• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    PULKA
    PULKA --- ---
    Proč nejde zaplatit mbank kartou lístek zakoupenej přes norský dráhy (nsb.no)? Francouzskou kartou jsem normálně zaplatila (a ty mBank jsme tu zkoušely dvě)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: hm mBank, Equa, Fio, Zuno, Air Bank, Wuestenrot, GE, Ing, Artesa a končící Axa
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA:
    NELDE: tak na Dalicha samozřejmě nemám. kromě toho, co jsem psal (mB, Equa, Fio, Zuno a Air bank) jsem měl ještě tu Axu (právě jsem teď absolvoval dlouhý rozhovor po telefonu - protože jsem ztratil - respektive nechce se mi to hledat - klientské číslo, tak mi pošlou znovu uvítací balíček, abych ten účet mohl zrušit). pak už jen MPÚ, víc nic :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Jenže já jsem normální uživatel a ty jsi sběratel.
    Asi si dám i UCB na zkoušku.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: a navrch ještě cca 4 další :-) Ale na počty karet bych s Dalichem nesrovnával :-D
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE:
    ATAN:
    já mám všechny tři :) a Air bank a Zuno navrch...
    NELDE
    NELDE --- ---
    ATAN: Možná pro někoho ano, ale mě zatím přijde mBank + EB lepší kombinace než mBank + Fio. Náhrada Axy je v kombinaci dobrého úroku na spořícím účtu + dobré kurzy v zahraničí.
    ATAN
    ATAN --- ---
    Posledni offtopic. Dle toho testu u Fio vychazi kurz zhruba (halirove rozdily) stejne jako u Equa. Vybery neresim. Nebylo by lepsi jit do Fio?
    ATAN
    ATAN --- ---
    VXP: no mohlo me to napdanout, kdyz tam uvadi EB. Mysles jsem si, ze Cetelem spada jeste pod nejakou EB.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ATAN: Já mluvil o debetní kartě. Ta je zdarma. Výhoda equa jsou i výběry zdarma v ČR a za 9,- v zahraničí. To u debetní nevyužiješ.
    VXP
    VXP --- ---
    NELDE: mluvi o Cetelem
    ATAN: mluvi o EQUA :)
    ATAN
    ATAN --- ---
    NELDE: vychazim z http://www.mesec.cz/produkty/kreditni-karty-pro-obcany/41/
    tam se pise, ze musim mit 4600 obrat bych neplatil 708kc rocne (nebo 59kc mesicen). tzn. staci poslat z mB tam a zpet 4600kc a bude to zdarma? Protoze tam se uvadi ze se jedna o obrat na kartu. Podle me musim mesicne zaplatit kartnou 4600kc.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ATAN: Co drahého? Jediný poplatek je těch 99,- pokud nemáš obrat. A zařídit si trvalák mB-EB-mB není zas takový problém. Jednou týdně 3000,- mB -> EB a 3000,- EB->mB. Stejně bys tam nějaké ty drobné měl mít kvůli použití karty
    ATAN
    ATAN --- ---
    ATAN: beru zpet. drahy provoz.
    ATAN
    ATAN --- ---
    ATAN: Jinak holdne slusne vypada kreditka Cetelem. Ale Equa voucher si koupim, je to jen 25kc.
    ATAN
    ATAN --- ---
    NELDE: Diky.

Kurzy mBank jsou vic nez priserne.

Kurzy platebních karet. Velký test v EUR, USD a GBP - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/clanky/kurzy-platebnich-karet-velky-test-v-eur-usd-a-gbp/
    NELDE
    NELDE --- ---
    ATAN: Pokud chceš Equa, tak dneska do půlnoci končí akce u zapakatel.
    ATAN
    ATAN --- ---
    Axa konci, takze na zahranici zbyva Equa? Nebo je jeste neco uplne zdarma s kartou a dobrym kurzem?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAMM: tak výsledky slíbeného "mini-testu".

Částka 1,05 USD.

AXA 21,10 (datum zaúčtování 27.5)
    Equa 21,44. (28.5.)
    Air Bank 21,68 (28.5.)
    mBank 22,16 (26.5)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    Ředitel banky uvedl, že pomocí skriptu z polské centrály, se jim podařilo zjistit, kolik jejich klientů má v počítači zmíněný virus. „Bylo jich na stopadesát,“ přiznává Truhlář.

jsem prekvapen! ti programatori mozna fakt neco delaji. pokud teda nemyslel pristupovy log serveru :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam