• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YNZA: tohle je zadané na opravu, už to tam dlouho strašit nebude
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    myslíš toto:
    [ BUNDA @ mBank ]
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: :-D jj to mi přijde jako děs, ale někde níž máš popsáno jak to ehm obejít? :-(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Mě při tom dnešním testování VS nedocvakává jedna věc...

Pokud chci provést jednorázovou platbu, tak se přihlásím a kliknu na červené tlačítko "Provést platbu". Proč ale dále musím začínat vyplněním jména a ne rovnou zadávat účet nechápu? Nebo to jako musím každého člověka, kterému jednorázově pošlu peníze za nákup třeba s Aukra založit "osobní kartu"?
    NELDE
    NELDE --- ---
    Jinak jsou tam ale jiné nedostatky - je to zatím opravdu na úrovni beta testů.
    1) Nevidím detaily hypotéky, která není navázána na můj účet (vidím ve starém).
    2) Bilanční účet má velmi omezené detaily (vidím ve starém)
    3) chybí detaily karty disponenta (vidím ve starém)
    4) Ve seznamu účtů pro převod mezi svými účty (je dobře, že je to zvlášť) vidím jeden svůj účet asi 8x
    5) Adresář je řazen nikoli podle názvu kontaktu, ale podle názvu příjemce (který bude použit při transakci) - velmi hnusné, pokud jste je nepojmenovávali (nebylo potřeba). Naštěstí přejmenování nevyžaduje SMS potvrzení.
    6) Jeden adresát mi nejde zobrazit

Ale našel jsem pozitivum - je možné platit převodem z kreditky. Jen se obávám, jak to bude zpoplatněné (doufám v 0,-) a jak budou nastavené úroky (to tuším to bude na úrovni výběru z bankomatu, tedy od prvního dne).
    Další pozitivum - je možné použít jeden adresář pro platby z více účtů (pokud jste disponent).
    NELDE
    NELDE --- ---
    URZA: Na homepage se seznamem účtů to jde docela snadno. Jenom ignoruj to barevné zvýraznění.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    URZA:
    printscreen :D + OCR ;-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    URZA: nerikej, ze neplatis pres facebook :o)))
    URZA
    URZA --- ---
    V tom novém GUI nejde nikde nabrat do schránky moje číslo účtu. Nejde to ani nikde myší označit. Tomu říkám fail.
    DYNK
    DYNK --- ---
    BUNDA: je to jak rikas, same nuly si nikdo nevyplnuje, byla (a mozna i je) to automatika.

Mbank ma obecne s tema nulama trosku problem. Misto toho, aby vzali prikaz tak, jak je zadany a vyplnili si nuly az pri vkladani do Certisoveho souboru, tak v lepsim pripade je vyplni do prikazu automaticky, v horsim pripade uzivatele donuti ty nuly zadat rucne (viz zadavani cisla uctu v mobilnim bankovnictvi).
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: imho špatný návrh GUI, který nepředpokládá, že má člověk v šabloně předvyplněno. Navíc mám dojem, že díky bugu (feature) dřívějšího systému i pokud člověk pole nevyplnil došlo k doplnění nul automaticky?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    YNZA:
    PISTA1:
    Trochu jsem to debugoval, protože jsem tušil...

Předpokládám, že platíš ze šablony a tam máš ty nuly uloženy. Pak se ti tedy nezobrazí popisek. Každopádně pak je trochu hloupé, že není žádné info (ani při focusu) co to je za pole...

Ale na druhou stranu mi vzhledem k okolnostem přijde tvůj příspěvek bez vysvětlení jako silně, cíleně a zbytečně očerňující... :)
    YNZA
    YNZA --- ---
    víš kde to mám? to ani nechceš vědět

při platbě z mkonta, firefox
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    YNZA: kde přesně to máš?
    Mě to ukazuje normálně
    YNZA
    YNZA --- ---
    opět další polská perla geniálního bankovnictví

Variabilní symbol je ten druhej nebo ten třetí? to mám jako tipnout?

Bužírkou přer skoule!
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NIGHTHUNTER: koukam se mam "z pohledu zakaznika" skoro radovat..
    DYNK
    DYNK --- ---
    Ja jsem se divil, ze ty dve procenta drzi tak dlouho..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Já se v pátek konečně zastavil na mKiosku a nechal jsem si zrušit eMax a eMax+. Stejně jsem je nepoužíval.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    Tak dnes mě zase nepotěšili... jsem zvědavý, co to bude za zcela nový spořicí produkt s velmi zajímavou úrokovou sazbou ;-)
    Změna akční úrokové sazby na eMax Plus :: Blog :: mBank
    http://www.mbank.cz/blog/post,491,zmena-akcni-urokove-sazby-na-emax-plus.html
    SM3
    SM3 --- ---
    PTAH: Asi tak, obhajovat něco co ani neotevřel mi přijde docela vtipný :)
    Jinak jak píšeš, IB používám proto abych se kouknul a měl přehledně pod sebou účty, bylo jasné jaký je zůstatek na pár kliků provedl platby, který potřebuju - to vše bylo. A né aby mi tam skákali nějaký body apod. sračky za nějaký nesmysly... Nový bankovnictví mi přijde dost dokurvený a nepřehledný. Upřímě hledám jinou banku, kde bude přehledné IB, bude dělat s hotovostí a nezmění ib na nějakou nepřehlednou šílenost, plnou kravin!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam