• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Jde v podstatě o zrušení poplatků za akce vykonané přes mLinku a za zavedení poplatku za "zjištění stavu SWIFT platby", kde se budou pře-účtovávat náklady spojené s tímto úkonem.
    YNZA
    YNZA --- ---
    tak mame novy sazebnik, muze mi nekdo ve strucnosti rict zmeny? link ze zpravy pochopitelne nefunguje
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOC256: no je fakt ze ja to pouzivam na kontroly a prehledy a tak, neposilam z toho, takze to jestli nefunguje, tak je mozny ze to jenom nevim. Tu historii si pamatuju, ze sem to jednou zkousel a padlo to, tak nevim. Tak to teda sorry, beru zpet :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: já už tam od srpna 2009 nepracuju, ale vyřídím :))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRAGON:
    No tady jsi mluvil jinak ;-)

[ KOC256 @ mBank ]
    [ DRAGON @ mBank ]
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAMM: jinak kdyz uz budete v te zmene funkcionality prepinani jazyka, bylo by myslim vhodne rychlou volbu mit moznost vyuzit i na webu pro prihlaseni, vsechny ostatni banky to maji a zrovna tohle mi prijde pro cizince dulezite.
    jen myslenka..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOC256: jestli ti aplikace na iphone nefunguje, tak je to chyba na tvy strane, protoze mne apska nikdy nespadla a funguje paradne a nejsem v tom sam :) asi bych doporucil budto update ios, dat do hajzlu JB pokud mas a nebo koupit novej, jestli nemas nejakou starou verzi (3G, 3GS...)
    se podivej na hodnoceni aplikace na itunes, ze by si tam nejak moc lidi stezovalo na nefunkcnost se rict neda :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: já iPhone nemám, a prý je jinak nefunkční než ta Androidová, tak nehodlám soudit. každopádně česká mBank má téměř nulové šance cokoli měnit, je to výrazně horší než většina ostatních věcí, tady se jede podle polských not :( takže i to přepínání jazyka bude, protože Poláci to chtějí.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    a neplanuji tu aplikaci ucinit funkcni? :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAMM: hura dik :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: vím, že se plánuje možnost přepnout si to nezávisle na jazyku telefonu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOC256: mame stejnou verzi, jen ty mas telefon v cz a ja v en :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRAGON:
    Tak ja to taky nenasel... ...ale mam to v cestine. Treba tva verze bude alespon funkcni narozdil od moji... :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    hm, tak je to tim, ze mam nastavenou jako language English, to je stupidni.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOC256: ne, je to normalne mbank cz. cely je to v anglictine.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRAGON:
    nemuze to byt jina aplikace na ppstoru? nebo jazyk uctu?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jestli ono to nebude tim, ze mam iPhone locale v UK. Coz by teda bylo dost pitome.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOC256: wtf, tak to cumim, travil sem na tom asi 10 minut a nikde sem to nenasel
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRAGON:
    da, ja ji cesky mam... ...ted ale nemam cas to hledat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam