• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KAREN: jo vypis je vlastne zadost, to me poser. :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jinak když jsme u těch žádostí... docela to dělá mBank ostudu... mám tam 4 neumím vždy rozkličovat k čemu jsou (=nulová informace) a dvě jsou nedotažené do konce. Kartu kterou jsem dostal před X lety a už je i zničená tak mám ve stavu 90% a kartu paywave kterou mám už půl roku mám ve stavu 0%... :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAREN:
    super to je ono :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    PIZI: ja mam htm a taky tam zadny takovy info nemam (ale cetla jsem to pred casem na blogu ci kde, kdyz jsem si povsimla v e-bankingu, ze menej sazebnik)
    KOC256: Zadosti > Ostatni zadosti > Elektronicke vypisy ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    což je to samé až na typ přílohy a mailového klienta
    PIZI
    PIZI --- ---
    Možná je to tím pdf. Já mám přílohy v html.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    u me to trebas vypada takhle

KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    aha :D

No to neres to je jen neznalost Outlooku... to je zpusob jak se prepinat mezi prilohami a jejich online zobrazenimi v ramci stejneho okna a zpravou...

To co tam vidis je ta zprava ;-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Co se skrývá pod tím tlačítkem s obálkou a nápisem zpráva? Zkus to přeposlat někam, kde to budeš číst normálním klientem (tj. ne od MS).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    No je v tom dobrý hokej :D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: nemam poneti 8)
    PIZI
    PIZI --- ---
    Mě taky sedmého a popis změn tam mám.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Taky chci PDF :) kde to nastavím? :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    mi teda nic takoveho neprislo.
    7.5. mi prisel vypis za duben, v nem jsou PDF ke kazdemu uctu (tedy ne HTML, nevim, jestli to je nastaveni, nebo mluvite o necem jinem), ale text toho mailu je jen:

Dobrý den,

děkujeme Vám za důvěru a v příloze Vám zasíláme výpis (výpisy) z Vašich účtů u mBank za uplynulý měsíc.

S pozdravem,
    Tým mBank

Tato zpráva byla vygenerována automaticky, neodpovídejte na ni prosím. V případě jakýchkoliv pochybností nebo otázek, kontaktujte prosím operátora mLinky na telefonním čísle 844 777 000.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    nechápu... Ty 3 přílohy jsou klasické výpisy k jednotlivým účtům s pohybem. žádná další příloha tam není...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Hmm, co to má proboha za mailer? Vypadá to jako něco od MS. Zkus to otevřít v normálním klientovi - ta "Zpráva" totiž vypadá jako něco přiloženého.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    jo asi je stvu tim ze jim vsude nalezam chyby a pak se od Adama dozaduji mailu na lidi, kteri by je i precetli a pripadne opravili... ...coz se nestava :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Tohle tam mám já - omlouvám se za delší text. Asi si je nečím naštval (-;

Vážení klienti mBank,

pokračujeme ve společném boji s bankovními poplatky!

S platností od 1. července 2013 zjednodušujeme ceník a snižujeme a rušíme především poplatky za využití mLinky (na čísle 844 777 000), která je pro vás nově otevřena rovněž o víkendu, a to od 8 do 21 hodin!

Jedinou výjimkou, kde poplatky budeme napříště účtovat, jsou poplatky, které si účtují ostatní banky, pokud u nich na vaši žádost zjišťujeme stav zahraničních plateb (SWIFT). Jejich výši nejsme schopni ovlivnit ani je eliminovat.

A teď už seznam změn:

Sazebník poplatků osobních financí
    2.1 Rušíme poplatky za zřízení, změnu nebo zrušení trvalého příkazu, souhlasu s inkasem, a zadání inkasa prostřednictvím mLinky u domácího plateb (písmeno e), h) a ch)). Původně byl tento poplatek 20 Kč.

2.2 Snižujeme poplatek za provedení zahraniční platby prostřednictvím mLinky z 0,5 % z částky převodu, původně min. 390 Kč, max. 990 Kč, na 0,5 % z částky převodu, nyní min. 220 Kč, max. 840 Kč (SWIFT platby - písmeno a) a b)).
    Zahraniční SEPA platby v rámci EU zůstávají bez poplatků.

2.2 Za zjištění stavu odchozí nebo příchozí zahraniční platby (SWIFT platby- písmeno h)) budeme účtovat skutečný poplatek, který nám naúčtují ostatní banky.

Nový sazebník platný od 1. července 2013 (PDF, 271kB)

Sazebník poplatků pro podnikatele
    ...

Doufáme, že jsme vám těmito změnami udělali radost.

S pozdravem,
    Tým mBank
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KOC256: Ano, přesně o tom. V textu toho emailu bylo shrnutí změn...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam