• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: která banka to tak nemá?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM: Na mobil ktery okupuji poslat overovaci sms? Vazne?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BOBULIX: no ale tohle není nic speciálního pro mBank, řekl bych ;)
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Když už sem si mysell, že sem odhalil veškerou demenci mobilního bankovnictví od mBank, poslali mi ověřovací sms :o)
    Stačilo, přecházim jinam ...
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    MRTVY_KENNY:
    BUNDA: dik :) to je drsný trik :))
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TOXICMAN: přesně jak píše MRTVY_KENNY.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    TOXICMAN: posles platbu a udelas storno = na sporeni ti odejde ta definovana cast
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    BUNDA: zrušení přesunu?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Tak jsem obětoval cca 20 min času na naplnění mSpoření. MBank to stálo dalších cca 70 sms (zrušení přesunu). Uvidíme jak dlouho ty 3% vydrží .-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAMM: už to vidím. když dám příjemce ze seznamu, tak to dělá, to, co jsi popsal. když dám "příjemce z historie", tak se to přepíše správně a nezmění se to nazpátek. tak to je imho zatím ze všech failů jednoznačně ten největší :(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: ted jsem to udelal a mam tam nove konto.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jo a ted resim.. nevim, jestli to uz nekdo zminoval.

zadam platbu, vyberu preddefinovaneho prijemce, ten predvyplni policka, ale zmenil cislo konta, takze to upravim, dam jine cislo konta, jinou banku, jiny VS.

zmacknu tlacitko, ze takto chcu provest, prijde sms a na kontrolni obrazovce (kam se vklada kod z SMS) vidim potvrzenu, ale ke staremu kontu, stare bance, symboly a ostatni zbytecna verbez se tam pro jistotu neuvadi vubec.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BUNDA: to nefunguje pokaždé, už jsem to tu taky řešila - někdy ano, jindy se to pak tváří jako prázdné okno

ADITU: no sjela jsem si předchozí platby a poznačila jsem si jednotlivé kolonky na lístek a tím se pak řídila - navíc v mém případě šlo tehdy o daně, modlila jsem se, aby to dorazilo správně
    ADITU
    ADITU --- ---
    ADAMM: Tak to doufám, že budou mít úspěch, protože už mi s podobnou debiláží dochází trpělivost a mKontu hrozí to, co mému tarifu u Vodafonu - zrušení.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Tohle se - pokud vím - česká pobočka dost urputně snaží změnit (oddělat ty nuly).
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NELDE: no jasne, ale neresi to situaci, kdy tam nejake VS opravdu je.. proste staci doplnit nalevo label a je to jasne
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: na jiných oknech tam pokus o vyznačení co je co je i před políčkem, ale také v jiném pořadí... Vědí o tom ještě z testování a serou na to :-(
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Je to chyba převodu a implicitních hodnot dat; když si ty nuly v novém vymažu (v nastavení šablon), tak tam mám text VS viditelný. Asi chtěli ošetřit, že v různých zemích jsou různé sady.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADITU: zrovna tahle obrazovka se moc nepovedla, no.
    polaci to mozna pouzivaji jinak, ale proc jsou ty symboly rozklikavaci, nechapu (navic "rozsirit"/"zuzit" ??!?) navic to predvyplneni nulama = clovek presne nevi, co je co..

by stala za to predelat.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ADITU: tohle je opravdu velký fail...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam