KOC256: v Air bank (podle toho, co vím), to bylo stylem "příliš mnoho kuchařů".
Jinak si mě mějte klidně za marťana, ale mně se to docela líbí (nová mBank). Předpokládám, že tam zase budou nějaké úlety nebo věci, které bych já řešil jinak - ale proti tomu současnému IB je to rozhodně lepší. Nebo vy jste fakt všichni zastánci toho, aby weby vypadaly jak v roce 2000 a vše poté bylo od zlého?
Fakt, někdy nechápu tyhle "experty" (totéž tady, i na mFóru). Při spuštění v roce 2007 nám X lidí nadávalo, jak to je strašně oldskoolový a starý, že to vypadá jak z roku 2000 (a měli pravdu). Uplyne pět lide a všichni nadávají, jaktože se dělá něco, co nevypadá jak z pravěku? I těch pár detailů, co je tam ukázaných - co konkrétně je na tom špatně? Vidíte tam z toho videa nějaký UX fail? Je mi jasné, že byste to všichni vy udělali líp, ale z nějakého neznámého důvodu to dostal jako zadání někdo jiný, no.
V roce 2008 jsem slintal nad tím, jak vypadá Hansa bank (Estonci) a tohle jde podle mě správným směrem. Ale to je nakonec jedno - záleží samozřejmě na tom, jak bude reagovat většina klientů. Třeba se všichni přesunou do FIO :)