• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    BOD
    BOD --- ---
    VXP: děkuji
    BOD
    BOD --- ---
    VXP: jde mi o to, aby bylo vedení účtu bezplatné a abych mohl bezplatně přesouvat peníze mezi novým a stávajícím účtem mKONTO, vybírat ani platit z něj nebudu. řešil jsem to po telefonu s někým od mBank a dostal jsem informaci že nic takového nenabízejí a za další účty se platí
    VXP
    VXP --- ---
    BOD: primo v internetovym bankovnictvi si muzes otevrit ucet eMAX pripadne eMAX+ ... maji nejake omezene vybery, ale na odkladani ideal...
    BOD
    BOD --- ---
    Ahoj, mám mKONTO a chtěl bych druhý účet s podobnými podmínkami, též ideálně na moje jméno, v současné době ho mám u ZUNO, což mi moc nevyhovuje. JE možné mít u mBank 2 účty, nebo jeden nějak rozdělit na dva? Z toho druhého neplatím, jen si tam ze současného odkládám peníze. Děkuji za tip.
    NELDE
    NELDE --- ---
    NTR23: V tom případě zaplať českou a požaduj ať ti vrátí tu Švédskou - mají chlapci chybu - pokud posílají do jiné země EU mají uplatnit místní DPH. Nebo přines potvrzení celníkům, že už byla DPH zaplacena.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    NELDE: tohle mají na svém webu
    If your country is part of the European Union (EU), prices include Swedish VAT at 25 %.

Prostě bota za botou.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    NELDE: Vím, že jen DPH, ale k tomu poplatky ČP. A já jsem je nekupoval osvobozené od švédské daně.
    NELDE
    NELDE --- ---
    NTR23: To jsi měl zrušit už dávno. Jinak reklamaci skrze banku teď asi nepomůže. Jestli si dobře pamatuji, tak limit pro clo je asi 100 EUR, takže by ti měli doměřit akorát 21% DPH. Stejné DPH by ti dali i ze Švédska. Otázka je kolik je poplatek pošty.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Mám takový dotaz. Stala se mi taková věc, o které píšu zde http://blog.ntr23.net/post/73232586826/jak-jsme-si-k-vanocum-koupil-sluchatka

Přemýšlím co dál. Zboží leží na celnici a nemám vůbec chuť to již dále řešit. Jak se dostat k penězům zpět? Dá se požádat mBank/Visa o reklamaci platby. Vím že se platby kartou dají nějak stornovat. Bojím se, že požádat prodejce o vrácení asi nebude to pravé.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    Riešila som tu v decembri, že mi pravdepodobne zneužili kartu (JULYZ). Tak len pre info - 30.12. sa transakcie zaúčtovali takže som ich mohla reklamovať a k dnešnému dňu ich mám opäť pripísané na účte. Tzn, vyriešenie reklamácie trvalo dva týždne. Nečakala som ani zďaleka takú rýchlosť. Pre mňa plus pre mbank...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    dik
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BUNDA: eh, to je pitomy :/ ale tak co uz no...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: ne, ale budeš mít vklady dva. Původní se obnoví s původní částkou (úroky se buď připíší nebo převedou, podle toho co jsi zvolil při zakládání) a nový s částkou o kterou chceš navýšit.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BUNDA: aha, takze pouze zalozim novy vklad a ono se to mesicni vkladani zmeni na ten posledni aktualizovany, chapu to dobre?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: tak navýšit můžeš už teď, založením nového vkladu. Při obnově stávajícího beztak dostaneš jen aktuální úrokovou sazbu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mam dotaz na Vklad na mKontu: kdyz si dam castku treba 10k mesicne v nastaveni vkladu, nastavim ho na 12 mesicu (vic nejde) a mam nastaveno Automatické obnovení, znamena to, ze pristi mesic se mi automaticky vlozi zase 10K a nebo je mozne to nejak navysit?

diky za odpoved
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    JUANITA: Sazba je uváděna p.a.. To, že je připisován měsíčně (ve formě jedné dvanáctiny p.a.) tomu nijak neodporuje.
    VANEK
    VANEK --- ---
    JUANITA: Většinou to reálně počítají jako 30 (31) 365in, ale to už jsou haléřové rozdíly. Tuším na to někde měli nějaký projekt, že vložili na různé spořáky 100 tisíc a pak kontrolovali výpisy, probíralo se to i na Nyxu, ale nechce se mi to teď už dohledávat.
    YNZA
    YNZA --- ---
    je to tak
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    YNZA: ;] je to nicmene tak, ze dostanes kazdy mesic jednu dvanactinu uroku p.a.?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam