• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Vážený kliente,
    rádi bychom Vám poděkovali za Vaši důvěru vyjádřenou mj. aktivním využíváním spořicích produktů mBank. Názor našich zákazníků je pro nás klíčový a výrazně nám pomáhá při vývoji a neustálém zlepšování nabízených produktů a služeb. Chtěli bychom vás tedy tímto požádat o vyplnění krátkého dotazníku, který obsahuje otázky týkající se našich depozitních produktů. Využijte možnost přímo se podílet na dalším rozvoji mBank a udělejte si, prosím, chvilku na vyplnění následujícího průzkumu.

Děkujeme za Váš čas
    Vaše mBank

Aktivní znamená, že je mám založeny ale vzhledem k podmínkám je již dva roky nepoužívám... :)

No každopádně všechny otázky se týkají termínovaných vkladů, takže snad nám mBanka nechystá termínovaný vklad místo něčeho rozumného :(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY:
    POPEY: už tam imho není :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    POPEY: asi je to netrapi
    POPEY
    POPEY --- ---
    MRTVY KENNY:

jasny, ale co s tim
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    POPEY: paty post pod tvym
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    OTZ: díky, jsem v dlouhodobý ptrac. neschopnosti, takže se tam nedostanu, ale snd to není tak akutní...

ADAMM: díky, blbě jsem hledala :)
    POPEY
    POPEY --- ---
    hele nahore vlevo me to pise nejakou poslkou hlasku v internet bankingu

mate to tam taky??
    OTZ
    OTZ --- ---
    SCHIFFI: tu OPčanku asi na mkiosku
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Filtr mlčí, ale je fakt, že si nemůžu vzpomenout na přesný termín... Chtěla bych zmocnit někoho z rodiny, aby měl přístup k mému účtu, kdyby se něco stalo- já mám takhle přístup k máminýmu u KB. Jde to i u Mbank? Nikde na webu jsem o tom nenašla ani zmínku...

A mám novou OP, v identifikačních údajích mám pořád starou, dá se to změnit jinak než přes Mlinku? Kdyžtak díky
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    ADAMM: tak i 1GB se obcas muze hodit ;-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    rano probehla odstavka netbankingu = teste se na novou lekci polstiny :)

ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAMM: což znamená, že pokud jste se tam už někdy předtím checkli, tak máte smůlu. a flashka má tedy jen 1GB, ale darovanému koni... :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    jinak pokud máte 4sq a po ruce nějaký mKiosek, můžete se stavit pro flashku, je jako special za 1. check-in :)

Akce na Foursquare - Blog
    http://www.mbank.cz/blog/article,381,akce-na-foursquare.html
    YNZA
    YNZA --- ---
    posledni jen tagama: malta, zadny problem, HSBC i BOV, letiste, hotel, supermarket, vse ok, delfin klasika
    YNZA
    YNZA --- ---
    jako me ten ucet taky stal nejaky koruny, nejaky ten vyber navic atd, ale kdyz to srovnam s CS, je to nebe a dudy, takze nezehram
    YNZA
    YNZA --- ---
    chce to mezirezervu na emax plus, na uspory se proste saha v nouzi
    SM3
    SM3 --- ---
    YNZA: nebrblam, spíš mi to přišlo úsměvné, že jsem chvilku před tím říkal kámošovi jak mě účet zatím stál 18Kč, spořák je spořák, ale ono když nepřijdou faktury včas apod. tak se tomu musí člověk přizpůsobit a upozornění že každé další přeposlání, krom 1. je za 150, jsem se nevšiml, psal jsem to sem hlavně z důvodu, že jsem si toho nevšiml třeba jediný.
    YNZA
    YNZA --- ---
    když někdo neumí používat spořák jako spořák tak bude porát brblat že
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: popravdě je mi to šumák, iluze jsem o mBank ztratil už dávno. Neustále omýlané fee u kurzu mimo eu je stále popsáno lživým až 2% už několik let (když pominu prvích pár měsíců, kdy fee nebylo uvedeno vůbec).

Takže letos nebo až den po konci světa co to změní? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam