• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    FIN
    FIN --- ---
    JUANITA: vyhledávání přes seznam si představit dokáži. ale najít tam to, co potřebuješ, to už o dost hůř :-)
    FIN
    FIN --- ---
    JUANITA: "IE irelevantní" jsem přirozeně myslel "irelevantní z hlediska úvahy". všechny korporace to mají za standard - není o čem přemýšlet. a - pokud to někoho zajímá, jako že dnes už trochu ano - z přesně stejně stejného důvodu prakticky všichni "alternativci" IE nemají. proto není nad čím přemýšlet :-)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    FIN: IE irelevantni imho nebude, v korporacich je casto jediny podporovany, pohybuju se v jedny, kde je dokonce chrome zakazany IT oddelenim. treba moje mama pouziva jedine IE, muzes si to predstavit analogicky k tomu, kdyz vyhledavas pres seznam.. ;]
    FIN
    FIN --- ---
    ADAMM: ale myslím, že IE je irelevantní. kromě toho, že to vždycky byla a dodnes je chodící díra, tak ti, co sedí u méně standardních konfigurací, zpravidla pojednou FF, chrome, safari, operu anebo ještě nějakou jinou, méně známou vychytávku. takže úplně stačí, když to bez problému bude chodit alespoň ve ff, chrómu nebo safari, řekl bych. opera nám trošinku ustoupila, což mě mrzí, neboť jsem ji kdysi miloval pro jedinečnou vlastnost, kterou žádný prohlížeč neměl a nemá. ale ff nebo chrome či safari úplně postačí :-)
    FIN
    FIN --- ---
    ADAMM: no já s tím doposud neměl nikdy problém, na FF, a to současně:
    já jedu průběžně aktualizovanou betu na win xp
    žena na mém laptopu průběžně aktualizovaný FF non-beta na win vista (ano, já vím, ale ty visty byly součást korporátní instalace z výprodeje a ten šrot nestojí za další cpaní peněz:)
    - takže já držím hubu. ale popisovaný problém mě zaujal a navíc jedu výhradně staré m-bankovnictví. proto mě zajímají detaily.

z většinových uživatelů nikdo. ale kdyby - říkám "kdyby" - nové bankovnictví mělo drhnout na některém z majoritních nemainstreamových softů/prohlížečích - a to FF je - pro uživatele jiné než standardní konfigurace "současný PC + wokna 7/8" by to důvod byl. já bych třeba jinou platformu, u které sedím, z okna nevyhodil, to spíš sktuečně tu m-banku. když máme fio :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    FIN: jak psal AXTHEB, jede to i na různých starších verzích FF. takže nevím, co má PTAH za konkrétní konfiguraci - ale v IE8 to fakt nepojede, protože HTML5.

jsem zvědav, kolik lidí opravdu zruší účet. hodně zvědav, bohužel i pokud se to dozvím, tak vám to nebudu moct říct ;)
    FIN
    FIN --- ---
    JUANITA: ono to není bez zajímavosti, co pán píše. z toho by totiž plynulo, že v nové verzi m-bankovnictví by mohly být zapracovány nějaké - co já vím - moduly, pluginy, subplikace, skripty, whatever, co by vyžadovaly nové verze něčeho,v tomto případě FF, tedy v některých okamžicích de facto aktualizace/přechody na vyšší systém, a to by ovšem nebylo šťastné. 7 měsíců starou verzi FF nelze považovat za předpotopní, znám víc lidí, co občas nainstalují staré, než se mouchy nových vychytají. občas downgraduji sám, zrovna to ff ano. (ale že ff se poslední dobou sere a s patřičnými pluginy/doplňky i ten blbej chróm začíná být víc průchozí, je druhá věc:-)
    FIN
    FIN --- ---
    PTAH: hele, zaujals mě. mám totiž rovněž win xp jako ty (win 7 se mi nechce platit, protože je zatím na nic nepotřebuji - tedy na nic, co bych neprovozoval úspěšně v xp, které mám rád - win 8 nechci kvůli referátům známých). akorát mám průběžně aktualizovanou FF betu. bez problému lezu do starýho bankovnictví m-banky, nové jsem ještě nenašel odvahu vyzkoušet.
    chápu to správně tak, že máš xp, ale 7 měsíců starej FF a to nový prostě ne a nejede? protože jestli jo a nepojede, asi abych rovněž začal převádět. jinak totiž užívám FF průběžně aktualizovanou betu na win xp a ostatní (aka fio) bez problému jede.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    PTAH: nefunguje to jen v novejsich verzich prave proto, aby ti tu diru na uctu nekdo nevytvoril?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PTAH: jo. takže používáš nepodporované prohlížeče na (téměř) nepodporovaném systému a máš problém, že ti něco nechodí.

Hele, jak to, že mBank nechodí v Netscape Navigatoru? Zasraní Pśonci!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PTAH: Hele vokurko programatori v mBank nemuzou za to, ze mas rozesranej firefox. Nevim kterou "sedm mesicu" starou verzi mas, postahoval sem namatkou nekolik lonskejch verzi (a predlonskejch) a ve vsech to pracuje jak ma.
    MICA
    MICA --- ---
    PTAH: A starý ti jede https://cz.mbank.eu/ ? Mezi tim halekáním jaký jsou poláci vokurky (což tu všichni už dávno ví) se ztrácí veškeré použitelné informace k vyřešení tvýho problému :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PTAH: klidně ho nech prázdnej. Zpoplatnění není na pořadu dne.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    VANEK: mno,tak to bych to nejspíš zkusil vypnout...
    VANEK
    VANEK --- ---
    EXCITE: Co asi,
    Red Cats (green flavor) :: Add-ons for Firefox
    https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/red-cats-green-flavor/

PTAH: Ale taky bych napřed ještě zkusil nouzový režim bez všech těch rozšíření na dolní liště; obávám se, že ten polská logika skriptu, který to evidentně celé staví bez nějakého démodé statického HTML vytváří, může být na italský NoScript příliš ;-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    PTAH: Teď jsem tu stránku otevíral v FF a stejný vzhled jako Kid. Závada asi není v mBank.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    PTAH: nahodou jdu kolem....jses si jistej,že co v cem to otvíras je Firefox?,co to tam je za obrázky na ty horni liste?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: tak chyba šablony je jedna věc, ale to že jí někdo zneužije na zablokování přístupu druhá a to že mBank je neschopná na takovouhle situaci reagovat třetí :-(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA: A neni to jen chyby mailove sablony kde prekladatel ci nejaka tlapka smazala promene...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam