• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    YNZA
    YNZA --- ---
    když někdo neumí používat spořák jako spořák tak bude porát brblat že
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: popravdě je mi to šumák, iluze jsem o mBank ztratil už dávno. Neustále omýlané fee u kurzu mimo eu je stále popsáno lživým až 2% už několik let (když pominu prvích pár měsíců, kdy fee nebylo uvedeno vůbec).

Takže letos nebo až den po konci světa co to změní? :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: budu prorokovat, že tenhle poplatek buď zmizí nebo se výrazně sníží :) ale otázka je, jestli to bude letos (můj tip je, že ano).
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    při současných úrokových sazbách je to prostě past na nepozorné klienty a mbank to zjevně vyhovuje :-(
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SM3: nj, to se jednomu vyplati :)
    SM3
    SM3 --- ---
    MRTVY_KENNY: :) ponaučení za 300, tak už si dám pozor, nástěnku jsem si vyjímečně nepřečetl a ejhle 300 pryč :D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SM3: takove "mSporeni" je boj. ale je to i v zahlavi :)
    SM3
    SM3 --- ---
    Ted jsem říkal kámošovi, jak mě účet u mBanky, stál za cca 3 měsíce nějakých 18 kč, připsali nějaké úroky tak to je ještě mín a ted koukám na historii transakcí spořícího a koukám že mi naúčtovali 2x150kč za přeposlání ze spořícího na běžný účet :D :x
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    ATAN: s tím mám problémy běžně, protože klávesnice to nechápu proč mají naopak než pinpady
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    AXTHEB: případně kombinace 456 :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAKROUSEK: myslis 5555?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ATAN: A pouceni? Nastavit si zrcadlovy PIN!
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ATAN: tak to je solidní vychytávka!! díky za info, to jsem netušil...
    ATAN
    ATAN --- ---
    tak spatny pin je spravna odpoved. na rozdil od Cech, v Cine bankomaty maji obracene poradi radku s cisly. a ja si pamatuji pin jako pozici ctyr tlacitek.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ATAN: Na základě své zkušenosti bych ti doporučil kontaktovat mBank jestli ta karta je funkční (já ji zapomněl aktivovat).
    Ten kolega má kartu od stejné banky/asociace?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ATAN: zkusit radsi jiny bankomat (nemuze mit problem s padem, takze by odesilal jine cislo, nez co tukas?)
    YNZA
    YNZA --- ---
    je to kolegova karta ze ktery se snazis vybrat?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ATAN: Zadat spravne PIN?
    ATAN
    ATAN --- ---
    snazim se si ted v Cine vybrat z bankomatu ATM a dvakrat spatny Pin, dokonce mi o tom prisla SMS. nemate s tim zkusenosti? kolega vybira uplne v pohode.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    ADAMM: no proto..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam