• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NELDE: ne, nebyl, jen sem v jedne bance pracoval na projektu jako analytik a slysel sem co se tam delo procesne s kartama, masakr :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    DRAGON: Tak ten projekťák jsi byl ty? Teď dávají některé věci náhle smysl (-;
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NELDE: na to bych ti neco napsal, ale nemuzu, jsem vazan NDAckem :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    DRAGON: Co je lacinější, platit lidi, kteří budou zkoumat, které karty nebyly nikdy použity, nebo vydat nějaké karty zbytečně? Odpověď je - záleží na množství karet vydaných zbytečně - pokud je jich do 10%, tak se to asi vyplatí.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOC256: no proste protoze procesy, ktery nejsou nejlip optimalizovany, evidentne zaplatili projektaka, kterymu to moc nemyslelo a nebo byl omezen nejakymi pravidly, ktere upravit by stalo velky penize. Korporace, no.
    a pardon za tu hrubku :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRAGON: Oka. Tu vypoved bych pochopil. Ale proc mi obnovili kartu kterou jsem predtim ani neaktivoval a neprovedl zadny vyber. Jak tu psal tusim Adam, ze je to stoji desitky korun...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOC256: to je normalni, to jsou procesy, ktere se proste nepotkali po ceste, na kazdou vec mas nejaky casovy limit, ktery pravdepodobne vzajemne splnily :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA: Taky mi ji par tydnu zpatky sami obnovili. I kdyz nechapu. Jejich starou jsem nikdy nepouzil a te bance jsem rekl ze chci zeusit ucet.
    OTZ
    OTZ --- ---
    to je pořád jedna a tatáž banka - mbank:)
    NELDE
    NELDE --- ---
    OTZ: Všechno, co dlužíš - tedy dluh, úroky a další poplatky - celou tu částku, co ti vypočítali. Možná by pomohlo zaplatit bance, co je na výpisu z úvěrového účtu, protože tě teoreticky měli upozornit, že to předávají advokátům.
    OTZ
    OTZ --- ---
    bdik
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    OTZ: zeptej se v klubu o exekucich, tam dokazou poradit lepe nez tady
    OTZ
    OTZ --- ---
    NELDE: nejdřív zaplať všechno nebo stačí ten dluh?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VXP: jj jak se zdá moc dlouho si obnovené karty neužiju...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VXP: aha, Axa je banka, jo? uz sem doma, ja znal jen axa pojistovnu, tak mi to prislo divny :)
    VXP
    VXP --- ---
    DRAGON: AXA ma nejvyhodnejsi kurzy... ale podle dnesniho clanku chce byt do konce roku z CR pryc :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NELDE: "Plus převedu peníze do Axy" tzn co? :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    DRAGON: (-; Taky to dělám podobně. Plus převedu peníze do Axy, abych mohl platit kartou v dobrém kurzu - třeba auto si často půjčíš jen s kartou.
    KAREN
    KAREN --- ---
    NELDE: ja se v tom fakt nechci dal babrat, ale uz na zacatku psal drak o eurozone. howgh.)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANDY_WARHOL: to je to posledni, ceho se tam bojim :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    DRAGON: zase aby te tam nekdo neokradl, sice neverim mediim,ale buhvi jak to tam ted vypada
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam