• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    URZA: no tak to už asi přijde jako vnitrostátní platba, ne? jako když stahuješ peníze z PayPalu v korunách, tak to taky dojde z UniCreditu nebo čeho.
    URZA
    URZA --- ---
    VXP: Druha strana ma na tohle nejaky svoje brokery neboco, me to od nich prijde uz v korunach.
    VXP
    VXP --- ---
    URZA: nj, ale z Ł na CZK to pujde jeste pres EUR ... a poplatek 2% ... takze je otazka, jestli nebude vyhodnejsi to poslat nekam rovnou v librach :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    BUNDA: dik za tip. uz objednano :) 30 giga dat fup se mi hodi
    URZA
    URZA --- ---
    URZA: Tak "realizace zahraniční platby" je to jen odchozí. Příchozí platba z GB v czk je za fixni poplatek 49 kc.
    URZA
    URZA --- ---
    Ahoj, nevíte co přesně znamená v ceníku u mKonta "realizace zahraniční platby" ? Jde jen o odesílání nebo i o přijetí ze zahraničí?

Rád bych totiž věděl kolik přesmě mě bude stát příchozí platba z UK v korunách.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: tak zvlášť u těch co mají VF red s úvazkem se kanibalizují slušně. Otázka je kolik takových lidí je.

Pokud bych chtěl neomezený tarif tak raději beru +4U bez závazku.
    KAREN
    KAREN --- ---
    ADAMM: já jsem trochu zaskočená, že jsou oni zaskočení ;)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ATAN: jj, je to Region 1 a z Regionu 0 jen Slovensko :) jinak mi napsal Vítek z mBank, že by těch informací dali rádi víc - ale prý jim to zakázali z VF, což úplně nechápu, na druhou stranu imho není důvod, proč by mi kecal. kdybych věděl víc, dám vědět - nicméně ve všech ostatních podmínkách (účtování, roaming) to bude nejspíš přesně jako VF Red. jinak pochopil jsem, že v mBank a hlavně ve VF jsou trochu zaskočení úspěchem té nabídky...
    ATAN
    ATAN --- ---
    Hlavne pozor ti, kdo si zvykl na vyhodne volani na vychod. Do zahranici je zdarma jen Region 1. Region 0 (Ukrajina, Rusko, Čína, Vietnam), ktery ma VF, neni.
    KAREN
    KAREN --- ---
    BUNDA: hmm, dik za upozorneni, to mi vubec nedoslo. a nikde tam nepisou, ze nebudou zdrazovat, ze?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KAREN: pozor na tu garanci. U tarifu jsou volné minuty do zahraničí a obávám se, že právě proto nepůjde tarif srovnat s jiným, tudíž bude vždy nejlevnější. Počítej opravdu se dvěma roky.

Jinak reálný zkušenosti bych čekal nejdříve tak za týden (ikdyž v případě VF na VF jen mezi tarify) by mohlo být i dříve.

Také zvažuju tento tarif, dosud VF s InKartou, ale nejsem si jist zda se chci uvázat. Data má VF na podstatně míň místech, (kde se obvykle pohybuju) než ostatní operátoři a během dvou let se mé požadavky na dostupnost dat mohou hodně změnit.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KAREN: podle me u vodafonu normalne zustanes. mbank neni ani virtual. jen ma nejakou special nabidku
    KAREN
    KAREN --- ---
    ja mam 6081, ale chybi mi podrobnosti... 2letej uvazek mi az tolik nevadi a tvrdej, ze kdyz se stane, ze nebudou nejlevnejsi, muzou se z toho klienti vyvazat. ja mam tarif u VF, kterej mi uz dyl nevyhovuje a chci ho zmenit (ale nelibila se mi aktualni nabidka tarifu VF) - stacil by mi ten za 300, ale tak nejak vaham... mate to uz nekdo zarizeny? jak funguje vyuctovani a ten prechod, kdyz si chci nechat stavajici cislo (tarif)? neni s tim nejakej voser, abych tak rekla?
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ADAMM:Mám ten samej :D
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    mevim ale co se vam nelibi, kdyz se kouknete na tarify vodafonu, tak to co nabizi mbank (ten lepsi tarif) odpovida tarifu red se vsim vsudy a za ten vodafon chce 999kc
    mbank - 599
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ADAMM: bude to nejspíš stejné jako u vodafonu.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    souhlas, ale spoustě lidí zajíc v pytli nevadí. Důležitá je jen cena. Každopádně si s informacemi mBank moc práce nedala.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    blbé je, že tam nejsou nikde ostatní podmínky - tedy jaké bude účtování (60+?), jak je to s roamingem a x dalších věcí. já mám stejně firemní smlouvu od TM, takže to nevyužiju, ale imho to mělo být líp zpracované. jinak nabídka pěkná. dva roky úvazek nepřekvapuje - kolik podobných nabídek je bez úvazku? teď jsem si v rámci mystery shoppingu objednal simku od Centropol telecomu - ti mají jako "hit" to, že jsou na začátku 3 měsíce zdarma a během prvních dvou můžeš bez ničeho vypovědět. ale jinak to je proti mVolání hooodně slabé.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ATAN: na mFóru lidi píšou, že se to generuje postupně... já už to tam teda mám. kdyby někdo chtěl kód, tak klidně (stejně je jich asi jen pár): 6034
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    já už kód mám, ale uvázat se na 2 roky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam