• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ADAMM: Bohužel existuje schválně sem koukal a mám to tam taky:

Datum uskutečnění transakce
    13-10-2012
    Datum zaúčtování transakce
    12-10-2012
    Číslo transakce
    1118
    Typ transakce
    POPLATEK ZA INKASO/SIPO
    Částka transakce
    1,00 CZK
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MALAMUT: možná jsem jen méně chápavý pro změnu já - ale co se ti to stalo? a jaký poplatek 1 Kč za inkaso - nic takového neexistuje, aspoň co já vím...

ps: možná ti přijde vtipný psát "polský židi". ale moc vtipný to není.
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    JUANITA: no tak jsem si postěžoval, no :-)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MALAMUT: zmen

MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    jsem blbej já? nebo si ze mě dělaj prdel v bance? zúčtování poplatků za karty bez jakýhokoliv popisu - teprve po debatě se zákaznickým centrem jsem se dopátral, oč šlo a ještě si sami nebyli jistí ... pomíjím prvotní aroganci ... No a další poplatek za inkaso ... sic 1Kč, ale z principu ... v sazebníku nenalezen ... polský židi ... je mi líto, ale asi po létech vcelku dobrých zkušeností změním banku ...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JUANITA: ne :)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    k pouzivani IB pres androidi aplikaci mbanky se nevazou zadne poplatky navic, je to tak?
    SM3
    SM3 --- ---
    Milá zpráva!

Vážený kliente,
    jak již bylo avizováno na konci srpna 2012, rozhodli jsme se zrušit některé poplatky s platností od 1.11.2012. Na základě obchodního rozhodnutí a proklientského přístupu došlo k faktickému zrušení těchto poplatků o měsíc dříve. Někteří klienti tak již mohli zaznamenat, že banka od začátku října nestrhává poplatek za příchozí a odchozí zahraniční platby SEPA a dále poplatek za každou odchozí transakci na účet v jiné bance z podnikatelského účtu mKONTO business. Banka dále přistoupila k dramatickému snížení poplatku za každou druhou a další odchozí transakci ze spořícího účtu eMAX plus v kalendářním měsíci. Výše poplatku byla ze 150 Kč snížena na 19 Kč.

ADAMM: mPeníze předpokládám, jsou pouze pro klienty mBank, rozhodně nemůžu vycházet z předpokladu, že všichni budou mít mbank, řeším to, příští týden se to rozlouskne, tak uvidím co vymyslíme...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SM3: já už v mBank nedělám, ale mám tam dost známých... nicméně - mBank platební bránu nenabízí, jen mPeníze.
    SM3
    SM3 --- ---
    Je tu někdo přímo z mBanky?
    Přemýšlím o převedení firemního účtu z ČS a potřebuji zavést placení online kartou přes pl. bránu. Jste někdo schopný toto nějak inteligentně zařídit?
    Představa: max 10 000czk za zavedení celého placení /eshop, kde stahování placených dokumentů/ a cca 1,5% z transakce max.

Skončil jsem u ČS s osobním účtem a jsem spokojený, jen potřebuji hladký průběh převodu a zařízení toho firemního i s tou platební bránou a to co nejdříve...

Případně pošta, díky!
    PSYKO
    PSYKO --- ---
    PISTA1:
    ADAMM: diky za radu, hotovo :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PISTA1: skoro přesně. jen duplikát je za 100 Kč, ne 150 Kč
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    PSYKO: To znam :(
    a) kartu v IB zablokuješ a zrovna podáš žádost o novou - zdarma ale seš 7 - 14 dní bez karty než dorazí nová
    b) požádáš o duplikát - za 150 a karta je do aktivace nový pořád funkční

ja volil a :)
    PSYKO
    PSYKO --- ---
    mam dotaz - podelne mi napraskla karta k uctu mKonto.. jak je to s vymenou? Je to bezplatne? Da se o ni pozadat pres net, nebo musim nekam volat? Diky
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ATAN: vcera jsem zaplatil. mas v poradku limity na karte?
    ATAN
    ATAN --- ---
    s mbankou jsem to nezkousel, nejdrive jsem se chtel zeptat. protoze to neslo s jinou bankou (neni ceska).
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ATAN: já teda na Amazonu nakupuju s delfínem / zlatou rybou zcela běžně a nikdy jsem se s něčím takovým nesetkal? wtf?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ATAN: nějaká haluz. Debetkou lze platit i bez cvc, cvv kódu. Jak jsou nastavené u karet limity to musíš zjistit v IB nebo u operátora pokud to není v IB.
    ATAN
    ATAN --- ---
    da se debetni kartou platit na amazonu? oni pry neumi CV kod a z VISA jine banky mi nedokazali strhnout prachy. pry se musi zadat o zruseni pozadavku CV kodu pri platbach na internetu.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Proti tomu žádná, osobně vždy kontroluji částku, proč ale ten text je "Operace c. 6 ze dne 03-09-2012 Zadani preddef prijemce z uctu xxxxxxx na ucet xxxxxxxx/xxxxx heslo xxxxxxx". Proč není možné trochu zkrátit? A mimochodem je bezpečnější číslovat průběžně než každý den znova, protože mohu vidět v historii SMS, že opravdu všechny zprávy došly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam