• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    PIZI
    PIZI --- ---
    MORGYSZ: Ideálně si to prostě zkus. Zřízení a vedení účtu je u mbank zdarma, takže se s tím dá pohodlně eperimentovat. Zaplať něco paypalem a pak se podívej kolik ti mbank strhne. Ideálně ve steojnou dobu stejnou částku i ze spořky a porovnej.
    KAREN
    KAREN --- ---
    MORGYSZ: z hlediska poplatku je oproti sporce lepsi snad skoro vsechno (ok, prehanim, ale...). ;)
    pri placeni pres paypal se ti jen uplatni (nevyhodnej) kurz a u tyhle zahr. platby se ti nic neodecte. tobe se ted neco u sporky odecita, kdyz platis pres paypal?? odecitaj se ti penize, kdyz ti napr. prijde zahr. platba - 49 Kc (v pripade USD a asi i nekterejch jinejch men, s tim nemam zkusenost), pokud to neni SEPA platba. tzn. kdyby ti chodily eura (SEPA platba), neodecte se ti za prichoz platbu nic - jen se uplatni (neprilis vyhodnej) kurz mbank. pokud zahranicni platby prijimas casto, sla bych spis do fia nebo neceho jinyho...
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Mám (pravděpodovně lamí) dotaz: Přemýšlím o tom, že bych přešla od spořky k mBanku, prozatím jsem zběžně prolítla sazebník a jak tak koukám na poplatky za zahraniční platby, koukají na mě dost nepříjemné částky. Strhávají se i v případě, že platím paypalem (který si ty peníze z účtu stahuje)? Dík moc.
    YNZA
    YNZA --- ---
    vypada to dost silene tabletove/HD, soufam ze to pujde i v nejaky lite verzi na mobilech
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    a spot nechapu, vypada to draze natoceny, ale sdeleni je nejak za rohem, co to ma byt?
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    mne se to libi, ale byl bych rad, kdyby tam byl nejaky legacy nebo streamlined switch, kdyz tohle cloveka moc netankuje.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Doufám že to BUDE:
    - rychlé jako současné mBank
    - komplexní jako AirBank
    - přehledné jako současné mBank případně ZUNO

Doufám že to NEBUDE
    - pomalé jako ZUNO
    - nepřehledné jako AirBank
    - nepoužitelné jako AXA bankovnictví
    - nechutné retro jako ZUNO
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NELDE: jim podle me z nejakyho marketingovyho vyzkumu vypadlo ze maj fadni barvy, tak se to jali napravit, bohuzel si neuvedomili ze fadni barvy se k takove aplikaci lepe hodi
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Tohle ve mně probouzí spíše strach.
    "Vše najdete přesně tam, kde byste to hledali." obvykle znamená, že to budeme marně hledat, protože vývojář byl cvok (nebo používal tzv. polskou logiku - to není proti Polákům, ale podle jednoho polského matematika). Je třeba to číst jako "Vše najdete přesně tam, kde byste to hledali, kdybyste to navrhli."
    "Vše také oblečeme do nových barev." obvykle znamená, že hlavní byl design a funkčnost kulhá. Je třeba to číst jako "Vše také oblečeme do nových barev, aby nebylo poznat, že je toho méně."
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Nová mBank
    http://www.novambank.cz/

jsem ve vlaku, takže to linkuju, aniž bych si to prohlédnul. nasazení: únor 2014. připravte se na oblíbenou dávku polštiny v IB ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    WITTGENSTEIN: jj napojení na Facebook a spousta barviček a grafů...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    VANEK: To zdaleka nebudou jediné změny, připravují se velké věci.
    VANEK
    VANEK --- ---
    "mBank dnes oficiálně oznámila změnu názvu z BRE Bank Group na mBank"
    řekněte wow
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ja taky, ozvali se mi asi po tejdnu, ale nemel jsem po ruce obcanku (pas je nezajima ;]), tak slibili ze zavolaj znovu. Od ty doby nic...
    KAREN
    KAREN --- ---
    ja mam mvolani objednany, pac mi to parametrama dost vyhovuje, ovsem dneska je posledni den, kdy se z VF maj ozvat - tak jsem zvedava;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    zahada ;)
    NELDE
    NELDE --- ---
    DRAGON: Je to s více různými telefony.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    divny divny.. mne se to fakt nestava, jen jak pisu, s tim iPhonem. zkus jiny telefon, treba ti to pomuze.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Centrum Prahy, kousek od Václaváku u TM. Pak třeba i v kanclu, tam ale to jasně bylo slabým výkonem. S O2 to mám doma.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NELDE: a kde se zhruba pohybujes? ja tohle fakt snad v zivote nezazil, nechapu. ale je fakt, ze kdyz sem mel driv iPhone, tak sem byl taky casto vystaven problemu s prihlasenim do site, hlavne v centru. S novym telefonem uz to nedela.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam