• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    KAREN
    KAREN --- ---
    BUNDA: hmm, dik za upozorneni, to mi vubec nedoslo. a nikde tam nepisou, ze nebudou zdrazovat, ze?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KAREN: pozor na tu garanci. U tarifu jsou volné minuty do zahraničí a obávám se, že právě proto nepůjde tarif srovnat s jiným, tudíž bude vždy nejlevnější. Počítej opravdu se dvěma roky.

Jinak reálný zkušenosti bych čekal nejdříve tak za týden (ikdyž v případě VF na VF jen mezi tarify) by mohlo být i dříve.

Také zvažuju tento tarif, dosud VF s InKartou, ale nejsem si jist zda se chci uvázat. Data má VF na podstatně míň místech, (kde se obvykle pohybuju) než ostatní operátoři a během dvou let se mé požadavky na dostupnost dat mohou hodně změnit.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KAREN: podle me u vodafonu normalne zustanes. mbank neni ani virtual. jen ma nejakou special nabidku
    KAREN
    KAREN --- ---
    ja mam 6081, ale chybi mi podrobnosti... 2letej uvazek mi az tolik nevadi a tvrdej, ze kdyz se stane, ze nebudou nejlevnejsi, muzou se z toho klienti vyvazat. ja mam tarif u VF, kterej mi uz dyl nevyhovuje a chci ho zmenit (ale nelibila se mi aktualni nabidka tarifu VF) - stacil by mi ten za 300, ale tak nejak vaham... mate to uz nekdo zarizeny? jak funguje vyuctovani a ten prechod, kdyz si chci nechat stavajici cislo (tarif)? neni s tim nejakej voser, abych tak rekla?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ADAMM:Mám ten samej :D
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    mevim ale co se vam nelibi, kdyz se kouknete na tarify vodafonu, tak to co nabizi mbank (ten lepsi tarif) odpovida tarifu red se vsim vsudy a za ten vodafon chce 999kc
    mbank - 599
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ADAMM: bude to nejspíš stejné jako u vodafonu.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    souhlas, ale spoustě lidí zajíc v pytli nevadí. Důležitá je jen cena. Každopádně si s informacemi mBank moc práce nedala.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    blbé je, že tam nejsou nikde ostatní podmínky - tedy jaké bude účtování (60+?), jak je to s roamingem a x dalších věcí. já mám stejně firemní smlouvu od TM, takže to nevyužiju, ale imho to mělo být líp zpracované. jinak nabídka pěkná. dva roky úvazek nepřekvapuje - kolik podobných nabídek je bez úvazku? teď jsem si v rámci mystery shoppingu objednal simku od Centropol telecomu - ti mají jako "hit" to, že jsou na začátku 3 měsíce zdarma a během prvních dvou můžeš bez ničeho vypovědět. ale jinak to je proti mVolání hooodně slabé.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ATAN: na mFóru lidi píšou, že se to generuje postupně... já už to tam teda mám. kdyby někdo chtěl kód, tak klidně (stejně je jich asi jen pár): 6034
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    já už kód mám, ale uvázat se na 2 roky?
    ATAN
    ATAN --- ---
    Po 6. vecer je u nich asi do pulnoci. Stale nic. :)
    ATAN
    ATAN --- ---
    mBank nebude virtuálním operátorem, jde o dočasnou nabídku – MobilMania.cz
    http://www.mobilmania.cz/...virtualnim-operatorem-jde-o-docasnou-nabidku/sc-4-a-1325275/default.aspx
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    BUNDA: ano, ale to je zbytecne drahy uz potom...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    treba vodafone ma bez smlouvy ale za 900 a jen 600mb, jinak to se smlouvou stoji asi 650, ale furt jen 600mb dat, takze m baka to nabizi opravdu mnohem vyhodneji
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ANDY_WARHOL: tuším, že někde si můžeš připlatit a pak nejsi tak dlouho vázán :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tak sem koukal na nabidky operatoru a ta dvouleta smlouva je u tehlech neomezenych tarifech vsude, nebo mate nekdo jiny typ, pristi tyden bych to nejak rad doresil
    ATAN
    ATAN --- ---
    ANDY_WARHOL: ja o tom vim od VF, kde mVolani je.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    no oficialne se to dozvime v sest vecer, takze bych to ted nehodnotil, buhvi jak to bude...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ATAN:
    to je dost fail pri dnesnim bujnem vyvoji trhu :(
    ATAN
    ATAN --- ---
    Tak mBank bude pry chtit za mVolani 2 letou smlouvu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam