• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    SM3
    SM3 --- ---
    Třeba jsem jen slepý po ránu, ale hledám tu výběr z bankomatu v zahraničí a nevidím ho http://www.mbank.cz/informace-k-produktum/sazebnik-osobni-finance/ Chodí mi furt výběry zdarma za platby kartou, platí to i v zahraničí (tipuji že ne)? Momentálně se mi jedná o Londýn s klasickou Visou (mKonto)... Platby kartou jsou zdarma, ne? Ale ty výběry?
    VITI
    VITI --- ---
    jak to je s placenim mbank kartou v HR a Slovinsku ? je potreba neco aktivovat ?
    predpokladam, ze ne, ale radeji se ptam ;-)
    LUBKO
    LUBKO --- ---
    KOC256: takhle jsem si tu otazku nikdy nepolozil.
    se sablonou na prevod bez sms, to mam na osobaku za 5 vterin. rychleji penize vydelavat neumim.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUBKO: To ti u businessu vadila ta trikoruna?
    LUBKO
    LUBKO --- ---
    ADAMM: musim rict, ze sepa byl pro mne malem dostatecny dovod zalozit si ucet u zuno. a to mbusiness konto ted mozna zacnu pouzivat, misto preposilani pres osobni konto. prekvapive pozitivni zmena.
    YNZA
    YNZA --- ---
    ADAMM: Potvrzení operace pomocí SMS hesel bylo zablokováno.

a co je to ta mLinia? zacarovanej kruh?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YNZA: zadává se v IB, co je na tom nesnadného?
    YNZA
    YNZA --- ---
    resp jde, viz CS :(
    YNZA
    YNZA --- ---
    kde vezmu pristupovy kod na mlinku? proc to nejde jednodusejc vymyslet?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: To je celkem dobrá změna. Ale stačilo by kdyby mBank uplatnila logiku upozornění typu "Tato transakce bude zpoplatněna 150,-" Opravdu ji chcete provést? Totéž u každého podobného poplatku.
    U bankomatů by to chtělo přejít na kreditní systém (za platby kredity, za kredity výběry či jiné poplatky zdarma)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    jo a ještě jedna změna... "pokuta" 150 Kč za 2. a další převod z eMAX+ je snížena na 19 Kč :)

Nový výhodnější sazebník poplatků od 1.listopadu... - Blog
    http://www.mbank.cz/blog/article,390,novy-vyhodnejsi-sazebnik-poplatku-od-1listopadu.html
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    no -3kč u businessu za odchozí je asi jediné co jsme u mBanky platil takže ano "potěšilo"...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Imho by mohlo potěšit, no ni?

mBank ruší další poplatky - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/aktuality/mbank-rusi-dalsi-poplatky/

Ruší se poplatek za SEPA platby a za odchozí platbu na mBusiness kontu.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Koukám, že mBank se fakt moc nemění. Matka měla odstávku fce zasílání autorizačních sms a dcera mrtvej brouk. Naštěstí se mě to nedotklo, ale jak je vidět přístup k informování klientů je stále stejný :-(
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    BUNDA: Ale taky za to nic neplatíš, žádný měsíční poplatek nebo za odeslání výpisu. Snadno si lze spočítat, jaký musíš mít obrat na kartě, aby to co se ti vrátí bylo vyšší než měsíční poplatek za kartu či výpis. Když je to jen jako rezerva pro případ nouze, tak je míň starostí mít to u u jedné banky zadarmo.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SM3: pro mne jen to, že nevrací nic zpět :-)
    SM3
    SM3 --- ---
    BUNDA: nemam ted čas nějak srovnávat banky apod. s mBankou jsem po necelém půl roce spokojen (před tím x let ČS), nějak mě nenapadá co vytknout... přemýšlím že si od nich vemu kreditku, abych měl nějakou zálohu, kdyby někdy něco náhodou, nechci na to šahat, ale chci mít jistou rezervu, že kdykoliv můžu jít a vybrat "kolik chci" nějaké výrazné minus u kreditky od mBanky?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SM3: můžeš zkusit kreditku jiné banky, která při protočení vrací procenta z plateb.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Dotaz - mam variabilni hypo od mbank, navazanou na PRIBOR. Pokud jsem smlouvu spravne pochopil, tak pokud se jednomesicni PRIBOR dva dny pred koncem mesice hejbne o vic nez o 0,1 procent v porovnani s tim, jakou mam tuhle variabini sazbu, tak by me ji mela mbanka prestelovat. V souvislosti s jeho nedavnym snizenim bych cekal, ze mi mbanka automaticky sazbu upravi (snizil se na 0,75 v porovnani s mymi 1,01). Nevite, jestli je tenhle proces automaticky, nebo jestli jej mam reklamovat? Nebo ktery den v mesici se to upravuje?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    KOC256: Kontokorent si platím hlavně kvuli hypošce, kdyby se stala nějaká nečekaná událost(nepřišla vejplalata a pod.) Tak aby se platba stejnak provedla i když na účtu zrovna nebudou "moje" peníze, který sou na spořáku.
    Kreditku mám taky, tu už teď beru jako samodřejmost :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam