• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    VAACLAV: Nikoliv. Z "mých" bank má IB v angličtině Zuno (když budeš chtít poslat "doporučení", stačí říct, vyděláme oba 3 stovky :).
    Pak by ho měla mít ještě Equa (nemám, měl jsem dříve, už si nepamatuji), opět můžu zprostředkovat doporučení (každý 150 Kč), ale bude lepší tohle: http://www.mesec.cz/aktuality/equa-nabizi-200-kc-za-zrizeni-uctu-pro-zamestnance-starbucks/
    VAACLAV
    VAACLAV --- ---
    Existuje IB v AJ? kolega je cizinec, rád by si u mBank otevřel účet, ale česky neumí..díky za radu!
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    Tak už je to tady, ale zatim stále dobrý :-)

Vážený zákazníku,
    jsme rádi, že díky mSpoření pravidelně spoříte drobné částky, když platíte. Abychom pro Vás mohli i nadále udržet atraktivní úročení 3 % p.a. na mSpoření, přistupujeme od 1. 9. 2014 ke snížení limitu pro vyšší úročení z 300 000 Kč na 100 000 Kč. V případě, že částka na mSpoření převyšuje 100 000 Kč, bude mSpoření úročeno 0,3 % p.a.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JUANITA: nepochopitelne neumi
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    umi mbankovnictvi pracovat s QR kody?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    POPEY: když už jsem tam byl tak jsem kouknul, že obvykle tam mívám cca 9:07 - 9:09 hod jako čas připsání.
    POPEY
    POPEY --- ---
    supr dekuji moc za odpovedi
    platba se pripsala dnes v 9:30
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    POPEY: V New IB: Nastavení (ozubené kolečko) klikneš na Služby, oznámení pak Email Push a nastavíš si (pokud máš nastaveno tak klikneš polsko logicky na Změnit nastavení) a vpravo ti teprve vyskočí nová položka menu Historie. V ní pak můžeš filtrovat a prohlížet.
    DYNK
    DYNK --- ---
    POPEY: me nejcasteji pripisuji mezi 9 a 10, ale obecne je to jak rika
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    POPEY: Ono je to složitější. Teoreticky mBank připisuje po celý den. Zkrátka vždy, když se jí v ČNB nakupí dostatek transakcí, tak si je stáhne. První stažení je ráno někdy mezi 8. a 9. hodinou.
    POPEY
    POPEY --- ---
    nevim co to je
    do historie tady v auditku uz jsem se dival
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    POPEY: podívej se do historie mPuch jestli ji máš zapnutou.
    POPEY
    POPEY --- ---
    nevíte někdo přesný čas v kolik hodin mbank připisuje přijaté platby na účet?
    vím, že je to 2x denně, rano a odpoledne, ale zajímal by me ten čas
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    E2E4: to podle mě normálně platí.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    NIGHTHUNTER: tahle
    Přiveďte k nám svoje známé
    http://www.mbank.cz/promotion/mklub-leto/
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    E2E4: 1) která promo akce? úročení na eMax plus, které bylo za splnění podmínek plateb kartou ve výši 2% už je jen 1,4%... mnohem výhodnější je mSpoření, kam musíš sice komplikovaněji dostat ty peníze, ale stále ještě je na ně pak úrok 3%
    2) snižujou, všechno snižujou... i když si to stále troufají nazývat spořícím účtem ;-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    1) trva jeste ta promo akce ?
    2) koukam ze u druheho emax plus uctu uz je urok jen 0.30 % .. to je nejaka chyba nebo proste snizili ?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    asi tam zavolam, trochu me to sere, ze v tom maj takovej O KURWA bordel
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MRTVY_KENNY: jsem si jisty, protoze v tu dobu sem sedel v letadle smer dovolena. navic mam papirovej ucet
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DRAGON: a jsi si jisty? nebylo to naopak? tohle je bezne - provedeni je den, kdy jsi to fyzicky udelal a pak uskutecneni a zauctovani ma nejake spozdeni..
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    PATRIKCHRZ: hadron collider payments, v polsku bezny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam