• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MRTVY_KENNY: Tak dobrý, v seznamu operací to už není. Uff...

No a jinak se to stornuje, že si najedeš na historii operací na daném účtu a klikneš na onu platbu a tam dáš "upravit" a pak "zrušit".
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ILLUZE: stornovatelne platby jsou v planovanych operacich, pokud to vidis v historii odectene, tak predpokladam, ze uz to stornovatelne neni.. akorat teda v historii zadnou stornovaci funkci nevidim, stornujes to kde jak?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Jak poznám, že platba byla zrušena, když jsem ji obratem stornovala?
    Pořád to mám v historii odečtené, i když už jsem to 3x stornovala :-((
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Výborný - v datech o občanském průkazu na inet bankovnictví stojí aktuálně toto v sekci datum platnosti OP:
    1899.12.30

tak to jsme nějak o pár století pozadu, milá mBank ;-)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Realizoval jste někdo v novém bankovnictví SEPA platbu z korunového účtu? Ve starém jsem vybrala SEPA, zadala IBAN a BIC, částku v Eurech a odeslala. Teď mám vybráno SEPA, zadám IBAN a BIC a jakmile zadám částku v Eurech, přeskočí mi to automaticky ze SEPA na SWIFT za 220 CZK. Co dělám špatně prosím?
    POPEY
    POPEY --- ---
    MRTVY_KENNY: super dik.

ADITU: taky super. dik
    ADITU
    ADITU --- ---
    POPEY: než to hledat po všech čertech v novym bankovnictví, je imho lepší najet na stránky ČNB, kde je kalkulátor IBANů: http://www.cnb.cz/cs/platebni_styk/iban/iban.html , zadat svoje číslo účtu (vč. předčíslí) a hotovo.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    POPEY: jak je cislo konta a obrazek karty atd, tak napravo muzes rozbalit podrobnosti. kdybys hral tu jejich ujetou hru, urcite by to bylo nejmin za 5 bludistaku :))
    POPEY
    POPEY --- ---
    nevite nekdo kde v tom novym supr internetovym bankovnictvi najdu IBAN sveho uctu.
    Vim ze se to da odvodit, ale prekvapujeme ze to nikde nemuzu v bankovnictvi dohled.
    Ve FIU to je krasne prehledne

mozna je to tim, ze sem novacek a nevim v jaky podzalozce tretiho radu to hledat.

dik za pomoc
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    to chce air na internetu...

1/ akce SMS
    2 a dalsi uz jen opakovane heslo do IB
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KB chce tusim jen opakovane heslo, ale jisty si nejsem
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    airbank urcite...
    ADITU
    ADITU --- ---
    Pátrám jak ve starém, tak v novém bankovnictví a nemůžu najít: kde si můžu změnit telefonní číslo, na které mi mají chodit potvrzovací SMS? Svoje původní ruším, od pondělka bude neaktivní, a zaboha nemůžu najít, kde by se to číslo dalo změnit.
    (+ staré bankovnictví nám nějak blbne - jednou kliknu na "Nastavení" a dostanu chybovou hlášku, po novém přihlášení zase všechno v pořádku a do nastavení se dostanu na první kliknutí)
    DYNK
    DYNK --- ---
    airbank podle me taky
    ADITU
    ADITU --- ---
    ADAMM: třeba Česká spořitelna. Mám jejich aplikaci, nějak jsem ji na začátku autorizovala, takže když se do ní na mobilu přihlásím a zadám platbu, už mi žádná potvrzovací SMS pro tu platbu nepřijde.
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    ADAMM: Já nevim, ale v ČSOB to nebylo. Proč mi posílají sms, když držim telefon zjevně v ruce?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: která banka to tak nemá?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM: Na mobil ktery okupuji poslat overovaci sms? Vazne?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BOBULIX: no ale tohle není nic speciálního pro mBank, řekl bych ;)
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Když už sem si mysell, že sem odhalil veškerou demenci mobilního bankovnictví od mBank, poslali mi ověřovací sms :o)
    Stačilo, přecházim jinam ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam