• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    :D kdo zná kauzu z AirBank, ten ví
    za mě palec nahoru :))
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: jo, to mě taky napadlo (takhle to má Equa) - my jsme to i navrhovali na mRadě, ale moc to úspěch nemělo... ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM: sic tam už neděláš ale máš tam kontakty... Zkus navrhnout aby trochu předělali notifikační SMS. Kdyby ten kód byl dříve, tak bych nemusel vždy lézt do samotné zprávy a viděl bych to již v notifikaci. Většinou mi chybí pár znaků.

Na iPhone 4.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Jsem prave zjistil ze Raiffeisen v indii uctuje o kilo min za max vyber (10000rp, tj. cca 3750kc), to je docela fial. Mel sem mbanku za jednu z tech vyhodnejsich pri cestovani po asii .. smutek a plac
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Nabízejí to i některé obchody. Je to akce banky, co vlastní terminál nebo bankomat.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Sestra se teď vrátila z Irska a jednou jedinkrát měla problém s placením (delfín) - ale dost často to napsalo "PIN Locked" a musela se podepisovat.
    KY_109
    KY_109 --- ---
    VITI: HR taky loni bez problemu
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    VITI: Ve Slovinsku jsem letos platil a vyzvedával no problemo.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SM3:

k. Výběr hotovosti ze všech bankomatů v zahraničí

"výběr do 2 499,99 Kč / 35 Kč
    výběr 2 500,00 Kč a více / 0 Kč"

jinak v UK počítej s přirážkou 2% navíc takže cca 4-5% celkem. Pokud nemáš pin offline tak tě při platbě může zaskočit i to (v bankomatech to problém není). Také bacha na některé bankomaty, které mají předvybraný svůj kurz tedy strhnou rovnou v CZK opět se značnou přirážkou.
    SM3
    SM3 --- ---
    Třeba jsem jen slepý po ránu, ale hledám tu výběr z bankomatu v zahraničí a nevidím ho http://www.mbank.cz/informace-k-produktum/sazebnik-osobni-finance/ Chodí mi furt výběry zdarma za platby kartou, platí to i v zahraničí (tipuji že ne)? Momentálně se mi jedná o Londýn s klasickou Visou (mKonto)... Platby kartou jsou zdarma, ne? Ale ty výběry?
    VITI
    VITI --- ---
    jak to je s placenim mbank kartou v HR a Slovinsku ? je potreba neco aktivovat ?
    predpokladam, ze ne, ale radeji se ptam ;-)
    LUBKO
    LUBKO --- ---
    KOC256: takhle jsem si tu otazku nikdy nepolozil.
    se sablonou na prevod bez sms, to mam na osobaku za 5 vterin. rychleji penize vydelavat neumim.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUBKO: To ti u businessu vadila ta trikoruna?
    LUBKO
    LUBKO --- ---
    ADAMM: musim rict, ze sepa byl pro mne malem dostatecny dovod zalozit si ucet u zuno. a to mbusiness konto ted mozna zacnu pouzivat, misto preposilani pres osobni konto. prekvapive pozitivni zmena.
    YNZA
    YNZA --- ---
    ADAMM: Potvrzení operace pomocí SMS hesel bylo zablokováno.

a co je to ta mLinia? zacarovanej kruh?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YNZA: zadává se v IB, co je na tom nesnadného?
    YNZA
    YNZA --- ---
    resp jde, viz CS :(
    YNZA
    YNZA --- ---
    kde vezmu pristupovy kod na mlinku? proc to nejde jednodusejc vymyslet?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: To je celkem dobrá změna. Ale stačilo by kdyby mBank uplatnila logiku upozornění typu "Tato transakce bude zpoplatněna 150,-" Opravdu ji chcete provést? Totéž u každého podobného poplatku.
    U bankomatů by to chtělo přejít na kreditní systém (za platby kredity, za kredity výběry či jiné poplatky zdarma)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    jo a ještě jedna změna... "pokuta" 150 Kč za 2. a další převod z eMAX+ je snížena na 19 Kč :)

Nový výhodnější sazebník poplatků od 1.listopadu... - Blog
    http://www.mbank.cz/blog/article,390,novy-vyhodnejsi-sazebnik-poplatku-od-1listopadu.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam