• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ATAN: hm, smysl by to dávalo, ale dá se to docela lehce ověřit - a když jsem teď poslal kamarádovi korunu s VS "A2", tak to normálně prošlo, takže to nejspíš tím nebude.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ATAN: tak validace s nesmyslnou hláškou viz: Je nám líto, ale služba je nyní nedostupná.
    Zopakujte prosím pokus.

by mne celkem nepřekvapila...
    ATAN
    ATAN --- ---
    Tak ve starem to slo, ale pred odeslanim mi to nahlasilo, ze VS musi obsahovat jen cisla. Eshop mi ale poslal VS s pismeny a cisly, tak jsem dal pryc pismena a nechal jen cislo (asi cislo objednavky), a cely VS napsal do textu pro prijemce. A pak se to ve starem odeslalo. Take jstli to nebyl nejaky problem opozdene validace.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ATAN: aha tak to je divné. Zkusil bych jinej prohlížeč nebo starou verzi IB.
    ATAN
    ATAN --- ---
    BUNDA: kolik zhruba? stale mi to nejde. :(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ATAN: dej tomu čas už se mi stalo několikrát za ta léta a to nejsem zrovna intezivní klient
    ATAN
    ATAN --- ---
    Tak stale nic. Uz se mi to stalo 3x, jen mi zbytecne chodi smsky.
    ATAN
    ATAN --- ---
    Mne se ted nedari potvrdit platbu. Prijde sms, ale po zadani napise toto:

Je nám líto, ale služba je nyní nedostupná.
    Zopakujte prosím pokus.
    Pokud se bude chyba opakovat, kontaktujte mLinku na čísle 844 777 000...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    DYNK: ráno mi to párkrát vypadlo, ale nakonec to běželo
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DYNK: ja to nechal byt a ve finale se to loglo. ale trvalo to nejakou tu minutku
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    DYNK: nejsi sám, problém nebude na tvé straně ;-)
    DYNK
    DYNK --- ---
    Nemuzu se zalogovat ve dvou prohlizecich.. vam bankovnictvi bezi? Jsem na novem a pise mi furt jen Prihlasuji.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak by mBank nabídla navýšení limitu na kreditce. O 11,5% (-;
    Vzhledem k tomu, že se málokdy dostanu na 20% limitu mi to přijde srandovní nabídka (navíc, když mi posledně volali s podobnou nabídkou, tak zjistili, že to neprojde (-;). Zajímavější by bylo prodloužení bezúročného období.
    NELDE
    NELDE --- ---
    AOTEAROA: Mělo by to znamenat, že nemáš splátky v prodlení. Kreditka a hypotéka je úvěr nikoli dluh. Za zkoušku nic nedáš.
    Ale pokud ti může půjčit rodina, tak je asi lepší rodina.
    A fakt si dej nějakou brigádu, darovat krev je sice záslužné, ale vydělat se na to moc nedá. To si za den u Skotů či v jiném fastfoodu vyděláš stejně. Každý druhý supermarket shání brigádníky na víkendy. Podobně různé obchody a služby v nákupních centrech - musí mít otevřeno 7x12 a na to je třeba výrazně více lidí než na 5x8, navíc v době dovolených. Pod minimální mzdu jít nemohou. Stačilo by ti jeden víkend za měsíc, abys měla na splácení kreditky a dostala se z pasti. Nebo jsou různé art-eshopy, pokud máš nějaký takový koníček (www.fler.cz). Záleží co umíš. Co třeba nějaké kondice.

VANEK: Osobní bankrot je fakt, až když to nejde jinak. Podle popisu je to o tom se vyhrabat z dluhů rychleji.
    VANEK
    VANEK --- ---
    AOTEAROA: Možná bych spíš než diskuse zkusil něco jako
    Kam pro radu
    http://dluhy.obcanskeporadny.cz/index.php/kam-pro-radu
    Poradna při finanční tísni, o.p.s – oddlužení, osobní bankrot
    http://www.financnitisen.cz
    Třeba by i nějaká banka byla ochotná ke konsolidaci, ale do toho nevidím.

AOTEAROA: Výkupen plazmy je několik konkurenčních a databázi snad nesdílí, ne?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    AOTEAROA: celkem začarovaný kruh - vzhledem k tvému rizikovému profilu nedostaneš slušně úročenou půjčku a tedy se z té drahé kreditky nevyhrabeš.
    Nic nezkazíš, když si založíš pár účtů u bezplatných bank (Air Bank, Zuno, mBank, Equa) a budeš protáčet peníze (posílat sem a tam) a čekat, jestli ti za 3 až 6 měsíců nenabídnou nějakou předschválenou půjčku. Třeba Air Bank má neúčelovou půjčku s úrokem pod 10 %, mBank lehce nad 10 % (oficiálně pod, ale je tam povinné životní pojištění, takže nad). Rozhodně lepší, než kreditka.

mám známou, která na tom byla finančně taky zle a aspoň zkoušela různé bridády, darovala plasmu (400 Kč za odběr) a krev, jestli jsi dostatečně mladá můžeš darovat i vajíčka, za to je fakt dost, i když je to hodně nápor na organismus a přináší to řadu omezení. Ale zase je za to 15 000 Kč.
    NELDE
    NELDE --- ---
    AOTEAROA: Jenže to většinou stojí peníze, abys to někomu ukázala (-;
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    upravil jsem záhlaví (smazal ty léta neaktuální informace a něco tam přidal). pokud byste se podívali a našli tam nějakou krpu, tak napište, ať to dává smysl.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Pokud má bezúročné půjčky od rodiny, tak těžko něco vymyslíš na snížení hlavního dluhu. Jedině snad prodej orgánu (-;
    AOTEAROA: Víkendová brigáda sloužící na splacení úročené části dluhu. Teoreticky by mohlo stačit pár brigád, protože s každou tisícovkou splacenou na kreditce si snížíš měsíční splátku o 20,-
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Jinak tohle asi moc zdejšího publika nepotěší... já detaily nemám, už v mRadě nejsem, nějak mě to přestalo bavit.

mBank začne od července ukončovat původní internetové bankovnictví – FinExpert.cz
    http://finexpert.e15.cz/mbank-zacne-od-cervence-ukoncovat-puvodni-internetove-bankovnictvi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam