• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: nemám tušení. můžu se zeptat. nicméně je pravda, že poslední dobou mám svých starostí dost, takže - i když mě to trochu mrzí - aktuální dění okolo mBank (zejména fórum nebo FB) sleduju jen velmi málo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMMe náhodou nevíš proč oddělili mBusiness od mOsobních účtů? Přijde mi to jako nesmysl. Tak se po každém přihlášení musím proklikávat všemi účty abych zjistil jak na tom jsou...

Ještě že nepoužívám eMax a eMax+... :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DRAGON: ja nic, to samo :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MRTVY_KENNY: dobre si me polekal, dik :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DRAGON: stare ceny se zatoulanou carkou. 1,40 kc
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ve starym mbanku je to porad 1,40, takze jenom chyba textu, dobry, uf :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KID_MCHUTT: taky si rikam
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MRTVY_KENNY: fakt ti to strhlo 140 nebo se jenom sekli v carce a je to porad klasickejch 1,40? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DRAGON: imo jim tam chybí čárka mezi 1 a 4
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MRTVY_KENNY: wtf, to jsou nejaky novy ceny sms push?
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MRTVY_KENNY: uff, to teda je uz trochu chucpe.. ale spis bych to tipl na komunikacni bug nez zamer.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    btw k tomu bych logicky ocekaval, ze bude videt nejake info, ze to je placena sluzba nez to potvrdim. je to jen zaskrtavatko, ze chcu poslat sms, kdyz se to neprovede. ze jsem si aktivoval sms push s sms za "140kc" se dozvim az po potvrzeni a zadani kontrolniho kodu.. to je dost pozde, jeste ze tohle nedelaji prodejci aut treba. :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    trosku draha SMS, ne? :)) jinak tady jde videt, ze to tu castku vubec netaha z ciselniku, to bych nechtel udrzovat..

BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: no na help u mBank bych moc nespoléhal :-) Po několika dnech nic, poslal jsem znovu. Po dvou dnech autopotvrzení, že se na to podívají a po dalších několika dnech odpověď ze které je jasné, že nepochopili v čem je problém o řešení je nesmysl :-(

Naštěstí nejde přímo o IB tak jsem se jen zasmál :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: To poděkování za chybu v kalkulačce nemá být pro mě.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: ne, protože je hustokrutopřísnej, jak se z těch příspěvků už před časem ukázalo. za upozornění na chybu v kalkulačce díky, předal jsem dál.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PTAH: Jsi jediný, komu to nefunguje, a těžko se šije IB na míru jednoho konkrétního počítače. To, že to u jednoho zákazníka na jednom počítači a jednom broseru nefunguje, fakt není signifikatní. Pravděpodobně je něco špatně na tvé straně, což banka nemůže ovlivnit. Podobně mi kdysi nefungoval Servis 24 a světe div se, na helplině mi pomohli. Zkoušel jsi je kontaktovat?
    VANEK
    VANEK --- ---
    PTAH: Zajímavé, prošel jsem všechny produktové podmínky atd. a zdá se, že mVklad opravdu pásmové úročení nemá (bodejť by taky jo, při té sazbě)a že do kalkulačky blbě zkopírovali kód z eMaxu Plus.
    Mě teda reklamy AirBank otravují skoro jako Alza; ale mBank jsme snad ani neviděl.
    A obávám se, že čistý zisk se nedozvíme; je to pobočka, tak ho nemusí zveřejňovat.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PTAH: Tak jsem právě vyzkoušel přihlašovací stránku na W2k a FF12 (poslední verze pro W2k). A žádná černá obrazovka. Takže se obávám, že nefunkčnost je daná nastavením FF tvého počítače.

Jinak grafický design je věc vkusu a zvyku a máš právo, aby se ti nelíbila. Osobně sebekriticky přiznám, že co jsem viděl, se mi nelíbí, protože to je jiné. Je možné, že až to budu aktivně používat delší dobu, tak na to budu nahlížet jinak. To je normální.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    YNZA: Fskutecnosťy jede i na ff16
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam