• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YNZA: tohle je zadané na opravu, už to tam dlouho strašit nebude
    KOC256
    KOC256 --- ---
    YNZA:
    PISTA1:
    Trochu jsem to debugoval, protože jsem tušil...

Předpokládám, že platíš ze šablony a tam máš ty nuly uloženy. Pak se ti tedy nezobrazí popisek. Každopádně pak je trochu hloupé, že není žádné info (ani při focusu) co to je za pole...

Ale na druhou stranu mi vzhledem k okolnostem přijde tvůj příspěvek bez vysvětlení jako silně, cíleně a zbytečně očerňující... :)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    YNZA: kde přesně to máš?
    Mě to ukazuje normálně
    YNZA
    YNZA --- ---
    opět další polská perla geniálního bankovnictví

Variabilní symbol je ten druhej nebo ten třetí? to mám jako tipnout?

Bužírkou přer skoule!
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NIGHTHUNTER: koukam se mam "z pohledu zakaznika" skoro radovat..
    DYNK
    DYNK --- ---
    Ja jsem se divil, ze ty dve procenta drzi tak dlouho..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Já se v pátek konečně zastavil na mKiosku a nechal jsem si zrušit eMax a eMax+. Stejně jsem je nepoužíval.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    Tak dnes mě zase nepotěšili... jsem zvědavý, co to bude za zcela nový spořicí produkt s velmi zajímavou úrokovou sazbou ;-)
    Změna akční úrokové sazby na eMax Plus :: Blog :: mBank
    http://www.mbank.cz/blog/post,491,zmena-akcni-urokove-sazby-na-emax-plus.html
    SM3
    SM3 --- ---
    PTAH: Asi tak, obhajovat něco co ani neotevřel mi přijde docela vtipný :)
    Jinak jak píšeš, IB používám proto abych se kouknul a měl přehledně pod sebou účty, bylo jasné jaký je zůstatek na pár kliků provedl platby, který potřebuju - to vše bylo. A né aby mi tam skákali nějaký body apod. sračky za nějaký nesmysly... Nový bankovnictví mi přijde dost dokurvený a nepřehledný. Upřímě hledám jinou banku, kde bude přehledné IB, bude dělat s hotovostí a nezmění ib na nějakou nepřehlednou šílenost, plnou kravin!
    TOM
    TOM --- ---
    ADAMM: aha. Skoda, Estonci jsou mi sympaticti.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TOM: ne, neměla, jen jsem byl na nějaké konferenci a díval jsem se tehdy na to, co tam předváděli. bylo to v roce 2008 a neviděl jsem zatím u nás nic, co by se tomu aspoň blížilo. fakt to na mě tehdy udělalo dojem.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PTAH: Nejsem mbanknazi a po pravdě řečeno jsem nový IB ještě neotevřel. Nechávám si to na dobu, kdy budu muset (pokud budu muset). Nicméně argument, že odcházíš hlavně kvůli novému IB mi přijde divný (důvod úroků je více pochopitelný), ale tvůj boj.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PTAH: zas takovej paranoik nejsem :-) O bezpečném světě si také myslím své viz Krym. Každopádně je dnes větší šance přijít k úrazu či o práci, než o úspory v bance. A končím s OT.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PTAH: peníze jsou naštěstí pojištěné. Navíc díky úrokové politice tam prakticky nic nemám. Ale i tak tam utlumím zbývající aktivity. Zažil jsem trable i jinde (Axa, Air), ale tady je názorná ukázka v jaké pasti se ocitne nechtěná dcera bez kompetencí a možností, neschopná takřka nic ovlivnit a když tak v neúnosných časových intervalech.
    TOM
    TOM --- ---
    ADAMM: Hansa měla českou odnož? hledám z nudy nějakou další banku bez poplatků... zejména pro IB a platby kartou po netu
    NELDE
    NELDE --- ---
    PTAH: Jak se líbí rozhraní, je individuální názor. To, že ti to nefunguje v FF a ostatním ano, není známkou nekvality, ale spíše toho, že tvůj FF je buď jinak upravený nebo obsahuje něco divného. Nevyčítal bych to mBank. Ale tuším, že důvod přechodu je někde jinde a tohle je jen zástupný důvod (-;
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    No, mě tyhle věci vždycky pobaví. Jakožto PHP/web vývojář v menší firmě si tady tak smolíme ty weby stylem one-man show, často pod tlakem apod., na testování často nebývá úplně čas, něco se občas dobastluje a tak - jenže si pořád říkám: tohle jsou malý projekty, to není takový drama - na velkých projektech jako jsou banky, portály apod. to přece musí fungovat jinak. Analýza, schvalování, postupy, testování, dokumentace atd.

Jenže jak mě realita opakovaně přesvědčuje, není to vůbec pravda a i na nejvyšší úrovni se to bastlí úplně stejně, jako kdekoli jinde :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ja hlavne vubec nechapu, jak to muze jit takhle nehotovy mezi lidi. My treba na projektu nesmime v zadnym pripade pustit neco, co je takhle strasne nedokonceny, normalne by nam klient nezaplatil a hlavne bysme si to nikdy nedovolili. Jak tohle kurva muze nekdo pustit do Livu, to nikdy nepochopim. Mi nerikejte, ze Mbanka nema na team testeru a analytiku). To je fakt fail neskutecnej. Nereknu kdyby to byl system na evidenci pujcek v knihovne, tohle je o nasich penezich, tam snad kurva musej bejt brutalni technicky specifikace a mockupy, ktery se navrhnou a musi se 100% dodrzet a pri regresnim testovani se snad ukaze, co funguje a co ne. To beru jako normalni vysmech lidem.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BUNDA: mi se ten ksicht libi. je teda fakt, ze ne vzdy je dobre neco schovavat jen protoze to umim. treba proc je na hlavni strance defaultne schovana paticka se vsema odkazama - a to jeste kdyz tam visi disclaimer ohledne cookies, tak neni videt vubec! - to nepochopim.

ALE jak jsem psal, v prioritach by melo byt urcite vyse to, ze kdyz zadam cislo konta bez uvodnich nul, tak ze si to ten chlivek bez krece zpracuje, nez nejake fancy animace (o nejake hre nemluve)..
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Komická je v novém IB třeba Zprava pro příjemce, pro jistotu je to někde: Popis platby, jinde: Popis a nakonec: Titul převodu :-) Zatím tedy je to bohužel spíše přehlídka amatérismu a neschopnosti :-( Snad se to postupně vychytá.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NELDE: mno.. ja se k zadnemu beta testingu, nebo prednostnimu pristupu nehlasil, tak bych cekal, ze tohle uz je to nejlepsi, co z nich vypadlo (ja vim, ja vim.. to je jina vesnice :)

NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Ehm, učit se něco, co možná bude změněno (-;
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PISTA1: jj, udelal jsem si "vodafon". ve starem jsem to neudelal schvalne, abych se s tim naucil..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam