• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BUNDA: mi se ten ksicht libi. je teda fakt, ze ne vzdy je dobre neco schovavat jen protoze to umim. treba proc je na hlavni strance defaultne schovana paticka se vsema odkazama - a to jeste kdyz tam visi disclaimer ohledne cookies, tak neni videt vubec! - to nepochopim.

ALE jak jsem psal, v prioritach by melo byt urcite vyse to, ze kdyz zadam cislo konta bez uvodnich nul, tak ze si to ten chlivek bez krece zpracuje, nez nejake fancy animace (o nejake hre nemluve)..
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Komická je v novém IB třeba Zprava pro příjemce, pro jistotu je to někde: Popis platby, jinde: Popis a nakonec: Titul převodu :-) Zatím tedy je to bohužel spíše přehlídka amatérismu a neschopnosti :-( Snad se to postupně vychytá.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NELDE: mno.. ja se k zadnemu beta testingu, nebo prednostnimu pristupu nehlasil, tak bych cekal, ze tohle uz je to nejlepsi, co z nich vypadlo (ja vim, ja vim.. to je jina vesnice :)

NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Ehm, učit se něco, co možná bude změněno (-;
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PISTA1: jj, udelal jsem si "vodafon". ve starem jsem to neudelal schvalne, abych se s tim naucil..
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    MRTVY_KENNY: udělej to ve starým, je to bez problémů a hned, případně to pojmenuj jinak než "vodafone" a půjde to.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tak delam druhou operaci v novem systemu a je to prdel.

jednak je to teda chytre jak radio a z nejakeho CML si to natahuje spravne cislo pro inkaso vodafonu (z historie? nebo odkud?)...

akorat ze vodafon s tim jaksi nesouhlasi, takze misto operace na 3 minuty je to bojovka. ted moc nedovedu zopakovat, jak se mi podarilo to udelat, ale intuitivni to teda nebylo. vicmin jsem to vzdal, pak 5 minut hledal na webu nejaky help, pak dalsich 5 minut forum a tam se docet, ze nejsem zmateny sam akorat :) http://www.mbank.cz/forum/watek,238033,svoleni-k-inkasu-p-ikaz-k-inkasu,1.html

a tohle jsem teda v tomhle stoleti necekal, ze opet uvidim (nedal jsem mu presne desetimistne cislo, chudakovi)... ale tak hlavne, ze se animujou listicky, zejo..

JUANITA
    JUANITA --- ---
    ADAMM: mbankovnictvi v te chvili, od te doby uz vporadku.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JUANITA: kde?
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    right about now

KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    voda pritece, voda odtece... pokud se ti bude chtit tak se zeptej, pokud ne, tak nech byt... :)

Proste jen mi chybi obrazovka kde bych videl vsechno pekne po hromade...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: nemám tušení. můžu se zeptat. nicméně je pravda, že poslední dobou mám svých starostí dost, takže - i když mě to trochu mrzí - aktuální dění okolo mBank (zejména fórum nebo FB) sleduju jen velmi málo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMMe náhodou nevíš proč oddělili mBusiness od mOsobních účtů? Přijde mi to jako nesmysl. Tak se po každém přihlášení musím proklikávat všemi účty abych zjistil jak na tom jsou...

Ještě že nepoužívám eMax a eMax+... :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DRAGON: ja nic, to samo :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MRTVY_KENNY: dobre si me polekal, dik :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DRAGON: stare ceny se zatoulanou carkou. 1,40 kc
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ve starym mbanku je to porad 1,40, takze jenom chyba textu, dobry, uf :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KID_MCHUTT: taky si rikam
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MRTVY_KENNY: fakt ti to strhlo 140 nebo se jenom sekli v carce a je to porad klasickejch 1,40? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DRAGON: imo jim tam chybí čárka mezi 1 a 4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam