• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: na mRadě se to řešilo s tím výsledkem, že to prostě bylo tak, že obchoďáci VF slíbili něco, co potom jejich technici nebyli schopní splnit - ten podstatný průser se týkal toho "300 minut doma + 100 minut do zahraničí", který se ukázal jako nepravdivý (je to tak, že prvních 100 minut může být i do ciziny). pokud to byl pro někoho důvod o ten tarif požádat, tak se ty smlouvy stornovaly nebo se to řešilo individuálně). ale 1) výrazně víc lidí si kupovalo ten vyšší tarif, kde podobné problémy nejsou 2) týkalo se to prý asi 5% zájemců o ten menší tarif (většině lidí je zah. volání docela buřt).

že je nutné produkt řešit s VF mi nepřijde jako nic divného; mBank není virtuální operátor, jen domluvila svým zákazníkům něčím zajímavou akci. že to je průser, pokud to dopadne tak, jak to dopadlo, to je samozřejmě pravda.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SINEAD: hele mBank chtěla pro klienty dárek a VF jim něco nabídl. MBank špatně informovala, pak to svedla na VF a ticho po pěšině. Takže info jen u VF a detaily ve smlouvě. Pro tarif mini je prý i ta smlouva divná. Každopádně dnes se vázat na dva roky není pro každého :-)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    BUNDA: Hmm to je trochu nedomysleny ne? :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SINEAD: na vodafonní lince? Na mFóru je o problémech s tímhle tarifem napsáno celkem dost. Takže něco najdeš i tam, ale rozhodující je smlouva.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Kde se dozvim presnej tarif mVolani? Prisla mi jen sms...zajimala by me podrobna informace...diky
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    MRTVY_KENNY: Mě to taky nebavilo sledovat, no a pak sem si pořídil citi kreditku, takže mám výběrů zdarma "0" a netřeba na to koukat :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PISTA1: jde o princip. nerikam, ze bez toho nejde zit.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    MRTVY_KENNY: Stačí všude platit kreditkou a těch pár korun co potřebuješ v hotovosti 2x do měsíce vybrat v marketu. No a nějaký výběry zdarma není potřeba sledovat :D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: uz tam jde videt pocet vyberu z bankomatu zdarma, aniz by clovek musel nekam klikat a pak tu informaci mazat?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    No, tak já už to nové IB testuju... ale dnes na to nemám moc čas. některé věci se mi líbí docela dost, jiné jsou zase trochu zmatené. uvidíme. zatím za mě spíš dobrý :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Jde to více jazyčně už se starým IB

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    YNZA: co bysis predstavoval?
    YNZA
    YNZA --- ---
    takle zdalky to vypada, nechci bejt za prudice, jako ze to nic noveho neprinasi, sakr
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    tak 10.2.2014 uvidím ten new IB...

-Nové internetové bankovnictví je snadné a intuitivní. uvidíme
    -Nejdůležitější informace uvidíte přímo na titulní stránce v Panelu financí. to bych řekl vidím již dnes
    -Nejčastěji používané funkce jsou dostupné na pár kliknutí. uvidíme
    -Se Správcem financí budete mít přehled o tom, za co utrácíte a jak lépe naplánovat svůj rozpočet. to mě netrápí mbank je mini průtokáč (spořím jinde, sipo jinde)
    -Už nikdy se neztratíte v historii plateb, je tady chytré vyhledávání s našeptávačem po vzoru Google. uvidíme současné filtrování nic moc, ale lepší než zkraje
    -Pošlete peníze na účet svým přátelům, aniž byste znali číslo jejich účtu, pomocí Facebookových a sms plateb. jak jsem bez toho mohl existovat :-)
    -Internetové bankovnictví může být zábava. Vyzkoušejte mHru. jak jsem bez toho mohl existovat :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADAMM: nevím, no :) mě to překvapilo :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KID_MCHUTT: to ale blbě imho není, z jiných bank to chodí i o dost později.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: no asi jak co. vzhledem k tomu, co sedí v mRadě za rejpaly, tak já bych se na 90% jejich připomínek taky vykašlal :)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    KOC256: jo, mBank nepodepsala kodex mobility.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATRIKCHRZ:
    BUNDA:
    To mě rozesmálo když jsem si zakládal účet u AIR. Usměvavá paní rozdávala sluníčkovou náladu jak je všechno možné a nic není problém ale narazila když jsem chtěl jako login použít koc256. A pak když jsem chtěl převést automaticky SIPO z mBank :).

Jako smůla no že mBanka je jedna z mála co to prý nějak neumožňuje ale samozřejmě se začíná tím že všechno jde a jen se doufá, že nebudu chtít vybočovat (krátké jméno, mBank, ...). :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Dneska měli zpoždění no :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUNDA: mě dneska dorazil email o zůstatku na konci roku 13... pohoda, ne? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam