• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    SM3
    SM3 --- ---
    ADAMM: :) jj, zkoušel.
    Uvidím ráno.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SM3: jo, v pohodě. kdyby nechodily víc lidem (třeba nějaký výpadek u operátora - pamatuju, že se to taky stalo), tak bude na mFóru řev. vypnout-zapnout telefon jsi zkoušel? :)
    SM3
    SM3 --- ---
    Chodí vám dnes autorizační sms na potvrzení plateb? Zkoušel jsem odpoledne 2x a ani jednou nepřišla, to samé ted a také nic... 1000x před tím to fungovalo bezproblémů, tak nevidím žádný problém.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE: Ma to i air v zakladu po trochu slozitejsim nastaveni a ZUNO taky i jako sms v tom vyssim tarifu.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Equa to má (-; Platím kartou a na mail na mobilu mi přijde detail. Tak možná až se ti znelíbí mBank ...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    dík :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KID_MCHUTT: těžko říct. buď 1Q nebo 2Q 2014.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADAMM: nějak jsem to přehlídl - nějaké info, kdy to asi bude? :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KID_MCHUTT: uvidíme, co v nové mBank, jestli se to změní. tohle je věc, za kterou jsem v mBank za těch 6 let utratil jednoznačně nejvíc peněz: sms notifikace.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: ne. chci, aby push toho mailu šel pokaždé, nebo jednou za hodinu a ne jednou za den. což nejde, takže to nemá smysl dál řešit.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Chceš pomoci s nastavením, ono je to sice docela jednoduché, ale je tam hodně možností.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: já chápu, co a proč se děje, koneckonců se vývojem živím, že. Jenom mě překvapilo, že když mi přišla výplata, dozvěděl jsem se to náhodou...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Chodí normálně, každý den přijde souhrn za předchozí. Jen se musí nastavit detaily co a také kam.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KID_MCHUTT: je to nabaslené právě na sms notifikaci a navíc ti dorazí ta notifikace jako html příloha toho emailu. V tomhle zlaté FIO.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUNDA: to mám :)

BUNDA: nepříjemné.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: samozřejmě za předpokladu, že máš správně nastavené při jaké akci má notifikace chodit.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KID_MCHUTT: email chodí až druhý den ráno :-( Okamžitá je pouze placená sms notifikace.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    chodí vám někomu mailové notifikace? nepřišla mi ani poté, co mi přišly peníze na účet, ani poté, co jsem poslal peníze z účtu...
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    SM3:

Zásadní otázka zní, zda jsi zaměstnanec, nebo živnostník.

Pokud jsi zaměstnanec, tak po tobě zaměstnavatel může chtít náhradu škody maximálně do výše 4.5x měsíční mzdy. Když máš pojištění zodpovědnosti za škodu způsobenou zaměstnavateli, tak pojišťovna uhradí např. 80% vymáhané škody a ty zaplatíš zbytek. V principu jde o to, aby například nabourání firemního auta nebo ztráta notebooku apod. nebyla pro zaměstnance likvidační.

Pokud ovšem přebíráš nějakou extra zodpovědnost (typicky pokladní v obchodě za obsah kasy apod.), tak tam tam to může být nějak jinak.

Vím, že když jsem si zjednával tuto pojistku já, tak mi nabízeli 2 režimy: 300 Kč na rok, a 600 Kč na rok, s tím, že ta druhá kryla i právě vymáhanou škodu za poškození firemního auta.

SM3
    SM3 --- ---
    PATRIKCHRZ:
    NELDE: Jasně, díky! Těd mi to docvaklo, občas potřebuji asi trochu nakopnout :) Havarijní pojištění to počítám má určitě a týpkovi šlo o to abych já měl hmotku, když já sám udělam nějakou kravinu. Ještě si s ním o tom promluvím, ale bude to tak.
    Díky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam