• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    já to teda vidím v normálních transkacích, v historii. jen je ve sloupci nalevo od názvu transakce ikonka karty se zámečkem - a na hover se ukazuje "nezaúčtované"
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    aha, takze opravdu musite do historie, pak kliknout na "Změnit zobrazení" a az pod tim na "Blokace a nezaúčtované transakce"? tohle opravdu neni normalni, ten produkt nemohl projit testingem...
    jak muzou bejt proboha Blokace pod menu "Změnit zobrazení"? mBanko pls...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosimvas muzete me nekdo navest, kde v bankovnictvi vidim blokace (castky zaplacene kartou, ktere jeste nebyly zprocesovany)? nikde to tam nemuzu najit, asi sem uplne slepy. dekuji
    DYNK
    DYNK --- ---
    Coz je mimochodem dementni nazev - mel jsem nejakou dobu za to, ze to pole je poznamka pro me, takze par lidem prisly platby se zajimavou zpravou:))
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    PETER_PAN: jo, to je ono.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Kde zadam v jednorazove platbe "zprava pro prijemce" ? Vidim tam jenom "popis" - je to to stejne ?
    PULKA
    PULKA --- ---
    NTR23: díky.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Nevíte, jestli při založení mKonto Business lze ještě uzavřít tu zvýhodněnou smlouvu s Vodafonem na telefon? asi za 600 Kč, nikdo to tam nemůžu najít. Díky.
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    JUANITA: :) mam to stejne, ted jsem to zkousel a uz to je v poradku.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    PABLLO: tak na screenshot napsali, ze z nej nedokazi usoudit na nic (chteli vsechny osobni udaje, chybel jen pribeh o umirajicim stryckovi v nigerii, ze by si prese me preposlali par dolaru).

bud jak bud-- mne se planovany operace zobrazujou zase spravne.
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    JUANITA: ok, diky. snad to daji do kupy.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    PABLLO:
    JUANITA: (volal jsem to, potvrdili platnost planovanych operaci a pry se na tom pracuje, coz muze znamenat uplne cokoliv.)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    PABLLO: jo, mam to samy.
    ADITU
    ADITU --- ---
    PABLLO: ne.
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    nezmizeli vam v kalendari planovane operace?
    kdyz se klikne v vlevo na zeleny pruhu uvodni stranky po prihlaseni, tak tam byla celkova castka vyhledovych pravidelnych plateb za urcite obdobi (pruh byl cerveny kdyz nebylo dost penez na ucte pro tyto planovane operace) .. no a kdyz se to rozkliklo tak vyskocil kalendar s daty a castky planovanych plateb. ted to mam vsechno prazdny.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    E2E4: nahlásit na mLinku
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Kde konkretne se resi reklamace _ciziho_ bankomatu?

Transakce probehla, dostal jsem listecek ale ne penize nevylezly, na lince ktera byla na bankomatu mi rekli, ze to mam resit s mbank, kdyz nejsem jejich klient.. Jenze kde?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: no mě to v inboxu teda padá do nějakých updates nebo tak něco ;) takže pro mě to je určitě jistější :) ale lepší upozornit dvakrát než vůbec, žejo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam