• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TANTRAMAN: Polská logika :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT:
    neudela kdyz to nenajde ;-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TANTRAMAN: :D naštěstí je to věc, kterou člověk udělá jednou a pak už ji neřeší :) ale byla asi potřeba dobře schovat :)
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    KID_MCHUTT: samozrejme, kde jinde nez v profilovem obrazku. dyt je to logicky. diky.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TANTRAMAN: mBank:
    Animace vypnete v Nastavení (ozubené kolečko nad tlačítkem Moje finance), zvolíte volbu Profilový obrázek a pod fotkou odškrtnete "Zapnout animace".
    Upozornění z mHry můžete vypnout také v nastavení, volba mHra a tlačítko Vypnout oznámení.

(je to schované :))
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    KID_MCHUTT: ja jsem asi debil, ale nemuzu to najit.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUNDA: nevím, no. Všechny běžné věci mi fungují na převod bez SMS, od banky dostávám tam 2-3 SMS měsíčně (většinou takové, které ani nečtu a rovnou mažu). Ale je fakt, že mám jenom eMax a tam měsíčně pošlu nějaké ty zbytky a tím to vadne. Sice to není pro mě tak příjemně přehledné jako byla RB, ale zvykl jsem si a to, co dělám pořád, vím, kde je. Víc nepotřebuju, ještě by se mě pokusili ukecat na něco, co nechci ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KID_MCHUTT: není protože i při takovém používání musím pojmenovávat nebo krkolomně obcházet. Mě baví mSpoření. Tolik sms jsem si snad neužil ani v dobám SMSBombera :-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    aha, jak rikam, me to bavi, tak jsem to neresil.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MRTVY_KENNY: ono to jde vypnout. Stejně jako achievementy :) První věc, co jsem v nastavení našel.

Mně celkem vyhovuje to nové rozhraní, už se v něm vyznám, ale je pravda, že asi nejsem úplně cílovka - nepoužívám trvaláky, nepoužívám SIPO, pro mě je účet něco, kde mi leží trochu peněz a platím kartou. Nic víc (ani kreditku nemám a nechci).
    Jediné, co mi tam vadí jsou pole pro symboly, za to bych někomu nakopal prdel. Ale na to, že tam jednou měsíčně vlezu a pošlu někam platby, na to je to rozhraní dobré.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MRTVY_KENNY: animaci vypneš v nastavení
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Chteli to udelat tak moderne az to je neseriozni. Jako bankovnictvi by si vzdy melo zachovat jistou davku konzervatismu. Stare bankovnictvi je super ale pravdou je ze na nektere nove ficury se rychle zvyka...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PETER_PAN: jj, to rozbalovani mel pod palcem nekdo, kdo na to ma uchylku a jeste je sadista, pac v mnoha pripadech to je pouzito naopak, takze bambilion uzivatelu musi pokaze kliknout.

+ tedka se tam vyskytl nesvar vkladani reklam do obrazovek s potvrzenim o uspesne transakci a to do predrozbaleneho zeleneho pole a nejlepe cervenym nadpisem (bye bye barvo pro kriticka upozorneni)

animace me bavi, lepsi nez se u modleni koukat na spinner :) ALE klidne bych to dal do nastaveni jako moznost, ktera jde vypnout.

tzn vesmes souhlas
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PETER_PAN: presne tak, ja sem u mBank do ty doby, nez ukoncej chod starymu webu, pak prechazim jinam.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    To nove mBank internetove bankovnictvi me sere stale vic, pouzivam ho od sameho zacatku (abych si na nej zvyknul a dal tomu teda sanci) a je to fakt sracka jaxfine.
    - jednoduchou platbu to me chce vzdycky pojmenovat
    - musis rozkliknout podmenu kde zadas variabilni symbol
    - ten neni u vyplnovaneho pole, ale v nem, takze zmizi kdyz tam neco napises
    - vsechno plny reklam
    - vsechno animovany (okno odjede, prijdede jine za 10ti nasobe casu co je potreba na zobrazeni tech dat)
    - ohromny plejtvani prostorem frontendu, ale pak kazda vec na rozklik .. co to je kurva za trend vsude misto jednoho kliku jich udelat 5 a vybirat z menu polozku ktera neni tam kde clovek potrebuje
    - fakt banda dementu co chteji mit stranky jak iphone s lentilkama, ale ergonomie v prdeli
    YNZA
    YNZA --- ---
    nejlepší mají v androidí aplikaci převod mezi vlastními účty, to kolikrát nevíš co a kam jde :D
    jdu kam asi > fio
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TANTRAMAN:
    Přešel jsem v době kdy nenabízeli nic zajímavého. Původně k ZUNO a následně k AIR. Čekal jsem na nové IB. Jako funkcema se mě líbí, ale nepřineslo to nic WOW kvůli čemu bych se chtěl vrátit. Zejména nemají zajímavý normální spořák. Takže po chvilce nerozhodnosti jsem definitivně přešel k AIR.

Ale teda jsem jeden z těch, kteří nové IB považují spíše za pozitivní než negativní a jistě bych dokázal vypíchnout i pár věcí, které prostě mají nejlepší.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    KOC256: co ti vadilo ?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak mě přestalo bavit mít mBanku jako vstupní banku a následně všechno převádět do AIR... takže jsem dneska převedl jak výplatu, tak SIPO, tak trvaláky... Už mi u M zůstavá jen business účet.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ATAN: hm, smysl by to dávalo, ale dá se to docela lehce ověřit - a když jsem teď poslal kamarádovi korunu s VS "A2", tak to normálně prošlo, takže to nejspíš tím nebude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam