• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PETER_PAN: jiste, vzdyt to porad jede:
    mBank
    https://cz.mbank.eu/
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ADAMM: da se nejak prihlasovat na to stare IB ?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PTAH: ale já už tam pět let nejsem, takže žádný insighty už moc nemám. nicméně provoz dvou bankovních systémů není žádná prdel, Raiffka by mohla vykládat :D
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PTAH: chci říct, že je to sere hafo, protože to drahý určitě je (to není jen o údržbě, fakt ne), ale Česko je pro ně testovací píseček, protože když to jednou zavřou, tak už to znova nespustí. kdyby si byli novým IB tak jistí, tak už v PL neběží.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PTAH: no jede tam už víc než rok paralelně oboje, takže to nebude asi tak horký...
    NELDE
    NELDE --- ---
    PTAH: Možná bys byl překvapen, kolik. Celkem obvyklé je, že se z vyvinutého programu platí licenční poplatky za údržbu (a možná i používání). Je možné, že ten nový je stojí méně peněz.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    btw právě jsem filtroval úroky v new IB a ten vyhledávací filtr je tradičně polskej :-( Fakt neskuteční amatéři.

Filtruju připsání (mělo by to vyhledat jak PŘIPSÁNÍ ÚROKŮ tak i DAŇ Z PŘIPSÁNÍ ÚROKU a ne pokud napíši celé slovo: PŘIPSÁNÍ tak dostanu hlášku: Operace tohoto typu neexistují :-D
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PTAH: nezapomeň, že se rozhoduje v Polsku a ty nějaký názory z Čech nezajímaj :-(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: to co popisuješ je spíš pravidelné spoření než termíňák. Trochu se tomu blíží mSpoření.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosimvas, ma mBank neco jako terminak, na kterej si treba dam uvodnich 10.000 a kazdej mesic se mi tam ze mnou zvoleneho uctu pripisuje to same? zaridil sem si mVklad, ale koukam, ze se mi tam mesine nic nepridava, Počáteční vklad a Aktuální výše vkladu je shodne cislo. Jak na to?
    diky
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PLOMBDENTIST: no zas na mSpoření máš 3% (ale jen do 100k)... eMax už je dávno mrtvá věc.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    tohle mi prislo z airbank, ale taky tam neni tech 0,05%

Sberbank - 1,63 %
    Air Bank - 1,30 %
    Waldviertler Sparkasse - 1,27 %
    LBBW Bank - 1,10 %
    Equa bank - 1,00 %
    ING Bank - 1,00 %
    Poštovní spořitelna - 1,00 %
    Wüstenrot - 1,00 %
    ZUNO Bank - 0,90 %
    UniCredit Bank - 0,70 %
    GE Money Bank - 0,66 %
    ČSOB - 0,55 %
    Oberbank - 0,50 %
    Česká spořitelna - 0,50 %
    Fio banka - 0,40 %
    mBank - 0,30 %
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    BUNDA: to uz jsem udelal, v airbank mám 1,1 - 1,3, to je hodne velky rozdil ne?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PLOMBDENTIST: ano je :-) Zkoukni úrokové sazby na webu.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Muj sporici ucet eMAX hlasi:

Procentní sazba na účtu: 0,05%

nevite jestli je to normalni?
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    YNZA: Děkuju.
    YNZA
    YNZA --- ---
    MORGYSZ: to pole se jmenuje Popis, je pod platebnimi symboly
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Asi lamí dotaz (ale fakt jsem to nikde nenašla) - při zasílání platby je někde pole na vyplnění poznámky, jako to mají aj jiné banky? Pro případný vzkaz, čeho se platba týká, atd? Díky předem za odpověĎ.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Já už nejsem ani v mRadě, takže opravdu netuším, jak to s pohybem financí je - a zároveň nepředpokládám, že to mRada (v níž je zatím i nadále Patrik) ví - a kdyby věděla, tak nesmí nic říct. Mohl bych zkusit ožrat někoho z bývalých kolegů, ale většina to imho neví a stejně už tam ze staré gardy moc lidí nezbylo.

Takže bohužel.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KID_MCHUTT: co naděláš, každý svého byznysu strůjce...

btw jednou mě paní z mBank po telefonu takhle přesvědčovala, že pokud jim nedám souhlas s marketingem, tak mi nebudou chodit ani emaily o odstávkách IB. Jak se později ukázalo, nebyla to pravda. A volala přesto, že souhlas nemaj. Co dodat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam