• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: nemám iPhone. v aplikaci pro Android se musí naklikat předčíslí... ale pokud se nepletu, tak to (v rámci mBank) projde i s 000000. ale jistý si fakt nejsem. aplikaci jsem v 90% případů používal na posílání na předdefinovaného příjemce, jinak prostě vlezu do IB.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Vcera jsem poprve (a asi i naposled) zkusil zadat platebni prikaz z mobilni aplikace pro iPhone.

nemel jsem predefinovaneho prijemce...

Naklikal jsem ucet (bez predcisli) a po potvrzeni mi aplikace zahlasila ze je to neplatne cislo uctu s tim ze zobrazila nejake nesmyslne predcislo 57xxxxx. Tak jsem tam vyplnil 000000 a stejna chyba... tak jsem tam vyplnil korektni predecisli 670100 (posilal jsem na mbank) a porad hlasil to puvodni predcisli s chybou... takze jsem se nakonec pres mobil musel prihlasit na normalni bankovnictvi a prevod udelat...

mate s tim nejake zkusenosti?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TOXICMAN:
    OTZ: já jsem každopádně pro, jen si říkám, jestli ho to bude bavit..
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ADAMM: někdy má nezkušený lepší nápady, protože právě přemýšlí out of box :)
    čímž neříkám, že ostatní mRadní ne :) jenom poznámka
    OTZ
    OTZ --- ---
    myslím že třeba ohledně bezpečnostních technologií bude přínosem
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TOXICMAN: no já nevím... podle mě se na mRadě Fuka cítil, jako by právě přistál na Marsu. ostatní v mRadě jsou svým způsobem hodně zkušení ohledně bank, František je tam imho malinko spíš jako maskot :) ale pěkné to bylo a novinky jsou vesměs pozitivního charakteru, takže za mě tentokrát spokojenost :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Změny v mRadě a přivítání Františka Fuky - Blog
    http://www.mbank.cz/blog/article,413,zmeny-v-mrade-a-privitani-frantiska-fuky.html
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    OTZ: jako majitel účtu :-)
    OTZ
    OTZ --- ---
    BUNDA: já jako exekutor nebo jako majitel účtu?:)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    OTZ: viz mFórum exekuce tam probíhají samozřejmě jako všude jinde. Snad jen s tím, že budeš mít problém vymámit z účtu alespoň to minimum.
    OTZ
    OTZ --- ---
    děkuji:)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PISKVOR:
    BRE Bank S.A. se sídlem Senatorska 18, Varšava, REGON: 001254524, zapsaná v KRS u Obvodního soudu hl. m. Varšavy, XII. hospodářské oddělení, pod číslem KRS0000025237, podnikající v České republice prostřednictvím BRE Bank S.A. organizační složky podniku, IČ: 279 43 445, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A, vložka 58319.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    OTZ: Prdlajs nemůžou. Protipříklad: KB vlastní francouzská Societé Generale, ČS vlastní rakouská Erste, pomůže to nějak proti exekuci? (Ne.) Pokud bys měl účet u polské mBanky, bylo by to komplikovanější, ale účet u české mBanky je stejný jako jakýkoli jiný.
    OTZ
    OTZ --- ---
    neví někdo, jak je to s exekucema? prej na mbank účet nemůžou, když je to vlastně polská instituce..je to tak? nebo ho můžou vyluxovat tak jako každej jinej?
    SM3
    SM3 --- ---
    KOC256: jj, taky to tam na mě občas vyskočí, ale nemam s tím nějaký zásadní problém, ale že bych si od nich (odkohokoliv) chtěl něco půjčovat nehrozí...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOC256: mne nastesti nic takovyho nechodi, ja bych si stejne nikdy nic nepujcil ani nevzal kreditku, povazuji tyhle vsemozny druhy "uveru" za zlo tyhle spolecnosti.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    no nebudu to chtit ani kdyby mi slibili zlate prase :) krok toho ze me to obtezuje, jsem si prste vsiml tohoto paradoxu...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Byl jsi holt pomalý. Kdybys zažádal včera, mohlo to být více. Kdo ví kolik ti nabídnou zítra (-;
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Taky vas tak stvou ty jejich predschvalene nabidky na cokoliv?

Ale co bylo vtipne je ze vcera mi poslali toto:
    Povolené přečerpání až do výše 75000 Kč

A dneska toto:
    Povolené přečerpání až do výše 50000 Kč

To rychle meni nazor :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: hoď mi do pošty nějaké svoje kontaktní údaje + jméno, příjmení a datum narození, člověk, co se stará o maily, je můj kámoš, tak vás propojím, jeho to bude taky zajímat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam