• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ATAN
    ATAN --- ---
    ATAN: Jinak holdne slusne vypada kreditka Cetelem. Ale Equa voucher si koupim, je to jen 25kc.
    ATAN
    ATAN --- ---
    NELDE: Diky.

Kurzy mBank jsou vic nez priserne.

Kurzy platebních karet. Velký test v EUR, USD a GBP - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/clanky/kurzy-platebnich-karet-velky-test-v-eur-usd-a-gbp/
    NELDE
    NELDE --- ---
    ATAN: Pokud chceš Equa, tak dneska do půlnoci končí akce u zapakatel.
    ATAN
    ATAN --- ---
    Axa konci, takze na zahranici zbyva Equa? Nebo je jeste neco uplne zdarma s kartou a dobrym kurzem?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAMM: tak výsledky slíbeného "mini-testu".

Částka 1,05 USD.

AXA 21,10 (datum zaúčtování 27.5)
    Equa 21,44. (28.5.)
    Air Bank 21,68 (28.5.)
    mBank 22,16 (26.5)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    Ředitel banky uvedl, že pomocí skriptu z polské centrály, se jim podařilo zjistit, kolik jejich klientů má v počítači zmíněný virus. „Bylo jich na stopadesát,“ přiznává Truhlář.

jsem prekvapen! ti programatori mozna fakt neco delaji. pokud teda nemyslel pristupovy log serveru :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Dobrý den, jsem albánský virus...
    Mbank se stala terčem útoku polského phishingu - E15.cz / zprávy
    http://zpravy.e15.cz/...finance-a-bankovnictvi/mbank-se-stala-tercem-utoku-polskeho-phishingu-991534
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak mi dneska přišla nabídka UCB. Tváří se to jako docela dobrý laciný účet. Nabízí 1.5% za vklady do milionu, běžný účet zdarma, příchozí zdarma, odchozí zdarma v počtu 5 kusů (jen !), karta zdarma a výběry v UCB po celé světě zdarma. Nepíší ale kolik stojí výběr jinde, ani jaký kurz. A nejlepší nakonec - neomezený počet vkladů přes vkladomaty zdarma - ale nepíší, kolik a kde jich mají.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ADAMM: jo, to jsem sám zvědav. Axu jsem ti dneska posílal.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: malé platby v Eurech, tam nad tím mávnu rukou. ale jinak jsem teď dělal test mBank - Equa - Air bank - AXA (platba 1 dolar). zatím jsou ještě některé v nezaúčtovaných, takže čekám, ale pak dám vědět.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ANDY_WARHOL: mimo EUR mBank nebrat a po té co zpoplatnili drobné výběry tak ani EUR. Tím se řídím už pár let.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    BUNDA: to je tedy naprd
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ANDY_WARHOL: paradoxně nikoliv. Převede se to z PLN na EUR (Visa) + 2% a následně mBank EUR na CZK tedy cca 4-5% nad ČNB střed :-(
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    no a co karta mbank kdyz uz sme v tomto klubu, kvuli jeji polske matce by tam teoreticky mohl byt na pln dobry kurz, i kdyz euro kurz stoji za hovno...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PISTA1: ok polopaticky :-) Možná by CitiLife vycházela podobně i s PLN (jako vychází s EUR), aktuálně nemám možnost vyzkoušet.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    BUNDA: A odkdy se v polsku platí eurem?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PISTA1: v EUR jí celkem zastoupila CitiLife (při započítání vratky) ještě o chlup lepší (stejně jí mám primárně k placení v CZ).
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    NELDE: Stačí se přihlásit do bankovnictví a tam ti vyskočí nabídka jestli chceš založit Uni nebo zadat číslo kam poslat prachy.

Sem docela naštvanej, levný tankování v polsku skončilo, protože není jiná karta která by jí byla schopná zastoupit :(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: moc toho nepošlou v tom dopise je to co je zde již popsáno a odkaz na stránky Axa.
    NELDE
    NELDE --- ---
    VANEK: Osobně budu čekat, až co pošlou. UniCredit Bank nechci ani náhodou. Hlavně se dá čekat, že nějaká banka nabídne nějakou zajímavou náhradu, přeci jen těch klientů není málo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam