• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: tak navýšit můžeš už teď, založením nového vkladu. Při obnově stávajícího beztak dostaneš jen aktuální úrokovou sazbu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mam dotaz na Vklad na mKontu: kdyz si dam castku treba 10k mesicne v nastaveni vkladu, nastavim ho na 12 mesicu (vic nejde) a mam nastaveno Automatické obnovení, znamena to, ze pristi mesic se mi automaticky vlozi zase 10K a nebo je mozne to nejak navysit?

diky za odpoved
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    JUANITA: Sazba je uváděna p.a.. To, že je připisován měsíčně (ve formě jedné dvanáctiny p.a.) tomu nijak neodporuje.
    VANEK
    VANEK --- ---
    JUANITA: Většinou to reálně počítají jako 30 (31) 365in, ale to už jsou haléřové rozdíly. Tuším na to někde měli nějaký projekt, že vložili na různé spořáky 100 tisíc a pak kontrolovali výpisy, probíralo se to i na Nyxu, ale nechce se mi to teď už dohledávat.
    YNZA
    YNZA --- ---
    je to tak
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    YNZA: ;] je to nicmene tak, ze dostanes kazdy mesic jednu dvanactinu uroku p.a.?
    YNZA
    YNZA --- ---
    to by bylo odpoledne
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    YNZA: diky. BTW jedna terminologicka: proc uvadi uroky p.a., kdyz uroci a uctuji per mesic? nemelo by to byt p.m.?
    YNZA
    YNZA --- ---
    JUANITA: myslim ze to chodi normalne do zprav
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    YNZA:
    NIGHTHUNTER: diky obema. nevite, jak je to s podminkou ohledne objemu transakci? kdyz se jeden mesic nedosahne karetnich 4k, prijde nejake oznameni, ze uroceni se rusi, tak neco? dekuju.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    JUANITA: ten limit 100k jsem teď taky řešil, ale v podrobných pravidlech jsem se dočetl, že úroky získané z částky do 100k, kterými se přesáhne 100k by neměly mít vliv na pokračování úročením 2% - kdysi jsem si uložil 99k a minulý měsíc mi to díky úrokům přesáhlo 100k, takže v lednu uvidím, jestli to opravdu platí jak myslím... viz pravidla:
    Akční úročení se vztahuje pouze na peněžní prostředky shromážděné na jednom vybraném účtu eMAX Plus do maximální výše 100 000 Kč, přičemž získané úroky připsané k této maximální částce nejsou důvodem pro snížení Akčního úročení. V případě překročení výše uvedeného limitu ztrácí Účastník akce nárok využívat Akční podmínky ode dne překročení tohoto limitu.
    YNZA
    YNZA --- ---
    pripisuje se to na ten samy ucet, po presahnuti 100k je urok mensi, je treba znovu pozadat, huazi to tam zpravy ze to vyprselo. z emaxu zpet to jde jednou v kalend. mesici, za druhy prevod je sankce a je to pred odklepnutim oznameno. pouzivame
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    nahodou jsem si klikl na odkaz v ebankingu a vypada to zajimave; dost veci je asi pro znale zrejmych, ale mne ne, tak se nezlobte za elementarni dotazy. napriklad: podminka je 100k max; kdyz tedy posleme na emax 100k a pripise se urok (jednou za mesic? kam se pripise, na mbank ucet, na emax ucet?), ztratim narok na dalsi uroceni, protoze presahnu limit < = 100k? a jak je to v pripade, kdy se dany mesic podminka objemu karetnich transakci 4k / mesic nesplni? cela akce se zrusi, je treba znovu pozadat? jak se mimochodem prevadi penize z emaxu zpet na ucet mbank -- je takova transakce postizena nejakou sankci, anebo existuji konkretni obdobi, kdy jedine / bez poplatku lze prevadet? a konecne: pouzivate nekdo tuhle sluzbu? :] diky moc.
    YNZA
    YNZA --- ---
    twe :) no nic, bankovni pruznost
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    YNZA:
    Využijte možnost přednostně se zaregistrovat a vyzkoušet si v únoru ,
    jako jedni z prvních, zbrusu nové internetové bankovnictví,
    ve kterém bude vše jednodušší a přehlednější.
    YNZA
    YNZA --- ---
    to nove bankovnictvi uz nekdo vidite? me to snad nechtej dat neboco

Název
    Registrace do nového internetového bankovnictví mBank
    Status
    Žádost byla odeslána
    Poslední změna statusu
    13-12-2013
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YARIN: ne. ruší se PŘÍKAZ k inkasu - tedy že třeba ty máš povolení k inkasu ve prospěch mého účtu a já si můžu kdykoli PŘÍKAZEM k inkasu strhnout libovolnou částku. pokud vím, řada bank tuhle funkcionalitu ani nemá - a v mBank ji používalo několik set lidí (z pul milionu klientů).
    YARIN
    YARIN --- ---
    prosimvas co konkretne znamena to ruseni - oni chteji rusit kompletne inkaso/sipo?

I platby můžete hradit jednoduše
    http://www.mbank.cz/osobni/mkonto/inkaso-a-sipo/

Příkaz k inkasu

Příkaz k inkasu uděluje své bance majitel účtu (příjemce). Na jeho základě provede banka inkasní platbu z účtu plátce
    Povinné náležitosti: jméno/název plátce, bankovní účet plátce, datum poslední platby, frekvence plateb
    V internetovém bankovnictví klikněte na mKONTO a v levém menu se vám zobrazí "Inkaso / SIPO" nebo můžete využít služeb mLinky
    Pozor, tuto službu budeme k 31.12. 2013 rušit.
    YARIN
    YARIN --- ---
    diky vam!
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    YARIN: kdybys měl v dosahu nějaký mKiosek nebo finanční centrum, tak odtamtud jde volat zdarma. Tak až budeš v nějakém super-hyper doplňovat zásoby na Sivestra, mrkni, jestli tam není ten mKiosek :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam