• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NELDE: coz se vubec nedivim, ja ji pomalu taky opoustim..
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Protože potřebuje vydělávat - více klientů a větší bilanční sumu. A možná ji utíkají nějací klienti ke konkurenci.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VXP: tak ten 3m byl jasná akce, ale tohle vypadá na déle trvající počin. Když pominu záložny tak to není zas tak špatná hodnota v době kdy všichni snižují. Navíc v případě nutnosti předčasného výběru je narodíl od bežných podmínek termiňáků vstřícný.
    VXP
    VXP --- ---
    BUNDA: ten mVklad je nic moc... doted byl trimesicni s 3% urokem... tak pouze nechteji, aby si ti lidi odnesli ty penize zase pryc... coz presne udelam pote co mi vyprsi ten trimesicni vklad :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Tak koukám, že se v mBank něco děje.

Za prvé akce s voucher 1000,- Kč pro nového klienta či 500,- + 500,- za doporučení a teď k tomu i kreditka, které v prvním měsící vrátí 2% zpět (při útratě nad 5000,-)?

Navíc roční mVklad s 3% úrokem.

Co to? Nabízí se otázka proč najednou mBank přestala šetřit?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    musim rict ze to bankovnictvi na androida je tedy pekne debilni. kdyz to srovnam treba s fio.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: tak ono toho tedka slo dolu vice. jen me pobavilo, ze jsem ten den udelal vetsi presun ze zuna kvuli tomuhle a zrovna se tak blbe trefim :) porad je to ok, pokud se nebavime o zaloznach.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY: A je konec sporeni u mBank :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MRTVY_KENNY: tak to jsem nevychytal, dneska to posunuli:
    3 měsíce
    2,50 % p.a.

6 měsíců
    2,70 % p.a.

12 měsíců
    3,00 % p.a.

ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: za duplikát se platí 100 Kč (zůstává číslo). pokud si kartu zablokuješ, můžeš si zadarmo objednat novou (a vybrat si, jestli PayWave nebo ne).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SM3: prave, ale PayWave nechci, chci obyc kartu...
    SM3
    SM3 --- ---
    DRAGON: Zkusil jsem si nedávno objednat tu bezkontaktní... a taky jsem to tam nikde neviděl, bylo to pod "Ostatní" nebo "Jiné" a tam jsem našel žádost o kartu...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    kdyz davam novou zadost, tak tam mKartu nikde nevidim, proto se ptam zde.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    chci se zeptat: kdyz vytahnu z bankomatu kartu a je zlomena (penize mi to dalo), jakym zpusobem postupovat? budu muset za novou kartu platit?
    dekuji
    zatim se s ni platit da, jen musim upozornit obchodnika at na to pamatuje a je opatrny.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Ještě info k těm kartám, co se tady probíralo (info od aktuálního bankovního blogera):

Standardně je doručovací adresa pro karty shodná s korespondenční adresou (nebo trvalou adresou pokud korespondenční není zadána) a automaticky se mění v okamžiku požadavku na změnu korespondenční adresy.

Ale může nastat situace, kdy klient přes mLinku požádal o zasílání karty na jinou adresu (např. do zaměstnání), tato adresa je poté napevno přiřazena jako adresa pro doručování karet a klient musí o její změnu požádat. Toto bohužel není možné technicky řešit jinak a je spíš na nás, abychom dobře instruovali mLinku v tom, jak o tom informuje. Vzhledem k tomu, že těch případů stížností moc není, tak to ale nebude takový problém.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls ten terminovany vklad na emax+ muzu mit na kazdem emax+ konte?
    + vi se, kdy skonci ta akce 3mesicni s 3%pa?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ADAMM: OK, díky, více poštou.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    WITTGENSTEIN: zjistím aktuální situaci. koho máš za poradce? (asi pošta...)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Musí mít člověk životní pojištění, když žádá u mBank o hypotéku? Můj hypotéční poradce mi tvrdí, že se musí zažádat o výjimku.
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    Ahoj, stručná otázka - přišly mi nové obchodní podmínky pro vydávání a používání platebních karet mBank platné od 26. 1. 2013...
    Pročítám to, mírně se ztrácím... Jsou tam nějaké zásadní změny? Něco záludného, co výrazně mění současný stav používání mBank? Děkuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam