• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NIGHTHUNTER: a řešil jsi to nějak, případně s jakým výsledkem?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NIGHTHUNTER: no i podle mFóra má občas mBank (karty jsou zasílány z polska) v adresách hokej. Nás co máme jen jednu to naštěstí nemusí trápit.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    ADAMM: na kontaktní adresu bych moc nespoléhal, už podruhé mi přišla nová karta na adresu trvalého bydliště 200 km od Prahy, přestože kontaktní adresu tam mám v Praze už skoro 2 roky stejnou a platnou...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PULKA: Ta karta neni aktivni dokud ji pres IB neaktivujes. Takze spolecne schranky bych se nebal.
    PULKA
    PULKA --- ---
    ADAMM: Ok, díky. Rodiče mi vybírají poštu. Ještě to promyslím, do Francie nechci aby mi přišla jinak než do vlastních rukou/na poštu, máme společnou schránku a ne, že by se mi tam něco ztratilo, ale debetku tam dostat nechci. Každopádně si mne uklidnil.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PULKA: chodí někdy v tom měsíci před posledním měsícem platnosti. takže tobě pravděpodobně někdy okolo 15.-25. března. nechodí doporučeně, takže pokud ti někdo vybírá poštu, tak by to neměl být problém. pokud si chceš změnit kontaktní adresu na Francii, tak by to taky mělo jít, určitě přes mLinku.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Mám kartu od mBank s platností do 04/13, mám stáž v zahraničí, takže jsem převážně tam. V ČR jsem skoro celý leden a pak je relativně pravděpodobné, že tu budu jeden týden na začátku března. Jak a kdy chodí nová karta? Dá se ovlivnit, aby přišla někdy, kdy jsem v ČR anebo aby v jiném času přišla do FR? A aby se nezasekla, nedošla mi do schránky jen tak a vůbec? (Znám fr. úřady i poštu a nevěřím jí nos mezi očima).
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: no... jestli už to máš takhle pěkně sepsané, tak by to skoro byla škoda nehlásit. pošli to Vítkovi - vit.novak@cz.mbank.eu
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: pokud máš zkušenosti s házením hrachu na zeď šup s tím do mFóra :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    komu to hlásit? nebo se na to vyprdnout?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOC256: mne to taky vzdycky zlobilo tak jak popisujes takze sem zacal tu apsku pouzivat vlastne jen pro kontrolu stavu uctu a dalsi pasivni cinnosti
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: nemám iPhone. v aplikaci pro Android se musí naklikat předčíslí... ale pokud se nepletu, tak to (v rámci mBank) projde i s 000000. ale jistý si fakt nejsem. aplikaci jsem v 90% případů používal na posílání na předdefinovaného příjemce, jinak prostě vlezu do IB.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Vcera jsem poprve (a asi i naposled) zkusil zadat platebni prikaz z mobilni aplikace pro iPhone.

nemel jsem predefinovaneho prijemce...

Naklikal jsem ucet (bez predcisli) a po potvrzeni mi aplikace zahlasila ze je to neplatne cislo uctu s tim ze zobrazila nejake nesmyslne predcislo 57xxxxx. Tak jsem tam vyplnil 000000 a stejna chyba... tak jsem tam vyplnil korektni predecisli 670100 (posilal jsem na mbank) a porad hlasil to puvodni predcisli s chybou... takze jsem se nakonec pres mobil musel prihlasit na normalni bankovnictvi a prevod udelat...

mate s tim nejake zkusenosti?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TOXICMAN:
    OTZ: já jsem každopádně pro, jen si říkám, jestli ho to bude bavit..
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ADAMM: někdy má nezkušený lepší nápady, protože právě přemýšlí out of box :)
    čímž neříkám, že ostatní mRadní ne :) jenom poznámka
    OTZ
    OTZ --- ---
    myslím že třeba ohledně bezpečnostních technologií bude přínosem
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TOXICMAN: no já nevím... podle mě se na mRadě Fuka cítil, jako by právě přistál na Marsu. ostatní v mRadě jsou svým způsobem hodně zkušení ohledně bank, František je tam imho malinko spíš jako maskot :) ale pěkné to bylo a novinky jsou vesměs pozitivního charakteru, takže za mě tentokrát spokojenost :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Změny v mRadě a přivítání Františka Fuky - Blog
    http://www.mbank.cz/blog/article,413,zmeny-v-mrade-a-privitani-frantiska-fuky.html
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    OTZ: jako majitel účtu :-)
    OTZ
    OTZ --- ---
    BUNDA: já jako exekutor nebo jako majitel účtu?:)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    OTZ: viz mFórum exekuce tam probíhají samozřejmě jako všude jinde. Snad jen s tím, že budeš mít problém vymámit z účtu alespoň to minimum.
    OTZ
    OTZ --- ---
    děkuji:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam