• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ATAN
    ATAN --- ---
    Tak mBank bude pry chtit za mVolani 2 letou smlouvu.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    KID_MCHUTT: Zatímco u ostatních bank se vyplatí změnit standardní nastaveni PayPalu, u mBank vyjde naopak lépe ponechat konverzi právě na PayPalu
    mFÓRUM
    http://www.mbank.cz/forum/read.html?f=1&i=196327&t=196115&cat=21
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    už mi to funguje, sorry za spam :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    grrr. to rozhraní je neintuitivní.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (a pro platbu jako takovou)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    tak ne. limit jsem nastavil, ale mbanka mi odmítá autorizovat kartu pro PP
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VXP: jj, moje blbost, měl jsem nastavený limit na 0 :)
    VXP
    VXP --- ---
    KID_MCHUTT: pouzivam ji od zacatku mBank bez problemu...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    umm, visa s delfínem nejde použít v PayPalu?
    ATAN
    ATAN --- ---
    ANDY_WARHOL: tak pokud to bude jako u Vodafone, tak to je porad slusny.

Volné minuty lze využít na volání do následujících zemí:

A) Region 0: Slovensko, Ukrajina, Rusko, Čína, Vietnam – 11,50 Kč/min za volání nad rámec volných minut balíčku.

B) Region 1: Francie, Rakousko, Holandsko, Velká Británie, Německo, Portugalsko, Belgie, Dánsko, Španělsko, Irsko, Maďarsko, Polsko, Norsko, Finsko, Řecko, Švýcarsko, Itálie Lucembursko, Gibraltar, Andora, San Marino, Monako, USA, Kanada – 11,50 Kč/min za volání nad rámec volných minut balíčku.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NELDE: je o kilo levnější než voda a má to lepší podmínky. myslím ze voda nabízí i nějaký podobny tarif asi za litr (i s tím zahraničním voláním) to už mas 400 úsporu. ale je pravda ze kdyby to zahraničí se dalo použit na roamin bylo by to zajimavejsi
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ATAN: bude to omezeno na první skupinu- tzn EU+par dalších zemi. imho
    ATAN
    ATAN --- ---
    By me spis zajimalo, co znamena tech 1000 minut volani do zahranici. To jako, ze muzu volat opravdu kamkoliv ve svete?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ANDY_WARHOL: Neřekl jsem nic moc. Je to samozřejmě lepší než drátem do voka, ale virtuál musí jít s nabídkou pod cenu normálního operátora. Nicméně to začíná a budou ppřicházet lepší a lepší nabídky (proto také šel O2 do neomezeného volání).
    Kdyby se nyxáci domluvili a vyjednávali tarif spolu, tak dosáhnou ještě lepšího výsledku.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ANDY_WARHOL: osobně bych teda vyměnil minuty do zahraničí za rozumně levný roaming (volání i data) - to mě teď sere asi nejvíc.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NELDE: za 600 neomezeny tarif. dobra data a ještě hodně minut do zahraničí. to se ti zda nic moc ?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    Taky ho nemám a teda mVolání vypadá od oka tak na 550 a to už je dost cool :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    Zas tak super to není, nicméně je vidět, že virtuálové rozhýbali trh.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    kruci prdel, že by mi ten mail nedošel? :) to je teda ostuda... protože to vypadá fakt dost dobře :)

ADAMM
    ADAMM --- ---
    V Polsku byla mBank první virtuální opertátor, ale osobně bych žádné zázraky nečekal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam