• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DRAGON: a jak dlouho to visi? nam herz v izreli drzel prachy dva tydny po vraceni auta. pritom ve smlouve maji tyden a na pobocce se tvarili jakoze "hned"..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosimvas, je mozny nejak reklamovat neopravnenou transakci provedenou car rental firmou v cizine? meli mi vratit deposit 500EUR a nevratili, porad to tam visi, rad bych to nejak nahlasil, dokud je to mozny, aby mi pak rekli, ze sem to mel nahlasit placnu treba do dvou dnu a ne po tydnu?

dik moc
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: jn, to byl nejaky glitch, me to dvakrat odpalkovalo, ale dal uz v poradku. kazdopadne porad to nemaji pocestene vsechno zjevne
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: u mě zcela bez problému... ani na fóru si nikdo nestěžuje ;)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    nejak se to dneska zakuckava..

YNZA
    YNZA --- ---
    jenže to nebyla druhá platba .)
    NELDE
    NELDE --- ---
    YNZA: Je běžné, že první platba je inet a další s použitím stejné karty jsou MO/TO, protože tvoje autorizace byla vlastně jen na tu první.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    YNZA: tak u mBank bych dopředu nevyloučil ani takovouhle chybku :-(
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    YNZA: třeba se tě snaží udržet ve střehu :)
    YNZA
    YNZA --- ---
    jj, ty byly taky nula, ale ja sem si to nenastavoval, a normalne s tim platim na ebay deset veci mesicne, a ted to proste prestalo fungovat, tak sem pouzival jinou kartu. esli to vynulovali tak mohli aspon napsat mejla, kdo todle ma tusit
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    YNZA: zčekni ještě inet platby. Možná tam máš mo/to od začátku 0 a šlo ti to jen díky tomu, že ty předchozí transakce nemyly mo/to, ale klasicky inet.
    YNZA
    YNZA --- ---
    PATRIKCHRZ: kosmas.cz
    Platby na dálku (MO/TO) 0 (0)
    to jako mi nastavili default? Ta karta pred 14 dny normalne sla, do prkenny vohrady
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MRTVY_KENNY: přesně jak jsem psal limit nebo počet...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    YNZA: a jeste je tam nastaveni poctu transakci
    NELDE
    NELDE --- ---
    YNZA: Asi bys měl zavolat na mLinku. Jestli tam mají nějaký záznam.
    Mě třeba kartu od Equa nechtěl Amazon vzít pro tu jejich Prime službu, zatímco pro normální nákupy fungovala normálně. Mohlo by to být něco podobného. Kolikrát jsi to zkoušel? V jiném eshopu fungovala?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    YNZA: jestli to bylo v US shopu, tak je možné, že neberou jiné, než americké karty. U zboží chráněného autorskými zákony je to dokonce velmi časté (protože v USA jsou autorsky chráněná díla levnější, tak vydavatelé takto uměle nutí nakupovat je v Evropě, kde jsou o desítky procent dražší).

Máš aktivovaný SMS nebo eMail push? Tam by se dalo něco vyčíst.
    YNZA
    YNZA --- ---
    jako nemusite mi nasazovat kdovijakou hlavu

Limit (v CZK)
    Denní (dostupný do 22.07.2014)
    Měsíční (dostupný do 31.07.2014)
    Bezhotovostní transakce
    40 000,00 (40 000,00)
    220 000,00 (215 604,81)
    Platby na dálku (MO/TO)
    2 000,00 (2 000,00)
    5 000,00 (5 000,00)
    Platby na internetu
    2 000,00 (2 000,00)
    5 000,00 (5 000,00)
    Výběry v bankomatech
    50 000,00 (50 000,00)
    220 000,00 (220 000,00)
    YNZA
    YNZA --- ---
    nemám ji novou, a všechny limity sou 5k nastaveny, presto jsem nebyl schopen zaplatit ebook v cene 89kc :/
    kdo chce screenshot?
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    YNZA: Nemáš tu kartu novou? Já dostala loni novou kartu a všechno s ní šlo platit, kromě plateb na internetu. Pak jsem přišla an to, že mám na tý kartě nastaven limit 0 Kč na platby po netu. Je to přístupný v internetbankingu, tak tam mrkni.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: ale jinak tipnu, že nemáš povolené platby po netu (ať už limit či počet). Obojí můžeš zkontrolovat v IB. V případě, že máš aktivní mPusch tak v jeho historii bys měl také vidět zda pokus o autorizaci dorazil až do mbank či ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam