• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MRTVY_KENNY: uff, to teda je uz trochu chucpe.. ale spis bych to tipl na komunikacni bug nez zamer.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    btw k tomu bych logicky ocekaval, ze bude videt nejake info, ze to je placena sluzba nez to potvrdim. je to jen zaskrtavatko, ze chcu poslat sms, kdyz se to neprovede. ze jsem si aktivoval sms push s sms za "140kc" se dozvim az po potvrzeni a zadani kontrolniho kodu.. to je dost pozde, jeste ze tohle nedelaji prodejci aut treba. :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    trosku draha SMS, ne? :)) jinak tady jde videt, ze to tu castku vubec netaha z ciselniku, to bych nechtel udrzovat..

BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: no na help u mBank bych moc nespoléhal :-) Po několika dnech nic, poslal jsem znovu. Po dvou dnech autopotvrzení, že se na to podívají a po dalších několika dnech odpověď ze které je jasné, že nepochopili v čem je problém o řešení je nesmysl :-(

Naštěstí nejde přímo o IB tak jsem se jen zasmál :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: To poděkování za chybu v kalkulačce nemá být pro mě.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: ne, protože je hustokrutopřísnej, jak se z těch příspěvků už před časem ukázalo. za upozornění na chybu v kalkulačce díky, předal jsem dál.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PTAH: Jsi jediný, komu to nefunguje, a těžko se šije IB na míru jednoho konkrétního počítače. To, že to u jednoho zákazníka na jednom počítači a jednom broseru nefunguje, fakt není signifikatní. Pravděpodobně je něco špatně na tvé straně, což banka nemůže ovlivnit. Podobně mi kdysi nefungoval Servis 24 a světe div se, na helplině mi pomohli. Zkoušel jsi je kontaktovat?
    VANEK
    VANEK --- ---
    PTAH: Zajímavé, prošel jsem všechny produktové podmínky atd. a zdá se, že mVklad opravdu pásmové úročení nemá (bodejť by taky jo, při té sazbě)a že do kalkulačky blbě zkopírovali kód z eMaxu Plus.
    Mě teda reklamy AirBank otravují skoro jako Alza; ale mBank jsme snad ani neviděl.
    A obávám se, že čistý zisk se nedozvíme; je to pobočka, tak ho nemusí zveřejňovat.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PTAH: Tak jsem právě vyzkoušel přihlašovací stránku na W2k a FF12 (poslední verze pro W2k). A žádná černá obrazovka. Takže se obávám, že nefunkčnost je daná nastavením FF tvého počítače.

Jinak grafický design je věc vkusu a zvyku a máš právo, aby se ti nelíbila. Osobně sebekriticky přiznám, že co jsem viděl, se mi nelíbí, protože to je jiné. Je možné, že až to budu aktivně používat delší dobu, tak na to budu nahlížet jinak. To je normální.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    YNZA: Fskutecnosťy jede i na ff16
    YNZA
    YNZA --- ---
    tyhlety internety kazdeho jen otravuji. treba ted ve ff28 prestal fungovat garmin plugin (ff ho nevidi), takze nez se to vyresi, musim bohuzel zustat na ff27, a ted jako mam doufat ze bankovnictvi este chivli pojede na ff27? to se mi moc nelibi
    VANEK
    VANEK --- ---
    PTAH: Já mám a budu mít taky XP, doma i v práci; doma FF 26, v práci 24 tu enterprise distribuci, a stránka se zobrazuje OK (a když ji doma nepovolím v NoScriptu, tak vidím prázdnou bílou obrazovku, ne černou. Načte se vůbec zdroják?). Instalovat starší verze se mi moc nechce (i když mohl bych vytáhnout dlouho nevytažený notebook) - BTW proč zrovna 22? Taky jsem si v poslední době všiml, že odstraňují užitečné featury tempem zhruba 1 za verzi, ale zatím jsem to pořád překousl.
    BTW, co Opera? ;-)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    no, zajimavy by byly komentare i ve svetle toho, jakym zpusobem, s jakou frekvenci, a k cemu IB kdo pouziva. pro me je to v posledku temer vsechno visual candy, s vyjimkou historii, ty jsou pro vyborny i prakticky, treba kdyz ted davam dohromady dane (kdyz srovnam treba s IB komercni banky, kde mam jine ucty). jinak mam 300-400 operaci rocne, vestina sablony, v jakym vizualnim kontextu se pohybuju je mi jedno, fungovalo to predtim, funguje to ted, kdybych byl uctarna, zrejme bych mel jiny kriteria (ale verim, ze i v tom pripade by mB dobre obstala). ze stroje se starym prohlizecem na IB pristupovat nebudu, to by musel byt nejaky zbehly pocitac nekde na cestach, odkud bych na IB nevstupoval z preventivnich duvodu.
    FIN
    FIN --- ---
    JUANITA: vyhledávání přes seznam si představit dokáži. ale najít tam to, co potřebuješ, to už o dost hůř :-)
    FIN
    FIN --- ---
    JUANITA: "IE irelevantní" jsem přirozeně myslel "irelevantní z hlediska úvahy". všechny korporace to mají za standard - není o čem přemýšlet. a - pokud to někoho zajímá, jako že dnes už trochu ano - z přesně stejně stejného důvodu prakticky všichni "alternativci" IE nemají. proto není nad čím přemýšlet :-)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    FIN: IE irelevantni imho nebude, v korporacich je casto jediny podporovany, pohybuju se v jedny, kde je dokonce chrome zakazany IT oddelenim. treba moje mama pouziva jedine IE, muzes si to predstavit analogicky k tomu, kdyz vyhledavas pres seznam.. ;]
    FIN
    FIN --- ---
    ADAMM: ale myslím, že IE je irelevantní. kromě toho, že to vždycky byla a dodnes je chodící díra, tak ti, co sedí u méně standardních konfigurací, zpravidla pojednou FF, chrome, safari, operu anebo ještě nějakou jinou, méně známou vychytávku. takže úplně stačí, když to bez problému bude chodit alespoň ve ff, chrómu nebo safari, řekl bych. opera nám trošinku ustoupila, což mě mrzí, neboť jsem ji kdysi miloval pro jedinečnou vlastnost, kterou žádný prohlížeč neměl a nemá. ale ff nebo chrome či safari úplně postačí :-)
    FIN
    FIN --- ---
    ADAMM: no já s tím doposud neměl nikdy problém, na FF, a to současně:
    já jedu průběžně aktualizovanou betu na win xp
    žena na mém laptopu průběžně aktualizovaný FF non-beta na win vista (ano, já vím, ale ty visty byly součást korporátní instalace z výprodeje a ten šrot nestojí za další cpaní peněz:)
    - takže já držím hubu. ale popisovaný problém mě zaujal a navíc jedu výhradně staré m-bankovnictví. proto mě zajímají detaily.

z většinových uživatelů nikdo. ale kdyby - říkám "kdyby" - nové bankovnictví mělo drhnout na některém z majoritních nemainstreamových softů/prohlížečích - a to FF je - pro uživatele jiné než standardní konfigurace "současný PC + wokna 7/8" by to důvod byl. já bych třeba jinou platformu, u které sedím, z okna nevyhodil, to spíš sktuečně tu m-banku. když máme fio :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    FIN: jak psal AXTHEB, jede to i na různých starších verzích FF. takže nevím, co má PTAH za konkrétní konfiguraci - ale v IE8 to fakt nepojede, protože HTML5.

jsem zvědav, kolik lidí opravdu zruší účet. hodně zvědav, bohužel i pokud se to dozvím, tak vám to nebudu moct říct ;)
    FIN
    FIN --- ---
    JUANITA: ono to není bez zajímavosti, co pán píše. z toho by totiž plynulo, že v nové verzi m-bankovnictví by mohly být zapracovány nějaké - co já vím - moduly, pluginy, subplikace, skripty, whatever, co by vyžadovaly nové verze něčeho,v tomto případě FF, tedy v některých okamžicích de facto aktualizace/přechody na vyšší systém, a to by ovšem nebylo šťastné. 7 měsíců starou verzi FF nelze považovat za předpotopní, znám víc lidí, co občas nainstalují staré, než se mouchy nových vychytají. občas downgraduji sám, zrovna to ff ano. (ale že ff se poslední dobou sere a s patřičnými pluginy/doplňky i ten blbej chróm začíná být víc průchozí, je druhá věc:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam