Zničila jsem nedopatřením na dovolené surfové prkno, volala hned na banku, poslali papíry, já je asi po 3 měsících odeslala k odškodnění a asi před 2 týdny došly peníze na účet - hura hura hura :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    VANEK: Typická chyba programátorů - mně to dělali furt - měli jsme jednu BU v aplikaci, tak ji jako klíč ignorovali s tím, že je to pevná hodnota (jenže to byla součást primárního klíče). Musel jsem strašně tlačit (s tím, že jednou možná bude další BU a pak nebude možnost to všechno přepisovat), aby tu podmínku všude důsledně kódovali. Jak jsem se nekoukal, tak to zase ignorovali.
    Osobně bych doporučoval vložit jako IČO CZ+IČO - to už bude unikátní.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Hezké; jestlipak to je v mAntise?
    mFÓRUM
    http://www.mbank.cz/forum/read.html?f=1&cat=20&i=157281&t=157268
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    HELVETE: a pomsta s předčíslím :-( Jinak nejvíc uživatelů bude mít asi stále Symbian.
    YNZA
    YNZA --- ---
    protože iDioti...
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Hurá, konečně aplikace pro Androida!
    BTW nechápu proč jsou téměř vždy upřednostňovány aplikace pro iVěci (myšleno v časové ose jejich vývoje), před těma Androidíma (i u dalších institucí/firem v ČR), když Android má u nás řádově víc uživatelů...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SDN33: pokud chceš duplikát, tak je to za 100 Kč, pokud blokuješ a uděláš novou, je to pořád zadarmo - ale máš jiné číslo karty :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SDN33:
    to jen jednou za rok ne?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Nevím , jak to bylo dřív, ale při poslání nové karty s tím, že uvedete, že jste ji zničil, Vám naúčtují poplatek 100,-. Vždy jsem zatím řekl, že jsem ji ztratil nebo mi byla odcizena a nic jsem neplatil.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Gold má výhodu ve větším limitu. To nastavení limitu je velmi užitečné při nákupech po internetu - povolíš limit a zaplatíš.

Většina jiných kreditek má nějaké podmínky a poplatky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    To je klasicka chyba nazvoslovi (i ja tu mam na foru nekde zarez). proste karta BYLa pro me kreditka :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SDN33: aha takže debetku a ne kreditku. Není karta jako karta. Hodně zjednodušeně: Debetka - platíš svými penězi. Kreditka - úvěr, který čerpáš pomocí karty.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BUNDA: ne já myslel klasickou platební kartu..tu nejzákladnější.. nemám si jak vybrat
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: bez poplatků chápu (kdo má fakt minimum transakcí), Gold nemá žádnou výhodu (na rozdíl od skutečných Gold), IB to lze i jinde, limity no popravdě u kreditky si to hlídá banka (omezeně lze limity měnit i jinde), vydělání si na výběry je podle počtu transakcí (tedy se může i nevyplácet).

Kreditka bez benefitu to je imho velké mínus.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Varianta zcela bez poplatků (včetně Gold). Integrované do IB - okamžitá viditelnost transakcí, monitorování transakcí v Pushi, nastavení limitů. A útrata se počítá do toho limitu na výběry zdarma.

Nevýhody: zahraniční kurzy a bez benefitového programu.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SDN33: nějaká výhoda mít kreditku u mBank?
    NELDE
    NELDE --- ---
    SDN33: Ona byla někdy zdarma? Co já vím, tak to vždy bylo 844 777 000 (což je placený hovor). Můžeš ale volat i na 246 017 777, kde můžeš uplatnit různé free tarify.
    Ale když dojdeš do kiosku nebo na pobočku, tak nemusíš volat (nevím jestli ještě, ale v kioskách býval telefon).
    SDN33
    SDN33 --- ---
    SM3: tama to nejde..nebo aspoň ne ta základní
    SM3
    SM3 --- ---
    SDN33: mělo by to jít přes internetové bankovnictví, ne? Jsem tedy klientem nově a toto jsem zatím neřešil, ale poslali mi karty a že si je mam aktivovat přes bankovnictví, tak počítám, že tam je možnost i objednání nové ...
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Jakto, že zpoplatinili mLinku? Potřebuju si někde vyřídit novou kreditku, páč jsem tu svou nynější zrušil, ale nechce se mi platit za hovor... je to vždycky hrozně na dlouho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam