• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    MRTVY_KENNY: Jo pardon. Psal jsem to v rychlosti z mobilu a nejak mi par slov automaticky opravil aniz bych to zaznamenal. Kazdopadne diky za link.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    VIDOCQ: to neni moc cesky, ale pokud jsem si to prelozil spravne, mozna napovi [ VANEK @ mBank ]
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    Pritelkyne si byla rusit ucet v KB, s tim ze budeme spolecne využívat muj u mBank. Pan v KB ji strašila, ze je mBank zadlužení a ze muze přijetí vyplatu a podobne. Vite neco o tom? Me to prijde jsko blbost.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MRTVY_KENNY: ne nezrušili...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tak jsem si zase zablokoval netbanking tema 50 pokusama, nebo co to je. jsem myslel, ze tuhle uberdemenci zrusili.
    SM3
    SM3 --- ---
    ADAMM:
    AXTHEB:
    NELDE: Ráno už mi normálně přišly, díky.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Kdysi se mi to také stalo. Tipoval bych na nějakou SMS bránu, která byla dole.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SM3: Ted mi v pohode obratem prisly, zadny potiz.
    SM3
    SM3 --- ---
    ADAMM: :) jj, zkoušel.
    Uvidím ráno.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SM3: jo, v pohodě. kdyby nechodily víc lidem (třeba nějaký výpadek u operátora - pamatuju, že se to taky stalo), tak bude na mFóru řev. vypnout-zapnout telefon jsi zkoušel? :)
    SM3
    SM3 --- ---
    Chodí vám dnes autorizační sms na potvrzení plateb? Zkoušel jsem odpoledne 2x a ani jednou nepřišla, to samé ted a také nic... 1000x před tím to fungovalo bezproblémů, tak nevidím žádný problém.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE: Ma to i air v zakladu po trochu slozitejsim nastaveni a ZUNO taky i jako sms v tom vyssim tarifu.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Equa to má (-; Platím kartou a na mail na mobilu mi přijde detail. Tak možná až se ti znelíbí mBank ...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    dík :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KID_MCHUTT: těžko říct. buď 1Q nebo 2Q 2014.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADAMM: nějak jsem to přehlídl - nějaké info, kdy to asi bude? :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KID_MCHUTT: uvidíme, co v nové mBank, jestli se to změní. tohle je věc, za kterou jsem v mBank za těch 6 let utratil jednoznačně nejvíc peněz: sms notifikace.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: ne. chci, aby push toho mailu šel pokaždé, nebo jednou za hodinu a ne jednou za den. což nejde, takže to nemá smysl dál řešit.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Chceš pomoci s nastavením, ono je to sice docela jednoduché, ale je tam hodně možností.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NELDE: já chápu, co a proč se děje, koneckonců se vývojem živím, že. Jenom mě překvapilo, že když mi přišla výplata, dozvěděl jsem se to náhodou...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KID_MCHUTT: Chodí normálně, každý den přijde souhrn za předchozí. Jen se musí nastavit detaily co a také kam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam