• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    VANEK
    VANEK --- ---
    ANDY_WARHOL + NELDE: Hlavně že jsem to říkal. E15:
    E15 23.5.2013
    http://www.floowie.com/cs/cti/4047140519dc3107810f/#/strana/8/
    Na přechod do nové banky mají klienti Axa Bank čas do konce června. Pokud do té doby nepřijmou nabídku přestoupit k UniCredit Bank nebo nepřevedou své prostředky do jiného finančního domu, dostanou od Axa Bank výpověď a do dvou měsíců musí bance sdělit, kam si přejí své zůstatky účtů převést.
    PULKA
    PULKA --- ---
    ADAMM: jo tak, díky, ani jedno nepoužívám, takže fajn.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PULKA: lowcost je právě v tom, že nemáš systém umožňující opravu a nemáš ani proces, který by ti takovou situaci řešil. (ušetřil jsi na systému a procesech)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PULKA: to už se ani neplatilo. ruší se poplatek navíc za úkon prováděný přes mLinku, snižuje se cena za SWIFT platbu a zavádí se nový poplatek Zjištění stavu odchozí nebo přichozí zahraniční platby - nyní zpoplatněno o celkové náklady na úkon. (= cena, kterou si účtuje druhá strana)

Nový sazebník platný od prvního července - Blog
    http://www.mbank.cz/blog/article,441,novy-sazebnik-platny-od-prvniho-cervence.html
    PULKA
    PULKA --- ---
    BUNDA: lowcost je věc jiná, tohle je pitomost, jak říká adam - stačilo by nastrčit druhej soubor na správný místo anebo přesvědčit it...

každopádně - žádná změna se pro obyčejného klienta nekoná, ne? jenom už se neplatí za každou 10+ odchozí platbu...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: koho by to zajímalo - tady je debata, co s tím, když už se to jednou stalo... nechci dělat machra, ale jsem si skoro jistý, že "za mých časů", by se dalo domluvit umístění souboru do té "špatné cesty", měl jsem v tomhle ohledu docela silné slovo :) ale kdoví, třeba bych taky pohořel.

mFÓRUM
    http://www.mbank.cz/forum/read.html?f=1&i=228040&t=228040&sr=ld&pn=2
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    no kamos co dela v jine bance by asi odsouhlasil ze to neni jak na jinem webu ze to nekdo vyedituje a je to OK. proste hrozna masinerie, kterou nekdo musi objednat(marketing) a nekdo si to necha zaplatit (IT) a jelikoz se toto nec hce resit tak radeji budou mesice za debily nez by resili chybu v odkazu...

ale jinak pakarna... ...zakaznik na prvnim miste
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PULKA: řešilo se to na fóru - v tom odkazu jsou navíc neviditelné mezery :( prostě nepřijemná chyba (lidský faktor), ale nic víc... lowcost v tom, že když je to jednou poslané, tak to nejde editovat nebo smazat.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PULKA: protože lowcost? :-(
    PULKA
    PULKA --- ---
    ad nový sazebník - proč v tom okénku v internetovém bankovnictví je neklikací link, kterej navíc nefunguje?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TANTRAMAN: tak u mBank si můžeš nastavovat limity (před platbou po platbě jak potřebuješ. Jinak PP je samozřejmě slušně bezpečný sám o sobě.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TANTRAMAN: zcela bezpecna zalezitost, navic mas 40 dni na reklamaci od paymentu, takze kdyby se neco stalo, pomerne slusne ti pomuzou (mne se stalo ze mi neprislo zbozi, napsal sem jim, ze prodejce nekomunikuje, okamzite mu zmrazili castku na uctu a mne do tydne prisly penize zpet)
    YNZA
    YNZA --- ---
    je to v pohodě
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    ahoj,
    používáte někdo paypal ?
    mám od KB speciální papírovou virtuální kartu přímo jen pro platby na netu kvůli bezpečnosti.
    u mbank mám používat normální plastovou kartu s delfínem.
    jak to je ? je to bezpečné ?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NELDE: veř mi ze člověk, kterej nikdy nedělal pro Velké korporat takový věcí nepochopi
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Jenže on ten select nestačí. To, že neaktivuješ kartu, neznamená, že na ní nemáš nárok (-; Museli by ti poslat dopis, kde by ti vysvětlili, že pokud chceš tu kartu znova, tak že se máš ozvat, nebo něco takového. A to je proces navíc, který bych se vsadil, nebude implementován zadara, takže je asi lacinější to nechat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NELDE: ne, nebyl, jen sem v jedne bance pracoval na projektu jako analytik a slysel sem co se tam delo procesne s kartama, masakr :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE: Ja si myslim ze je lepsi ba to mit system. A pokud jsem kartu ani neaktivoval tak je to dle me jednoduchy select do db :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    DRAGON: Tak ten projekťák jsi byl ty? Teď dávají některé věci náhle smysl (-;
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NELDE: na to bych ti neco napsal, ale nemuzu, jsem vazan NDAckem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam