• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Internet a mobily u mně inkasem nebo trvalým nejdou (šly by dražší varianty inkasem). Další položky také inkasem nejdou. Trvalým jde jen platba s pevnou částkou.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NELDE: to by me docela zajimalo, pac presne ten seznam, cos napsal mam inkasem nebo trvalakem 8) ty to klikas kazdy mesic ruco?
    NELDE
    NELDE --- ---
    Adamm: jeden komentář - těch max. 10 oblíbených kontaktů mi přijde jako zbytečně omezující pro běžného uživatele v dnešní době. Pokud už je nutné omezovat, tak 20-25 by bylo lepší. Důvod: jedna domácnost má obvykle 5+ dodavatelů, kterým je třeba platit (telefon, mobily, internet, kabelovka, elektřina, plyn, nájem, pojištění, penzijní, stavební), k tomu nějaká ta půjčka, kreditka nebo leasing, školní obědy a další a těch 10 se snadno překročí. Jasně, že leccos se dá řešit trvalými příkazy nebo inkasem, ale ne vždy je to možné nebo výhodné.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    tak jak? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADAMM: ok, dík
    VANEK
    VANEK --- ---
    BUNDA (ev. ADAMM): Jak je to polsky?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KID_MCHUTT: netuším - ale zítra se zeptám někoho, kdo by snad mohl vědět :) jdu se dvěma kámošema, co jsou tam už dlouho (jeden nastupoval měsíc po mě a druhý rok po mě) na pivo
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KID_MCHUTT: Protoze to psaly jine cvicene opice.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    @ADAMM: takový rychlý dotaz - proč došlo ke změně povolených speciálních znaků v hesle? Klidně do pošty, ale řekl bych, že to bude zajímat víc lidí, kteří se pohybují v IT.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    bezplatné kurzy polštiny na pokračování :-D
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    s žádostí se taky nesmí dlouho otálet ;-)

ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: to jsem si taky všiml. nebo když jsi v posledním viditelném políčku, tak můžeš dát TAB a kuk, uvidíš i to tlačítko Potvrdit.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Dnes jsem si zase zanadával :-( Kouknu do historie, přepnu na starší, zvolím odchozí platební převody a jedjda jak se dostanu na tlačítko Potvrdit (které se schová tam kam se nedá odrolovat). Naštěstí funguje Enter.

NELDE: btw to s tím VS bylo prý již hlášeno v rámci betatestingu mRadou :-(
    NELDE
    NELDE --- ---
    Adamme, hezký fail - opakování platby vymaže VS, SS a KS. Když dám platbu z adresáře, tak tam jsou. Tedy je opakování nefunkční.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SM3: tak stalo se to více lidem a třeba se někdo na mFóru pochlubí.
    SM3
    SM3 --- ---
    NELDE: Tak jsem volal na mLinku, a řekli mi, že v únoru, když se opakovala tr. platba ručně, tak se nepropsali ty VS (dřív to fungovalo), ted už to prý funguje. Sice moje blbost, že jsem se toho nevšiml, ale tak počítám že když je to zadané více jak rok a funguje to, tak co na tom kontrolovat, každopádně mi řekli, že je to chyba z jejich strany a pokud mi vzniknou nějaké penále apod. za nepřiřazené platby bez VS, tak at jim to všechno pošlu a proplatí to.
    Skoro si přeju aby přišlo nějaké malé penále, jen pro zajímavost jestli by to opravdu proplatili :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MRTVY_KENNY: spíš počítám, že tam našli něco jako B-čkovou chybu a budou dělat regresní test celé aplikace :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: looool
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    mno, ale zas bude 9.3. odstavka plnych 8 hodin a z toho 6 nemaji fungovat ani karty, takze pocitam, ze nasadi perfektni verzi :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUNDA: o reakcích na FB bych radši nemluvil, ehm.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Tak zatím je v novém IB trablů víc než dost. Stačí si počíst na mFóru. A mBank se raději nevyjadřuje krom toho, že si ho na Facebooku a Twiteru hodně lidí chválí :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam