• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    BUNDA: nevím jak Artesa, ale ze zmiňovaných jen FIO umí opravdu dle výběru - žádné požadavky na jméno (třeba těch minimálně 8 znaků u Citi a Air mě štve) ani na složitost hesla :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    no alemezi námi... nepíšu to prvně. Dobré IB je super, ale u mě se na něho dívám až ve chvíli kdy mi má co nabídnout banka v rámci standardnějších služeb. Takže dokud budou mít nesmyslné podmínky například kolem EMAX+, tak to jsou dle mě vyhozené peníze...

To celé teda pokud pominu fakt, že se mi to jejich bankovnictví hodně líbí hlavně z pohledu funkčnosti :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    jo taky bych to tak nějak viděl :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: tak alespoň ten vlastní nick. Když to už dávno umí Citi, Air, Artesa, Fio...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: to bych moc nadějně neviděl. Předpokládám, že za výtvorem budou opět poláci a u nich požadavky z CZ pobočky prioritou neoplývali :-(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    testování je super ale bude pak vůle ty feedbacky nějak i řešit? :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    aby řeč nestála - byl jsem na mRadě, kde nám slíbili, že budeme moci testovat nové IB před spuštěním - a ukazovali nám nějaké kousky... bylo to takové rozpačité, musím říct.

ale komu chyběla možnost vlastního nicku jako přihlašovacího jména, tak to tam bude, omezení je min. osm znaků (a zároveň se budete moci přihlašovat i původním ID číslem a případně - pokud budete chtít - taky číslem své platební karty).

pak vypadá relativně dobře ten manažer financí, ale ohledně geniálnosti UX mám určité pochybnosti (když jsem viděl, jak se prezentující zapotil, když měl vytvořit na naše přání šablonu - nebo když nevěděl spoustu věcí, které nás napadly z první dobré).
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    KOC256: Na iPhone si to muzes taky zapnout. Bude se ti to zobrazovat v appce pred přihlášením.
    DYNK
    DYNK --- ---
    KOC256: jj, android.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DYNK:
    jen ze zajimavosti... asi se jedna o android ne? Protoze na iPhonu o tom nic nevim...
    DYNK
    DYNK --- ---
    ANDY_WARHOL: Ja ho mam teprve dva dny, takze zatim ok:) Uvidime jak se to bude vyvijet.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    DYNK: me se ten wiget vysiral a neupdatoval a pak zapominal pripojovaci udaje a pak prestal ukazovat. nemel sem na to trpelivost tak sel z mobilu. imho nepouzitelnej. ale uz je to par mesicu
    ADITU
    ADITU --- ---
    Co mně přijde jako, řekněme zvláštnost je, když mě mBank vyzývá zprávou z banky (v el. bankovnictví), ať si zvednu úročení na eMax+, když žádnej nemám :) Sleduju to už několik měsíců s pobaveným úsměvem a jsem zvědavá, jestli to bude i v novém :)
    DYNK
    DYNK --- ---
    Mozna jsem objevil Ameriku, ale treba to nekdo nevi..

Dal jsem si na plochu v mobilu ten mBank widget, kterej ukazuje aktualni stav uctu. Jde tam nastavit upozorneni na zmenu stavu uctu, coz povazuju za nejvetsi funkcnost celyho toho widgetu. Pokud ma tedy clovek zapnuty internet v mobilu porad, tak tim lze nahradit placene sms notifikace. A kdo nechce mit na mobilu videt castku zustatku, tak si muze nastavit zobrazeni v procentech, kdy nikdo nepozna kolik tam vlastne je.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BOD: Jak napsal Patrik. Plus tam nejsou výběry zdarma z bankomatů (ale platby v obchodě jsou). Podle mě je lepší si pořídit kreditku zdarma a ty eMaxy užít na splacení.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    BOD: pokud se něco nezměnilo, tak karta k mKontu je zdarma. Za kartu k eMaxu se platí 100 Kč za vydání a to pouze jednou, tedy opakované vydání po skončení platnosti je již zdarma.
    BOD
    BOD --- ---
    NELDE: je možné mít až 4 eMax účty k jednomu mKONTU? to je super, v případě že bych k tomu chtěl karty tak už musím platit, bezplatně je jen jedna, je to tak?
    NELDE
    NELDE --- ---
    BOD: Na odložení peněz je eMax dobrý (můžeš mít až 4). Přesun je okamžitý - můžeš přesunout přes mobil u bankomatu. Pokud si nastavíš šablony, tak je i velmi rychlý.
    Nicméně úrok je opravdu velmi malý.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BOD: jo, nevyděláš stejně nic, takže eMax pro tvoje účely bude v podstatě jistě stačit.
    BOD
    BOD --- ---
    PATRIKCHRZ: moc peněz mi tam stejně ležet nebude, mít to u stejné banky znamená výhodu okamžitého přesunu i o svátcích, což se mi hodí.

jestli spořící účty chápu dobře, tak při uložených desítkách tisíc z toho za rok dostanu pár desítek korun (pokud mám vedení ad zdarma), druhý "problém" je inflace, jestli se nemýlím, znamená to, že za pár let (budu-li mít dobrý úrok) koupím stejný počet rohlíků jako dnes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam