• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KID_MCHUTT: kdyby to bylo defaultne zapnuty, tak to tu vubec neresim ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DRAGON: imo to defaultně musí být zapnuté, ale nezkoumal jsem to. Zkusím se podívat, stejně na chvíli potřebuju vypnout :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KID_MCHUTT: a netusis spis kde to defaultne na platby zapnu?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a jinak ano, u vsech ulozenych prijemcu mam automaticky Duveryhodne. To jsou neskutecni amateri!!!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DRAGON: tak to leda napsat na mBank, imo se jim to musí logovat a musí být schopni to najít a odpovědět ti nebo to vyřešit
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KID_MCHUTT: to ale nejsou ulozeni prijemci, proste sem potreboval neco zaplatit, vlezu na novy prikaz k uhrade, vyplnim vse potrebne a dam odeslat a normalne se to odeslalo aniz by se me to zeptalo na smsku.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADITU: hmm, tak to asi bug bude. Ale pokud teda při přenosu došlo k takovýmhle změnám, celkem se děsím toho, na co jsme ještě nepřišli...
    ADITU
    ADITU --- ---
    KID_MCHUTT: to já taky, ale po přechodu na nové bankovnictví to mám nastavené pro všechny příjemce by default a to neni dobře. resp. teď jsem objevila dva, kteří to zatržené nemají. nechápu, protože nové příjemce jsem si v nové bankovnictví určitě nevytvářela.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADITU: jj, tak je potřeba to potvrdit, jinak by celé to zabezpečení bylo na pendrek :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADITU: nz :) a jsem spíš lenoch, proto to na některé běžné příjemce používám :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    a pro každou úpravu příjemce mi mBank SMS pošle :D
    ADITU
    ADITU --- ---
    KID_MCHUTT: díky, jsi zlato, Kide.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADITU: Adresář - rozbalit detail příjemce - upravit
    - vpravo od názvu příjemce je combo "Důvěryhodný" - pokud je zatržené, nechce to po tobě SMS při platbě

ADITU
    ADITU --- ---
    DYNK: od začátku
    KID_MCHUTT: kde/jak?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KID_MCHUTT: přesně zelená fajfka...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (a chce to po mně autorizaci vždycky, pokud jsem rukama nenastavil daného příjemce jako důvěryhodného)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DRAGON: zkontroluj si daného příjemce, jestli ho nemáš mezi "důvěryhodnými"
    DYNK
    DYNK --- ---
    DRAGON:
    ADITU:
    a to je ted nove, nebo se vam to deje uz dele? Ja platbu ted zadavam tak jednou mesicne, tak mozna, ze kecam. Ale minuly mesic to po mne autorizaci chtelo urcite.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADITU: ja to taky nenasel :/
    ADITU
    ADITU --- ---
    DRAGON: to samé u mně. a nevim, kde to přenastavit.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DYNK: ja mel nastaveno, ze vsechny platby pozaduji sms autorizaci. a to se ted nedeje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam