• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MICA
    MICA --- ---
    Nehašovaná hesla, proboha :) Ještě že jsem na nový rozhraní pořád ještě nepřešel
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KID_MCHUTT: bez ke komercce, ta umi jen hesla mezi 8 a 14 znaky. ale zas si muzes hrat s certifikatem :))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    hm. tak nevím, asi letos podruhé změním banku.

mám krásné heslo. má háček. obsahuje dva nepovolené znaky a je delší než dvacet znaků. takže je nepoužitelné.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    jak kdyby to někdo nebyl schopný napsat regulárním výrazem, tak ty znaky prostě vyjmenoval.
    NYX
    NYX --- ---
    nicmene to omezeni na delku a znaky skoro vypada, ze ta hesla nehashuji...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NYX: ale ty jo, ale speciální znaky někdo ořezal
    NYX
    NYX --- ---
    KID_MCHUTT: takze nesmis mit v hesle pismena a cisla? lol :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ano, koukám, že to chápu dobře. Za tohle by stálo někoho nakopat do koulí - s rozběhem. Dvakrát.
    Seznam povolených znaků je tento: !@#$^*()_+-=`[]{}|;:,./? a mezera.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Chyba přihlášení
    Přihlášení se nezdařilo. V novém internetovém bankovnictví se změnil seznam povolených speciálních znaků. Vaše heslo obsahuje nepovolený znak (např. znak euro, písmena z jiné než polské abecedy).
    Změňte heslo v dosavadním internetovém bankovnictví.

he? cože? mám to chápat tak, že nějaké hovado zatrhlo v heslech část dřív povolených speciálních znaků?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    VANEK: a na to potrebujou cloveka kalibru adamma?

az se mi vybavilo "cviceni" z jachyme hod ho do stroje...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VANEK: hlavně bych tipnul personální nedostatek. Což je jasně vidět na nekomunikaci na blogu a fóru.
    VANEK
    VANEK --- ---
    MRTVY_KENNY: Cenná a netriviální rada je i jak se omlouvat co nejpokorněji.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: ja te nechcu urazit (to je spis facepalm jejich smerem), ale nechapu, jak jim mas jako v tomhle stadiu pomoct? predpokladam, ze do financnich produktu jim kecat nemuzes a co se tyce problemu s novym systemem, to jako nevi, co maji v jakem poradi opravit? to to v te firme nikdo osobne nepouziva a/nebo si neumi precist forum, kde jim lidi podrobne vysvetlujou, co se za jakych okolnosti deje a co by ocekavali?

mozna to chapu blbe, ja te mam za marketingoveho poradce. tzn firma ma vymakany produkt, ktery neumi nabidnout (anebo citi, ze ma rezervy) v ramci novych medii atp. ovsem nechapu, na co chcou najimat nekoho takoveho, kdyz jejich novy produkt neni funkcne v poradku. na kamuflaz? :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: vzal jsem si ji domů, abych to probral se ženou. vždycky jsem měl náběh na mesiášský komplex, takže zachraňování "mé" staré značky před ní samotnou mi nepřijde a priori jako vyloučená záležitost. nebavili jsme se ale nijak detailně o podmínkách, takže je klidně možné, že to byl jen takový výkřik do tmy.
    MICA
    MICA --- ---
    ADAMM: 1.75% z maximálně 100 000 kč je taky spoření po velmi malých částkách :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: A kam (j)si ji strčil? ;-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DYNK: já to nevím, z toho, jak jsme se o tom bavili, tak to vypadalo, že brzo - ale brzo pro banku znamená letos, nikoli za měsíc :)

MRTVY_KENNY: no tohle je na spoření po velmi malých částkách a má to - v Polsku - slogan "odkládej, když utrácíš" :)

jinak ono to polské IB má - některé - stejné problémy jako to české (třeba rozdělení mBusiness a osobní účty) a v Polsku se na to nadává stejně. jiné věci jsou ovšem pro každou zemi jiné (v Polsku třeba nepoužívají konstantní / variabilní / specifický symbol jako my - takže to je chyba vzniklá při lokalizaci).
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Fakt je, že něco takového mBank fakt chybí. Kreditky vydělávají peníze (zejména v segmentu lidí, kterým zaměstnavatel proplácí některé výdaje, je to velmi atraktivní).
    DYNK
    DYNK --- ---
    ADAMM: vi se, kdy ma ten mSaver prijit? Je to otazka mesice dvou, nebo delsiho obdobi? Pokud to teda nespada do informaci, ktere nemuzes rict:)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MRTVY_KENNY: podle mě to má být něco jako vratka z Citi, GE kreditky a ta se jen připíše někam na účet?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam