• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Asi otazka na ADAMMa...
    je nejaka statistika kde by vyplynulo kolik lidi diky novemu bankovnictvi a kampani pribylo vs tech co sve pohyby odlili jinam? Prijde mi ze hodne lidi o tom mluvi ale otazkou je kolik je tech co to vazne nejak zasahlo a odesli...

Tady je prece jen trochu jina sorta lidi nez tech co jen klikaji a se vsim se jen smiri... :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    nebo ti pošlu do zprávy lepší kontakt
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: já ti to věřím, v pohodě. napsal bych normálně na mLinku - kontakt@mbank.cz.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jestli mi neveris, muzu ti to nahrat na video
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAMM: no to je skvela rada, kez bys mi radeji poradil, kde to zapnu :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: to je možné, ale můj vkus je v novém IB stále chyb jak máku, ale už jsem se zařídil jinde a vlastně kromě mSpoření (proč nepodojit) už nic funkčního nepotřebuju .-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: na to byla diskuse na fóru, kterou jsem výjimečně zachytil: trvalák smazaný ve starém IB je vidět v novém (ale neprovádí se, chyba je jen v tom, že tam visí).
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: mě třeba přijde divné, že tam mám nefunkční trvalák (stále se plánuje, ale nestrhává). Ve starém IB už tuším nebyl, ale to už dnes neověřím...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: přijde mi to divné, protože kdyby to tak mělo víc lidí, tak už je z toho šílená aféra. a jak vidíš - ostatní to tak nemají (já taky ne).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    tak nevím. imo jsem to proklikal celé a nic tam není, jenom nastavené vlastních převodů z mobilu...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KID_MCHUTT: kdyby to bylo defaultne zapnuty, tak to tu vubec neresim ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DRAGON: imo to defaultně musí být zapnuté, ale nezkoumal jsem to. Zkusím se podívat, stejně na chvíli potřebuju vypnout :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KID_MCHUTT: a netusis spis kde to defaultne na platby zapnu?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a jinak ano, u vsech ulozenych prijemcu mam automaticky Duveryhodne. To jsou neskutecni amateri!!!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DRAGON: tak to leda napsat na mBank, imo se jim to musí logovat a musí být schopni to najít a odpovědět ti nebo to vyřešit
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KID_MCHUTT: to ale nejsou ulozeni prijemci, proste sem potreboval neco zaplatit, vlezu na novy prikaz k uhrade, vyplnim vse potrebne a dam odeslat a normalne se to odeslalo aniz by se me to zeptalo na smsku.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADITU: hmm, tak to asi bug bude. Ale pokud teda při přenosu došlo k takovýmhle změnám, celkem se děsím toho, na co jsme ještě nepřišli...
    ADITU
    ADITU --- ---
    KID_MCHUTT: to já taky, ale po přechodu na nové bankovnictví to mám nastavené pro všechny příjemce by default a to neni dobře. resp. teď jsem objevila dva, kteří to zatržené nemají. nechápu, protože nové příjemce jsem si v nové bankovnictví určitě nevytvářela.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADITU: jj, tak je potřeba to potvrdit, jinak by celé to zabezpečení bylo na pendrek :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADITU: nz :) a jsem spíš lenoch, proto to na některé běžné příjemce používám :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam