• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DYNK: Pokud překročím limit 100 tisíc Kč u eMAX Plus a pak se zas vrátím pod limit, musím žádat znova o výhodné úročení?

V takovém případě o něj znova žádat nemusíte. Automaticky se vrátí v den, kdy klesne zůstatek pod 100 tisíc Kč.

Otázky a odpovědi (FAQ)
    http://www.mbank.cz/informace-k-produktum/faq-otazky-a-odpovedi/?category=86
    DYNK
    DYNK --- ---
    Dneska jsem koukal na podmínky akčního úročení (2% p.a.) na Emax Plus a není mi jasná jedna věc. Když je na účtu obnos menší, než 100tis, je to v pohodě. Pokud je na účtu víc, než 100tis, tak dle podmínek akční úročení nelze využít ani na těch "základních" 100tis. Podle mě je to pro banku nevýhodný, ale budiž. Zajímá mě situace, kdy bylo krátkodobě na účtu víc než 100tis (tím byly porušeny podmínky akce) a následně se zůstatek vrátil pod 100tis. Obnovuje se v tomhle případě akční úročení automaticky?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PISTA1: zmizí, já už je tam nemám. ale nevím, jak je to dlouho.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PISTA1: koukni na mFórum, ale tuším že nezmizí.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Neví někdo za jak dlouho zmizí zablokovaná karta z netbankingu?
    VITI
    VITI --- ---
    ADAMM: mne ted taky praska (po roce) ... stara vydrzela 2 roky ok. Penezenka i zadek porad stejny :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    V SUOIVSOLTSI S VZÝUKEMM NA CMABRIDGE UINERVTISY
    VLŠYO NJAVEO, ŽE NZEÁELŹÍ NA POŘDAÍ PSÍEMN VE
    SOLVĚ. JEDNINÁ DLEUITŽÁ VĚC JE, ABY BLYY PNVRÍ
    A PSOELNDÍ PÍMESNA NA SRPVÁÉNM MSTÍĚ. ZYBETK MŽUE BÝT TOTÁNLÍ SĚMS A TY TO PŘOÁD BEZ PORLBMÉU PEŘČETŠ.
    JE TO PORTO, ŽE LDIKSÝ MEZOK NETČE KDAŹÉ PENSÍMO,
    ALE SVOLO JKAO CLEEK. ZJÍAMVAÉ, ŽE ???

Asi tak no ;-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Máš to v názvu "podle částky" vs. "podle počtu". Občas je třeba číst.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    diky, ted jsem si toho taky vsiml... no ale prehlednost nadevse :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: jedno je částka a jedno je kolikrát :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    dneska jsem si vsiml ze mam dva bloky pro zmeny limitu na karte... Kartu mam jen jednu.

neco mi unika?

ATAN
    ATAN --- ---
    Kvůli riziku z možného praní špinavých peněz na účtech otevřených pravděpodobně na základě podvodně získaných dokladů totožnosti už ministerstvo zahájilo správní řízení s internetovou bankou mBank. Hrozí jí mnohamilionová pokuta.

"Takových účtů bylo celkem 14, banka je sama díky svým kontrolním mechanismům a monitorovacím systémům odhalila, prostředky na nich zablokovala a věc ohlásila příslušným orgánům," řekla iDNES.cz tisková mluvčí mBank Ivana Buriánková. Banka prý navíc neotevírá a ani v minulosti neotevírala účty bez osobního ověření totožnosti klienta.

Česko zasáhly krádeže identit. Podvodníci si zřídí účet na vaše jméno - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/cesko-zasahly-kradeze-identit-dkl-/ekonomika.aspx?c=A120504_085107_ekonomika_neh
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KOC256: To z nyxdroidu nejde, neumi mazat posty.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AXTHEB:
    nechces to smazat a napsat jeden souvisly post? clovek aby patral co ti vlastne prasklo a co vydrzelo ;-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    kreditka od citi, s delfinem sem nikdy potiz nemel (a je v kapse vic prohlej nez ta citi kreditka)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Mne ted podelne kolem cipu praskla
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ADAMM: taky je mam už roky, běžně používané a nic se s nimi neděje
    zajímavé
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PISTA1: to by mě zajímalo, jestli třeba tady v klubu má někdo podobnou zkušenost? já teda ne - první karty mi vydržely ty dva roky, nové pak necelé tři (pak jsem je po ztrátě zablokoval). a jako sorry, karty se imho fakt "z ničeho nic" nerozpadají :)

nový karty dorazí imho do 10 dnů (i v PL jsou státní svátky, tím se to trochu brzdí).
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    KAREN: KOC256: Normálně nosil v peněžence stejně jako dalších 6 karet kterejm vůbec nic není. A to je tam tahám i daleko dýl než tyhle.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    jo taky mám starou někde v šuplíku... budu ji muset zkontrolovat zda se náhodou nerozpadla na tři kusy ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam